OM DU VORE BRÄND SOM MIG

helg ! ellerja, ledig imorgon. det känns fint. otroligt fint. sista kvällen på yran ikväll, och jag har minsann inte varit där en enda dag. jag borde utkastas från denna stad, skulle inte tacke nej direkt. så nu vet ni det också.

okej, lite opepp här minsann. hörs kanske senare ikväll !

skulle du vara allt jag någonsin velat ha


DU KAN GRÅTA OM DU VILL

jag har sökt nu. sökt till skolan i göteborg. nu gäller det att hitta en lägenhet, och såklart att få en plats på skolan. håll tummarna !

jag har dessutom preliminärbokat en resa till egypten. en resa som vi måste bestämma om vi ska ha eller inte inom en vecka. JAG VILL.

förutom detta så har jag jobbat från nio till sex, bokat massagetid, övningskört hem, tittat på regnet, ätit grillmiddag och kikat på ice age 2. nu sitter jag här och är så trött som man kan bli. imorgon jobbar jag från tio till tre. efter det ska jag puttra ner på stan för att umgås lite med min familj på tivolit. blir fint !




för en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

nu går jag själv. utan dig. utan saknad. jag tänker inte sakna dig längre, det gör bara ont. du är luft.
så är det. från och med nu finns du inte för mig. inte längre.


ÄR MAN STOR MÅSTE MAN VARA SNÄLL

(det var så att den reklamen var på tvn precis när jag var i behov av rubrik. kan mycket väl vara första gången jag har nytta av reklam. det ni.)

lookbook

när jag ser alldeles väldigt fina bilder som den här så blir jag lite småsugen på att ha rött hår. och långt hår. nu tror jag inte att jag passar i rött hår överhuvudtaget, men det är väldans fint ! nej, då är nog blondt och kort mer min melodi.

nu ska jag alldeles snart puttra i säng. jag här musiken från yran, tydligt. blir fint att somna till !


OSKAR LINNROS


bilden är härifrån

ikväll spelar han på yran. jag är inte där. ångrar jag mig lite nu? ja. ja. ja. men jag får väl sitta här, lyssna på hans fina album på spotify och äta lite gifflar. fin kväll.


UTAN ETT ORD



igår var en fin kväll. bra folk, bra väder. träffade frida som grädden på moset ! fin tjej, det där. kom hem strax innan halv två och vaknade kvart över sju imorse av väckarklockan. som hittat. jobbat från nio till sex precis som vanligt och jag riktigt känner hur innehållsrikt allt det här blev. gör ni? imorgon kanske det preliminärbokas en resa. ÅH. håll tummarna !

vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt


EN DÅLIG BILD

nu puttrar jag snart in på stan, och detta i min nya klänning från hm ! den är lite för lång men detta har jag på ett otroligt kreativt sätt fixat med ett skärp. ni ser det inte på denna fina bild, men ni kan ju tänka er. nästa fråga är : klackar eller gladiatorpjucks? tror jag satsar på det senare. stråket är fullt av kullerstenar.

299 silvermynt, HM

ha en fin kväll !


SOMNA INTE OSAMS MED DIG SJÄLV


det är hit vi ska. hilton hurghada resort.

jag vill boka nu, fattar ni? nu. på en gång. åh, vad jag vill boka. om livet vill mig väl åker jag med snygga brudar till egypten den fjärde november och stannar i två veckor. åh, vad jag vill att livet vill mig väl.


TISDAG

ledig idag, puttrar in på stan med mina fina för att eventuellt boka en utlandsresa. vi var och såg knight and day igår och jag skrattade så jag grät. mer om allt senare, puss !


