teneriffa

jag vill verkligen inte åka hem på söndag. vi snackar ångest. fast å andra sidan saknar jag ju folket hemma. men jag vill inte åka hem.

JUSTDET. jag var magsjuk igår ! hur ofta skulle det någonsin kunna hända någon annan än mig? HAHA. jag kan i alla fall skratta åt det, för idag är jag frisk som en nötkärna ! men det var ju ironiskt så ut i helvete.

aja, vi ses på måndag då ! alla därhemma får en puss från teneriffa

märker du hur fort det går?

snart färdigpackad ! men det är himla klurigt alltså. aja, det viktigaste är ju bikini. och rena underkläder. för jag tänker inte kuta runt i samma trosor i två veckor. usch. så nu vet ni det.

något annat som kan vara kul att vet är ju att jag, om cirka trettiosex timmar, sitter i en solstol på teneriffa ! den tanken gillar jag såhäääääär mycket. och lite mer.



jag vet att bilden är superduperoskarp men det får vara så !

nu ska jag äta lite glass, frysa lite och längta till utlandet !
PUSS

young hearts run free

att packa är ett helvete. speciellt när man är tjej. för det är alltid såhär :
- man packar ner sjuhundramiljoner klädesplagg
- man använder mycket mindre än hälften

medan killar :
- packar ner tre tröjor och två badshorts
- använder två av tröjorna. och båda badshortsen. vaddå, man kan ju ha dom på kvällen när dom har torkat? höhö.

eller det är såhär jag inbillar mig att det är. fast i och för sig så inbillar jag mig att min bror packar sämre än jag. för han glömmer alltd massa grejer. hehe. fast det vet ju inte jag om jag har gjort, än. glömt något menar jag. för jag har ju inte ens börjat packa.


så kan det gå

hehe, öppnade min hotmail och såg att jag hade värsta många olästa ! så jag trodde jag var superpopulär. sen insåg jag att det var från facebook. b e s v i k e l s e


ochja, jag har tagit bort det där om att få mail från facebook nu. så jag inte blir lurad fler gånger menar jag.

i'm so deep into the shit i could taste the earth

tre dagar till stockholm
fyra dagar till teneriffa

min packlista är fem sidor lång tralalalala

fint att jag bakade en kladdkaka för att överraska mina föräldrar. men det första min mamma gör när hon ser det är att skrika lite på mig för att jag inte har ställt in bunken i diskmaskinen. no surprise, i'm used to it.

mitt humör nådde botten nu, puss


love me to pieces

jag håller på att skriva en packningslista tills vi åker. fyfan vad jag är dålig på det. kommer förmodligen sluta med att jag använder mindre än hälften av det jag har med mig, hehe. sen måste jag också påpeka att min väska är ganska stor(läs : väldigt stor). så om ni ser en väska som går runt och bär på mig nu till helgen, bli inte förvånade om jag inte hejar eller så. det kan ju vara lite distraherande att ha en väska som bär på en. tack för att ni förstår.

det här kommer ta en evighet och lite mer

förstör inga minnen du vill inte se mig såhär

ÅÅH, DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER

men då kan ni ju få höra(se) en intressant konversation jag och mathilda hade i omklädningsrummet igår.
jag : fan, jag hatar att vara en centimeter kortare !
mathilda : jaa, du duschar väl för mycket
jag : VAA? KRYMPER MAN OM MAN DUSCHAR MYCKET? jag duschar ju jätteofta
mathilda : hur dum är du?

blondblondblond, ni kan lika gärna stämpla det i min panna

allt dom bygger upp ska vi meja ner

dagens känsla : deprimerad
anledning : jag har precis varit på sjukhuset. jag har krympt en centimeter.

från att ha varit 161 centimeter över havet mäter jag nu endast 160 centimeter. jag känner hur 160gränsen(som man verkligenverkligen vill vara över) snart är ett minne blott. FUCK

pusshej från snart 159(?!!) centimeter långa(KORTA) ebba öberg. depp.

låt mig få följa dig ner

men YEEEEEEEES ! jag, människan som är känd för att göra klart att i precis och exakt sista minuten, har skrivit klart mitt reportage ! hoho, det ni. det ska i och för sig vara inlämnat imorgon, men jag är ändå klar en hel dag innan. djupt chockad. Såhär tycker vi om det :



nu ska jag fira med lite äppelpaj och vaniljsås, det blir fint det !
(ochja, det kan mycket väl vara så att det är spotify ni ser på skärmen men jag lovar att reportaget finns där bakom. hehe)

åt helvete med himlen

åkte ut i mixden, spelade sämst

sitter i alla fall härhemma nu och försöker knåpa ihop ett reportage som ska vara inne imorgon. klurigt. justja, jag har sällskap här i sängen ! en riktigt godbit minsann :



men jag undrar en sak (därav ringen och frågetecknet heh). varför precis 133 gram? känns lite udda. det är precis som med colabirkarna, 33 centiliter ! vad är meningen? djupa funderingar här minsann.

svenskauppgift var det ja(lätt att glömma bort). nu ska jag återgå till mitt söndagsgodis

sä här är det..

