go on and miss me honey, it doesnt matter to me

god jul och gott nytt år och sådär, jag vet att jag inte skriver mycket nu. eller jag skriver i princip inte alls. jag skulle vilja påstå att jag inte har hunnit ! och just nu är vi uppe i fjällen och då är man inte så jättepepp på att sitta framför en dator. jag tog första slalomturen igår (det blev fyra åk haha) och kunde med det konstatera att det inte alls är lika kallt häruppe som det är hemma !

johanna wångenberg - saknad människa

sammanfattning är vad detta kallas

jösses vad jag tappar läsare. det går fortare än tåget,men jag har ju enbart mig själv att skylla. och jag skyller på att jag har jobbat mycket och i princip däckat så fort jag har kommit innanför dörren. haha.

I ALLA FALL. det var julafton igår (jag antar att ingen missade det)och jag inledde dagen med att jobba från nio till två. sen for vi till momme och moffa där jag skuttade in i duschen på momangen för jag var så jävla skitig. efter det blev det fika. alldeles för mycket i vanlig ordning men sak samma. det är jul. sen åkte moffa och morbror på kyrkogården och fortsatte sitt firande där. mehe. dom kom tillbaka sen. då var det dags för julklappar. JAG FICK EN GITARR. min momme och moffa är världens bästa alla kategorier. slutdiskuterat. sen blev det MAT. mums.

SJUKT NÖJD TJEJ PUSS HEJ

the steps that we take

jag tänkte bara vara så vänlig att informera om att jag tror att jag jobbar för åttonde dagen i rad idag. ellerså. jag vet att du gillar detta johanna. nu är det bara två jobbdagar kvar (YES jag jobbar julafton) och sen lite ledigt. så får vi se hur det blir med jobb på mellandagarna. u n d e r b a r t.
pengarpengarpengar

och ingen operation blev det heller. skitockså. har jag otur nu så måste jag ta ett till blodprov innan nästa gång det beger sig.

positiv var det. sov gott.

här finns inga brustna hjärtan


du vill alltid samma sak
du vill ha det du förlorat
men mig får du inte tillbaks

run away with me

om sex dagar är det tisdag. viktig dag. så in i skogen viktig.
om åtta dagar är det julafton. och jag har köpt en och en halv julklapp. bra jobbat ebba, som vanligt.

helt seriöst funderar jag på att köpa resterande julklappar på mitt jobb. det enda som skulle vara lite tråkigt är ju att det är en blomsterhandel. jag är inte säker på att mina syskon skulle uppskatta den typen av julklapp. synd för dom liksom.

no one sleeps when im awake

okej, idag är det alltså tisdag. denna dag har varit lång. jag började kvart över åtta imorse, hade en muntlig bokredovisning, pratade med en del lärare (allt löste sig, glad tjej) och sen åkte jag och jobbade till klcokan sex. och dagen är inte slut än, jag har badmintonträning från halv åtta till nio. sen tänker jag banne mig gå och lägga mig så fort jag kommer hem ! för jag jobbar från nio till sex både imorgon och på torsdag så jag gissar på att en del sömn kan vara nödvändigt.

varför svamlar jag så himla mycket när jag stressar? det blir bara en massa knas. aja, nu måste jag verkligen byta om. hejdå

jag var en vinnare

jag skojar inte nu, men det måste vara minst tre decimeter snö ute, och allt har kommit på mindre än ett dygn ! GLADTJEJ

plus att jag har värstaste projektet som jag ska göra imorgon på lunchen, kommer bli så sjukt kul ! jag berättar imorgon när det är genomfört. men det kommer bli så himla bra. hoppas jag.

vi kör lite vinterbilder från förra året :



VINTER. tacktacktack.