EN TOPP FRÅN GINA


den här blommiga toppen har numer en plats i min garderob. ett så kallat impulsköp, provade inte ens utan gick direkt till kassan. jag tänker mig den här tillsammans med jeansshorts och gladiatorsandaler utomlands i höst. känns fint. har annars svårt att hitta kläder på gina, men den här var ett fint pluspoäng ! 149 silvermynt om jag inte minns helt fel.

nu : middag


MELLAN ÄKTA OCH FALSK



jag vet ju egentligen inte riktigt hur det här med körkortsteorin fungerar men nu är jag i alla fall klar med repetionsdelen och det går inte att göra fler tester på datorn. förutom på de grejer jag redan är klar med. jag tar detta som ett tecken på att jag nu är klar med teorin ! (sen kommer det säkert visa sig att jag skulle ha klickat in mig någonstans och gjort lite mer saker men det tar vi då, tycker jag)

och jag börjar bli ganska så sugen på höst. för ska det blåsa, regna och vara cirka tio grader på sommaren så kan det lika gärna bli höst. tycker jag.

vi är idioter


BARA FÖR IKVÄLL

stråket. vad finns att säga om stråket? meter efter meter efter meter med tillfälligt uppbyggda tält där det spelas alldeles för hög musik. meter efter meter efter meter med vuxna så kallade ansvarsfulla människor som har lämnat ungarna hemma för att få vara en del av, just det, stråket. jag blir alltid lite illa berörd på något vis när jag ser vuxna människor som kanske har fått i sig lite för mycket. det går inte riktigt ihop.

men trots att volymen var lite för hög, att de vuxna bufflade på lite väl mycket och att linda inte kom in till stan så hade jag en fin kväll igår. stämningen på stråket är fin. förväntansfull. plus att man träffar en massa fina människor man inte har träffat på en evighet. det gillar jag. och imorgon kör vi visst igen. blir prima.

nu ska jag rensa lite på mitt rum och sen plugga lite teori ! skönt att vara ledig idag. hörs senare !


WHEN DID I GET OUT OF YOUR SIGHT?



tårtan är i ugnen och jag funderar starkt på att ta en dusch. plus att jag behöver plocka undan lite på mitt rum, så jag kan hitta något att ha på mig ikväll !


LÖRDAG

imorse vaknade jag och trodde att klockan var sisådär halv elva. jag börjar tio. och helt plötsligt var jag hur pigg som helst ! och klockan var bara halv åtta. inte en chans att jag somnade om efter det. nu sitter jag här med trött kropp och trötta ögon och försöker orka baka en liten tårta ! min fina familj kommer nämligen hem idag, så jag tänkte överraska med något gott. förhoppningsvis. plus att jag tänkte försöka mig på att göra pizza till middag. tror jag.

ikväll ska jag och the bruds på stråket, kommer bli fint det ! solen har skinit hel dagen men nu har den såklart gått i moln. kan slå vad om att det kommer regna ikväll bara för att ! men det struntar vi i.

nu ska jag sluta svamla. hörs senare !


KÖRKORTSTEORI

jag hatar parkeringsfrågor. verkligen. vem tusan kom på allt det här med man-får-inte-parkera-på-sidan-med-jämna-husnummer-på-jämna-datum-grejen? eller hur det nu är. inte ens det vet jag. ÅH. jag upprepar :
JAG OGILLAR.

nu ska jag kanske överväga att tvätta håret innan jag puttrar i säng. har inhandlat två tidningar som jag planerar att bläddra lite i innan jag slocknar. imorgon jobbar jag fem timmar, och så är jag ledig söndag ! prima.

godnatt, finisar.


EN HIMLA MASSA FINA SAKER FRÅN HM

hm:s höstkatalog har landat i brevlådan, och även fast det känns en aning deprimerande så kliar det i fingrarna. här är några saker jag har spanat in : 

världens mysigaste poncho? finns i svart och beige. jag funderar på den beiga. eller den svarta.

skor plus jeans. åh. fint.

sötaste halsdukarna.

här är de igen. skorna. fast i svart. tror jag är mer inne på de cognacsfärgade faktiskt.

den mörkblå skjortan ska jag ha !

plus att jag tycker att den här stövlarna är så himlans grymma !

jag kan ju redan på förhand konstatera att det här kommer bli en jobbig höst. för plånboken. dessutom har monki hur mycket fina höstkläder som helst på sin hemsida ! bara att hoppas på att de kläderna landar i östersund nu också. håller tummarna.