.. att nu tänkte jag ta och dö lite i soffan eftersom jag har varit i sporthallen i östersund och spelat badminton sen åtta imorse, heheh. allvarligt. det kallas övertrött. så imorgon blir det visst semi i mixed, och nu ska jag ta mig en öl ! eller ett glas mjölk, vi får se va. nejmen, övertrött var det.

HOPPAS ATT ALLA SOM KAN KOLLAR FOTBOLL NU. tackhej

NU RÄCKER DET

långt inlägg, personliga åsikter, bla bla bla

nu tänkte jag kommentera ett fint litet inlägg jag precis läste på dessies blogg. nivet, hon är blond och rik och tjänar pengar på att provocera och hej och hå. i alla fall så bantar hon tydligen, och har kommit på dieten själv etc etc. hon är tydligen 1.70 lång och vill väga 42 kilo. 42 JÄVLA KILO. fattar hon hur lite det är? justja, hon väger ca. 45 kilo nu. varför bryr jag mig om det här då? jag bryr mig för att jag vet att det finns yngre tjejer som kommer läsa det där inlägget. yngre tjejer som kanske inte har så bra självförtroende och som kommer ta åt sig när dessie skriver att "Enligt mig så tycker jag faktiskt att om man är tjock, så är man egoist."  hur går det till? varför är man det? egoist är väl ändå något som hör till ens personlighet, inte vilken vikt man har? om man tänker och oroar sig mycket för sin egen vikt så lär man ju knappast må bättre av att läsa att man är egoist? jag blir så himla ledsen när jag läser det här. jag blir ledsen för jag vet att det är många som kommer ta åt sig och må dåligt av det. och även fast dessie bara har skrivit det för att provocera(vilket hon nog kommer lyckas med) så tycker jag att det är att gå för långt när man går till angrepp på människors vikt, speciellt när man vet att det är många som mår dåligt över vad de väger. det är ett jävla slag under bältet. vikten har ingenting att göra med hur folk uppfattar dig som person, det är din personlighet som avgör det. jag blir så jävla galen på det här. jag tycker synd om flickan för att hon, när hon inte kommer på något att provocera om, hoppar på folk som väger mer. som kanske väger lagom. okej om hon pratar om sin egen vikt, justnu kunde jag inte bry mig mindre, men när hon gör så här är det banne mig inte okej. och det är jävligt omoget. men just det, hon är ju bara 15. men det är ändå inte okej.

desiree nilsson, nu gick du över gränsen. i alla fall min gräns

INSIDAN RÄKNAS

all you have to do is cry

FREEEEEEEEEEEDAG ?! åh, vad deprimerande. hehe. jag gillar verkligen mina fredagar, och här kommer en liten lista på varför :
- jag har uf hela dagen
- jag slutar senast halv tolv
- jag får gå på skolan och leta pant i papperskorgarna. hoho. fast det gör vi i och för sig varje dag.
- jag får v r ä k a i mig chips utan att få dålig samvete. BINGO
- jag får lägga mig sent och sova hur länge jag vill dagen efter. utan att klockan ringer.

MEN VÄNTA NU. var det imorgon jag skulle tävla? jamenjust, jag har ju min första match tjugofem minuter över åtta. mänskligt värre. vi stryker sista punkten tror jag

återkommer senare, ska nu ta mig i kragen och skriva klart svenskauppgiften

we were here

känslostorm

jag kan inte riktigt släppa att vi provade ut studentmössorna igår, det känns så himla overkligt ! tre år går så fort. jag önskar faktiskt att jag hade längre kvar, för det känns inte som att jag är redo för det här. att bli vuxen och det, jag skulle vilja vara barn och utan ansvar hela livet. tänk när man gick i första klass, och gjorde ramsor och gick på upptäcktsfärd och det värsta som kunde hända var ungefär att trilla på asfalten på rasten. nu är det värsta som skulle kunna hända att man inte får ett jobb efter studenten. eller kanske inte det värsta, men det är ju inget drömscenario direkt. man ska ha hunnit bestämma så mycket om sitt liv redan. jag menar, jag går en linje med inrikting florist. tänk om jag helt plötsligt får för mig att inte bli det? vad ska jag göra då? jag har inte läst en tillräckligt bred linje för att kunna plugga vidare direkt, så i så fall måste det bli komvux. men hur orkar man sitta där när man precis har tagit sig igenom ungefär tolv år av skola och studerande? det ger mig panik. samtidigt är ju studenten något man ska se fram emot, och det är klart som tusan att jag gör det ! men det känns ändå så vemodigt att behöva lämna det där trygga som alltid har funnits. att gå i skolan har varit min vardag i mer än hälften av mitt liv, och nu ska det inte längre vara det? hur kommer det att kännas? vad kommer hända med mitt liv? hur kommer det bli sen? jag har säkert en miljon frågor i mitt huvud just nu, och studenten är om mer än ett halvår. men det är väl klart att man undrar? ska man liksom veta vad man vill göra resten av livet nu?

visst är det bra att få pröva sina vingar, men vad händer om mina inte bär mig?

sugar, we're goin' down

här har ni den, min egna..