SNÖ

h e r r e g u d vad det snöar ! helt sjukt extremt ofattbart mycket ! härligt. jag ska plåga er med lite bilder senare.

idag är jag ledig i alla fall, har spenderat morgonen med att skriva klart min APUrapport som nu är färdig. snart ska jag väl dra mig in på stan och handla lite julklappar, plus att jag måste springa upp på praktiken och fixa ett intyg samt ta lite kort. hoppas att jag inte drunknar i snön bara hehe.

kvällen kommer innehålla fotbollsträning och lite påläsande av den muntliga redovisningen av boken jag har läst som ska göras imorgon. vilken konstig mening det där blev men aja.

snart jullov. andas. snart bara en vecka kvar. andas lite mer.


vi är redan fria

vilken otroligt mysig dag det har varit idag på något vis ! jag började jobba tolv idag, helt perfekt för då kan man ändå sova på morgonen. sen jobbade jag till tre, och så kom mamma och hämtade mig. vi åkte och handlade och sen åkte vi hem och åt pepparkakor ! dessutom känns det att det börjar bli kallare nu, så jag hoppas på mycket snö nu till veckan !

nu sitter jag här och ska skriva klart apu-rapporten som ska lämnas in imorgon. jag fick sjukt bra omdömen, nöjd tjej !

plus att jag ska träna ikväll.

bra dag. glad tjej.

vad ska det bli av mig

jag måste berätta en sak.

för en liten stund sen skulle jag gå ner i köket och hämta tändstickor eftersom jag planerade att tända lite ljus på rummet. jag gick ner. och kom upp med en clementin. inga stickor. så jag fick gå ner igen. och vad kommer jag upp med? jo, en blåbärsbrustablettdricka med cvitamin i. inga tändstickor. så det var ju bara att gå ner igen.

guldfiskminne.



jag som guldfisk. för den som inte förstod det.

jag fick feeling

hur det går med städningen? bara fint. eheheh.

men jag måste säga att det var ytterst trevligt att logga in och se lite kommentarer ! tack. hur som haver så ser mitt rum fortfarande ut som hej kom och hjälp. och nu kurrar magen. hehe. dags för lite pepparkakor. och så blir det varma mackor till middag. fin dag det här.

och städningen? jaa, dagen är fortfarande ung. skulle man kunna säga.

what if you

lite lördag. skönt. det roliga var ju att jag skulle sova länge idag, och tyckte jag gjorde det bra som låg till kvart över nio. men min bror ska ju såklart vara bäst i allt. klockan elva vaknade han till liv. precis när jag funderade på om jag skulle gå upp och hälla en hink vatten på honom. hehe

okej gissa vad jag ska göra idag då :



kanske dags att jag börjar nu. om jag vill bli klar innan studenten. haha.

ena foten utanför

ska jag vara helt ärlig övergav jag teve och idol. men jag hörde precis att erik vann. jaha.

jag förstår faktiskt fortfarande inte riktigt att jag är ledig imorgon ! men nu har mina planer ändrats från julklappshandling till städning av rummet. för mitt rum är ett ganska fint kaos. skapat av moi. men min moder tycker att jag ska städa, och helt ärligt så håller jag med henne för det ser för taskigt ut alltså. hehe.

nu känns det som att jag bara pratar massa strunt. så jag antar att det är dags att säga godnatt. GODNATTDÅ


jag orkar inte det här. så himla lite orkar jag det här.

jag vet att det går över

svenskan är klar och jag är så jävla bra

men jag är irriterad. och lite sårad. och lite arg. för det finns något som heter tystnadsplikt. men det spelar visst ingen roll. tack för den

idol nu. hoppas calle vinner. jag gillar inte erik.
åh, vad jag blev på dåligt humör nu. fy tusan. jag förstår inte. verkligen ingenting.


cause everything changes

FREDAG

åh, vilken ljuv musik det är för mina öron ! plus att jag verkligen trodde att jag skulle jobba imorgon, men så visade det sig att jag är ledig? vad hände där? men jag klagar a b s o l u t inte. så imorgon ska jag :
- sova sjukt extremt omänskligt länge. bara för att jag kan liksom.
- handla julklappar

och ta det lugnt. äta lite clementiner kanske eftersom jag fortfarande är på strikt chokladdiet. en vecka och fyra dagar kvar. andas.

säg ingenting till mig

är jag klar med svenskan? är jag det? VAVAVA? nej.

men nästan, och då menar jag verkligen nästan ! så imorgon efter att jag har slutat (alltså klockan sex) får jag helt enkelt skyndaskyndaskynda hem, skriva klart den och maila den till min lärare. då borde alla bli nöjda och glada !

eller förresten, jag skriver lite mer nu så kanske jag hinner klart innan jag somnar ikväll ! fast å andra sidan så hinner jag ju klart imorgon.. hm. beslutsångest. menmen, vi får se hur det blir.

nu ska jag skriva lite mer. eller sova. åh, vad skönt att sova. jag tänker sova. tror jag.