WHY DO YOU KEEP MY SOUL?



imorse hade vi sju grader hör i östersund. som handen i handsken. i slutet på juli. nu är det tjugo grader ute. helt otroligt. idag har stråket invigning, och det lutar åt att vi tar oss en sväng där imorgon kväll ! perfekt, precis vad jag behöver. en kväll med fint sällskap.

ikväll är mitt enda sällskap mig själv, och det är helt okej det med.


UPPDATERING

jag lever. jag lovar. just nu sitter jag i en mysig stuga i skogen och mitt internet går alldeles för långsamt. men vad gör man? just nu blåser det orkanvindar så vi sitter inne och spelar kort. jag har satt en kladdkaka i ugnen eftersom jag har fredagsfika på jobbet imorgon !

ingen mening att försöka ladda upp någon bild, med tanka på hur lång tid det verkar ta.

puss alla fina !


NÄR LIVET ÄR SOM ALLRA BÄST

jag är sådär frustrerande trött. och diskmaskinen blir inte klar förrän om cirka en timme. score.
åh, vad jag är trött.

imorgon börjar jag nio, och slutar sex. ska försöka hinna med ett inlägg innan jag springer iväg, men vi får se hur det blir med den saken.

godnatt !


MONKI



här ser ni en galet fin tröja som jag kommer inhandla på monki när tillfälle ges. tillsammans med en massa andra fina saker som kommer dyka upp där.
så det så.


NOT EVEN ONCE


jag kom hem strax före sju och parkerade mina saker fint på golvet

hittade en fin lapp med två tillhöraden kakburkar från min fin mormor

och fick syn på en mango i en fruktskål. jag planerar starkt att låta den parkera i min mage. fint.

plus att jag har hunnit prata med linda i nästan trettio minuter. åh, vad jag gillar den tösen.

nu ska jag laga mat ! (läs : steka champinjoner, skära avokado, göra vitlökssås och rosta bröd)


ÄR DU FORTFARANDE ARG?




två bilder från igår

idag börjar jag tolv, känns fint. när jag har slutat ska jag handla mat, känns mindre fint. jag har nämligen universums sämsta fantasi när det gäller mat så jag kan slå vad om att det i slutändan blir stekta ägg.

slutar sex och hinner förhoppningsvis hem till sju, så vi hörs då !


CRYSTAL BALL



jag ogillar körkortsteori. igår klarade jag fordonsfasen, idag repetionsdelen. ellersnart, har ett test kvar att klara bara. åh, vad jag längtar tills det här är över.


SAMMA TANKAR RÖR SIG ÄVEN HÄR

jag skulle inte direkt tacka nej till att se ut ungefär precis exakt såhär

från lookbook

jag spanade faktiskt på kavajen hon har på sig, fanns på hm. köpte inte. ångrar mig. mycket.


WE'LL FIND A PLACE WERE WE BELONG

imorse när jag vaknade var himmelen lite halvmolnig. sådär att man nästan kan tänka sig att stanna inomhus. men jag trotsade vädret, bytte om till bikini och la mig på en filt på gräsmattan. och tro det eller ej, men solen har varit framme nästan hela dagen ! men tro inte att jag har blivit brun bara för det, nej, nej.


det här har jag tittat på mest hela dagen.

och sedan hann jag även fånga ett MIRAKEL med min kära mobilkamera. stolt tjej. så coolt.

nu ska vi snart äta grillat och pommes ! idag är det kyckling som ligger på grillen. åh, jag kan verkligen inte få nog av grillad mat nu på sommaren ! fast igår gjorde min bror falafel, och det var grymt gott det med !