 ..SMELLYCAT (och jag har inte den blekaste om hur det stavas men vafan) hoho, jag har ritat den själv.

nu ska jag fortsätta på cvgrejen som säkert ska lämnas in snart. jag kanske borde skriva något om mina ritkunskaper? hehe

jag ska viska det så att ingen hör

jag har minsann sovmorgon idag igen, inte helt fel om jag får säga det själv. igårkväll for jag och marie till mathias och bakade lite muffins, det var hur trevligt som helst och dom blev extremt goda !

en sak som är helt sjuk är att vi ska pröva stundentmössor idag ! fattar ni? det känns som att man precis har börjat gymnasiet och så är det redan dags att sluta. helt galet. och att det har gått så snabbt ! känns ungefär som att det bara var häromdagen man satt i aulan och kände sig som världens mest osäkra etta, hehe.

aja, jag ska väl börja fixa mig nu antar jag. PUZZ (där satt den)


det är så jag säger det


där har ni den, universums mest oskarpa bild a la mobilkamera och darr på handen. men men. tänkte bara visa att jag totalskiter i dagens ideal om att man bara ska äta sallad och sådär. HEHE. i alla fall. lite chokladkräm på mackan kan ju aldrig bli fel ! ochjust, ikväll ska jag och marie till mathias och baka muffins. med choklad i. hoho

nu måste jag banne mig börja städa

at the top of the hill

haha, imorse när jag och min bror satt och åt frukost läste jag högt ur tidningen. det var något reportage om felix färdiga matlådor, och så hade carl-jan kritiserat dom och så vidare och så vidare. i alla fall :

jag : sen har vi fiskfilé i rotsakspuré
bror : hahahah, va?
jag : fiskfilé i rotsakspuré ! (undrar om han är döv)
bror : HAHAHAHA, VA?
jag : FISKFILÉ I ROTSAKSPURÉ ! (för i helvete)
bror : HAHAHAH, DET RIMMMAR

jag har för mig att det kallas lättroad

nu : borsta tänderna
sen : innebandy med mathilda
senare : städning av rummet, YEZZZZ

run this town

idag är det kanelbullens dag, något som uppmärksammades av min moder. hon står vid diskbänken och plockar fram fika och säger ungefär :
jaa, men det är väl klart nu när det är korvbullens dag

jag tog ingen kanelbulle, jag tog snickerstårta. kändes som ett säkrare kort

middag, lördagkväll, trött familj

syster : ja, dom har ju gjort en gång- och cykelväg där nu
mamma : okej, får man köra upp där med bilen med?


nej, kanske inte

lördag

yesbox, äntligen lördag ! idag spelar ödff sin andra kvalmatch och den ska jag minsann kika på. varrrrrma kläder lär ju behövas.

hehe, lottningen  till nästa helg har kommit(badmintontävling). först var den mindre bra, men nu har det minsann blivit omlottat ! det gillas skarpt


det kan ju inte bli snyggare än såhär

hörs sen,

för du passar inte ihop med nån

fredag, tack och lov för det. idag har varit en sådan där dag när man lika gärna hade kunnat stanna hemma. varför då, kan man fråga sig? jo, när vi satt i matsalen och åt tappade jag min smörklick på bordet. fan, tänkte jag men det var liksom ingen big deal. men sen, när jag skulle hämta mer smör lyckades jag såklart riva ner ett smörpaket. ingen fara, kan tyckas. men gissa vem som försökte ta emot smörpaketet med benet?! (VAFAN?!!) ja, det var jag.

BRA JOBBAT EBBA BRA JOBBAT

what if I break down

men tjena därute ! idag är det torsdag, och det innebär en dag kvar tills helg och det känns helt okej.

dagen har varit rätt seg, började typ halv nio och slutade strax efter tre. sen gick vi runt en stund och letade pant på skolan. varför i helvete då, undrar ni? det kommer ni kanske få veta framöver, säger jag. jag skulle ju kunna ta lite bilder på när jag gräver i papperskorgar men det är tveksamt om ni skulle uppskatta det, hehe

nu : det vankas mat
sen : dekorera cupcakes som min kära mamma ska ha med på sitt jobb imorgon
senare : badmintonträning