äh, godnatt.

jag vill inte suddas ut

jag ogillar skolan. jag ogillar bokredovisningar. jag ogillar att jag alltid är ute i sista sekund.

här sitter jag och försöker skriva en bra bokredovisning. sliter mig i håret. biter naglarna. river sönder kuddar. och annat trevligt.

hur det går? bara fint.

the truth is darling im afraid to love


but now you're free, but lonely
like me
i'm sorry

boy you broke my heart and now im standing here

tralala vad jag har mycket att göra just nu !

den här veckan har bara runnit iväg känns helt galet att det är torsdag imorgon ! vad hände, kan man fråga sig. hm. hur som helst så har jag och familj precis varit iväg och kollat på när systra mi och hennes klass haft luciatåg. duktiga var de

(och hur kommer det sig att det ofta är folk som tror att jag är tillsammans med min bror? även fast vi bara sitter bredvid varandra? makes me worried, hehe)

nu sitter jag här och skriver klart min bokredovisning som ska in senast fredag. vi hade fått ett trevligt (HRM) litet mail från vår lärare där det kom fram att om man inte hade mailat in den på fredag så får man ig. och det vill man ju inte ha. så därför tänkte jag skriva klart den idag eftersom jag inte hinner sen. smartyesva

men nu måste jag återgå till skrivandet. och var det bara jag som blev galen efter desperate housewives igår? hatar när det blir sådana värdelöst spännande avslut. så man måste vänta ändå till våren. DEPP

the puzzle

just nu känns det inte alls peppande att åka och träna. jag är så trött. så trött. jag sitter nästan och sover. och så har jag fruktansvärt ont i nacken och musklerna i axlarna. kan inte lyfta armarna ordenligt. och min mamma tror att jag har järnbrist. då måste man äta tabletter. bingo. jag vill gå och lägga mig och sova ills jag är utvilad. jag kommer fakiskt inte ihåg när det hände senast. det känns inte bra. åh, vad jag är trött.

nu ska jag byta om. eller ta en fin powernap i tjugo minuter. det lutar åt det senare.

please dont walk on red

jösses, vad jag är trött ! sitter här nu och funderar på att börja skriva bokredovisningen som ska vara inne på fredag. känns som en rätt bra idé.

när jag ändå sitter här så kan jag berätta att veckan blir tuff :
måndag : skola, hemmaplugg, fotbollsträning
tisdag : praktik nio till fem, badmintonträning, eventuellt fotbollsträning
onsdag : praktik nio till fem, syster har luciatåg
torsdag : praktik nio till fem, badmintonträning
fredag : luciatåg halv tio, fika på skolan, jobba till sex, inlämning av bokredovisning
lördag : jobba nio till tre, köpa julklappar?
söndag : jobba elva till tre, badmintonträning

jag tycker inte att det är någon mening att tjata om att jag vill ha helg. det vet jag inte riktigt om jag vll nämligen. men lite jullov skulle sitta fint.

please don't break this girl again

ojdå, vad dåligt bloggande det blev den här helgen ! men hääääääääär kommer en snabbgenomgång :
fredag : jobbade till klockan sex, hem och åt middag, idol, sova
lördag : jobbade till tre, åkte till momme och moffa och bakade pepparkakor, sov lite där hehe, åt middag, åkte hem, tv, duscha, sova
söndag : upp alldeles för tidigt, badminton, marknad med frida, hem, fika, äta, träna, duscha sova

är det bara jag som tycker att mitt liv är lite inrutat nuförtiden? nehe, inte det.
jobba äta träna duscha sova träna äta jobba.

först kommer allt sen kommer allt sen kommer ingenting

torsdag. eftermiddag. och jag är verkligen hur trött som helst ! personligen tror jag att det har att göra med att man inte är ute på dagarna. jagmenar, hur roligt är det när det är mörkt när man kommer till skolan/praktiken, och mörkt när man går hem? det blir man ju garanterat inte pigg av. kan jag lova.