BE CAREFUL CAUSE YOU MIGHT JUST GET YOUR WISH

denna dag har till större delen spenderats hemma hos linda som fyller nitton imorgon ! av mig fick hon två trisslotter men eftesom hon är så dålig på att skrapa så vann hon inget. synd där, gumman. heheh. nu ska jag, kvällen till ära, plugga lite (mycket) körkortsteori. det har ni aldrig hört förut, väl? jag befinner mig just nu på fordonsfasen vilket kanske behövs eftersom jag inte ens vet vad instrumentpanelen heter. grattis.

hörs senare, mina fina.


JAG ORKAR INTE RIVA UPP DET

hejdu, det var ju ett tag sen
sexhundra dagar men vem räknar precis?
och jag tänkte jag skulle höra av mig och säga
att allt är fint


världens långsammaste kollaps

annika norlin. alltid bra.


LÖRDAG

NU ÄR JAG LEDIG I TVÅ DAGAR. skönt. mamma och pappa har semester. i tre veckor. så bara drar resten av familjen till leksand på tisdag. jag kommer svälta ihjäl. tur att mamma tvättar kläder som en galning så jag klarar mig under de dagar de är borta. heheh.





hörs senare !


LONELINESS



kaffe och en soffa. det är allt jag behöver. kanske lite glass. allt jag begär. och lite sällskap kanske. men man ska inte begära för mycket, det är då man blir besviken.

When you see me drift astray
outta touch and outta place
will you tell me to my face?
then I guess you can hang with me

jag saknar dig


HE TOLD ME I WAS BEAUTIFUL

idag har jag fotat två kort. men min superba mobilkamera. så nu tänkte jag visa dem för er. hur bra?

dagens lunch bestod av grillad lax, kokade spiralmakaroner och tomatsås. inte den ultimata blandningen, men det slank ner.

dagens bästa nyhet. inte för att jag tror att sverige vinner så mycket mer när zlatan spelar. men dem blir mycket roligare att kolla på. stel-sverige och trixar-zlatan. ungefär lika bra som min lunchblandning. men, det slinker ner.

till middag idag åt vi grillat älgkött och friterade strips. tusan, vad gott det var !


WORK





nu pyser jag ivåg till jobbet ! finfint väder och jag ska befinna mig inomhus mest hela dagen. lite synd, kanske. slutar sex, är hemma halv sju. så vi hörs efter middagen ellerså !


I'M GONNA WALK ALL OVER YOU



tänk vad lätt det skulle vara.


SÖNDAG







vi åkte till stugan. jag träffade den här extremt fina människan, gick i skogen(i en MYRstack) och åt årets första smultron. nu nästan en vecka senare lägger jag in korten från kameran. bättre sent än aldrig.


OM DU MINNS MIG


dagarna hinner knappt börja innan de är slut. så fort går det. hur hinner jag då blogga? svaret är att jag inte hinner. tiden räcker inte riktigt till. jag går hemifrån tjugo över åtta på morgonen och kommer hem halv sju, slänger i mig lite middag, gör en matlåda, pluggar körkortsteori, kollar tv lite för länge och sen går jag och lägger mig.

förstår ni hur enformiga mina inlägg skulle bli om jag skrev vad jag gör under dygnets timmar, varje dag?


NÄR MAN LÄNGTAR TAR SAKER TID

nästan nyss hemkommen från en dag på jobbet. har ätit pasta och tomatsås. prima. dagarna går fort. fort. fort. nu ska jag spöa skiten ur min syster på monopol ! hörs senare !


YOU MADE ME FORGET MY DREAMS



nu har jag suittit i en evighet och pluggat körkortsteori. klappar mig på axeln, biter ihop och pluggar en stund till. nu jävlar.


ANNIE HALL

för den här låten är så fin så jag går sönder


oskar linnros - annie hall


TISDAG

jag har körlektion 12.30-13.10 så vi hörs runt två ! prima.


HÄR KOMMER SVARET PÅ MIN FRÅGA



fin dag. fint folk. och jag vet att det inte heter myggstackar. jorå. fast det var ganska charmigt.

sov gott, finisar


FRÅN OCH MED DU

idag har jag fyllt år och jobbat. imorse fick jag såpbubblor av min kollega, bäst hittills ! åt lunch med farmor och göran och jobbade lite till. nu har jag, dagen till ära, iklätt mig en byxdress. känns fint. nu blir det tårta och kaffe, precis som det ska vara !


NITTON

GRATTIS MIGSJÄLV PÅ NITTONÅRSDAGEN. hejhopp. nu måste jag springa till bussen, i vanlig ordning. kom inte och säg att man blir smartare när man blir äldre. stämmer inte. heheh.

ha en toppendag !


OCH SÄGA GUD VAD DU VAR SÖT NÄR DU VAR BARN



fin dag idag. jag träffade cassandra, irrade omkring på ett kalhygge, klev i en myggstack och mycket mer. nyss var jag till olivia som fyller arton idag och nu sitter jag hemma och kollar på vmfinal. vad annars. imorgon jobbar jag från nio till sex.

imorgon fyller jag nitton. vart tar livet vägen?


JAG BLIR ALDRIG DENSAMMA SOM FÖRUT



inatt drömde jag om saknad.


I JUST CAME TO SAY GOODBYE



jag kan inte riktigt smälta hur bra robyn är. har precis växlat från tidigare nämnda oskar linnros till hennes nya. den är galet bra. galet.

monki är som alla förmodligen har lagt märke till min favoritbutik no 1. och titta, jag har visst hittat något där, igen. en prima skjorta. och det kan hända att ett superfint vitt linne smög med också. men bild på det får ni en annan gång.

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree


EN TREDJEDEL AV DEN JAG VAR GÅR HEM




här sitter jag och lyssnar sönder oskar linnros fina album 'vilja bli'. ute lyser solen med sin frånvaro och vinden viner runt knutarna. jag är ledig imorgon. vill så himlahimla gärna använda min nya bikini från hm !

Som om det gjordes för din skull
Och du har någon ny att somna bredvid nu
Det är inte lätt att va så ung


KLÄNNINGAR






jo, minsann. jag hängde undan den rosa skapelsen i tisdags, men hann inte inhandla den. idag kostade den 150silvermynt(ordinarie 349). så varför inte köpa två? dessutom slank det ner en bikinitop också. allt detta på max femton minuter. jag är ett proffs.

ikväll blir det tv och chips. imorgon jobb. prima ballerina.


TVÅ SOMMARPLAGG




weekday. känns fint.


DET ÄR SÅ JAG SÄGER DET



jobba-äta-övningsköra-sova. så ser mitt liv ut just nu. jag längtar till sola-bada-umgås-trivas-utomlands.
hur mår ni?


LITE NYTT. LITE MINDRE.




och jag vet inte riktigt vart jag har mig själv.


MIN DAG I EN LISTA.

8.00-8.40 : körlektion
ca9.00-11.25 : hemma. ätande av lunch osv osv.
12.00-18.00 : jobb
ca18.15-18.30 : övningskörning hem
IKVÄLL : vmsemi och körkortsplugg.

som hittat. vi hörs när vi hörs och har ni tur blir det redan ikväll. lite bilder borde väl sitta som handen i handsken? vi hoppas.

KÄRLEK


CAUSE I HOLD UP HANDS

jag lovar att jag ska blogga. snart. men inte än på ett tag. orken har liksom försvunnit ! jobbat en vecka och de dagarna jag har varit ledig har jag sovit som en klubbad säl till tidigast halv elva. längtar tills i höst när vi åker utomlands ! GALET. semifinal i VM up next. vi hörs, älsklingar.

KÄRLEK


EN PÅSE FYLLD MED VOLANGER


igår var en kontrasternas dag. jag och linda spatserade runt på underklädesavdelningen på lindex ett bra tag, jag kom ut med en påse fylld med volanger. efter det åkte vi och tankade. viktigt med variation.

just nu innehåller mitt liv mest jobb, vilket gör att det inte händer så jättemycket spännande och superintressant. kul va?

hörs senare !