såååå, nu väntar jag på mat. min mormor är här och fixar föda. tjockpannkaka. och jag är rädd att det inte riktigt är hennes kapitel här i livet. den ser ut som gegga. hoppas att den smakar bra för jag är så otroligt hungrig ! nu sa hon precis att den inte blir mindre geggig heller. och jag som hatar geggig mat. får väl knapra lite hårdbröd om det blir för hemskt. haha. nejdå, jag är glad att hon kommer hit. men jag gillar inte geggig mat. som sagt.

ljusarrangemang på skolan :


bara närbilder eftersom de andra bilderna blev fula. hehe

jag gjorde en stor bukett också. som jag faktiskt blev väldigt nöjd med ! men jag har inte fotat den. så då kan jag ju inte visa hur den ser ut.

powernap nästa (ja, det har blivit ett par stycken denna vecka) och lite träning efter det.

löjligt är vad det är

just nu upplever jag en liten kris här på skolan. våra kära lärare har bestämt att vi inte ska kunna logga in på facebook, eftersom de anser att det tar för mycket "värdefull studietid". pfft. hur orkar dom? är det inte på mitt eget ansvar om jag väljer att vara inloggad på facebook istället för att plugga? jagmenar, det är ju bara mig det drabbar. och på lunchraster borde det ju verkligen inte spela någon roll eftersom man ändå inte har något annat att göra på den tiden. löjligt.

dessutom undrar jag om det är samma regler för lärarna eller om de fortfarande kan uppdatera sin status på arbetstid. löjligt är vad det är.

så nu sitter jag här och äter godis. dock ingen choklad.

wait your turn

förstår ni att det snart är helg? den här veckan har gått så sjukt snabbt ju ! om det ska fortsätta i den här takten kommer det att bli julafton fort som tusan. haha.

idag börjar jag halv nio, sitter här just nu och målar en nagel. den blev ful igår, så jag gör om det idag. sen ska jag sminka mig, blåsa håret och springa till bussen. jag hittade förresten mitt busskort igår (jag hade tappat bort det. men det kanske ni fattar) så nu slipper jag betala massa onödiga bussbiljetter också. den här dagen börjar ju faktiskt bra.

nu är det ju bara hoppas att jag sipper göra en så kallad kungvurpa när jag springer till bussen. det skulle vara ironiskt.

its just the way the game is played

herrejösses vad jag skriver här idag.

tänkte.bara.skriva.att.jag.är.sjukt.sugen.på.choklad. alltså helt extremt galet sjukt sugen. varför blir man alltid sugen på sådant man inte får äta? likadant är det med ost. värdelöst. olidligt. nu är ju den stora funderingen hur jag ska klara mig utan dessa nödvändigheter i tre veckor. jo, det är lätt värt säger jag. men lite jobbigt ändå.

varför sviker du mig nu. du sa ju att jag kunde lita på dig.

so pick me up when its over it dont make any difference

jag bjussar på prima melodier



rihanna - cold case love



hello saferide - the quiz



håkan hellström - 13



melissa horn - långa nätter

lite balsam för öronen. eller så.


i've prepared a quiz for you

idag är det nästan tio minusgrader ute, underbart !

det är dessutom den andra december, vilket innebär att man öppnar den andra luckan osv osv. jag (som är sjukt cool) har en finfin chokladkalender. såklart. det enda problemet är ju att jag ska undvika att äta choklad (och annat man kan få finnar av) fram till operationen. den smarta räknar alltså ganska snabbt ut att :

jag inte får äta chokladen i min chokladkalender. ovärt var ordet. jag lever istället på clementiner. heja ebba.

autopilot

hoppas alla ser den nya designen.

tisdag idag, känns ganska konstigt eftersom jag går runt och har måndag. men då borde ju helgen komma snabbt, och det kan ju inte annat än gillas ! helgens planer är redan klara :
fredag : praktik till fem, jamtli julmarknad
lördag : jobba tio till tre, åka till momme och moffa och baka pepparkakor
söndag : kolla på seriespel i lugnvik, träna

jag längtar.

från bildarkivet :


detta väder närmar sig. idag hade vi typ fyra minusgrader, snö och sol ! åh, vad härligt med vinter !

jag hörde att jag skulle på träning nu. trevligt

(förresten kan jag berätta att det enda onyttiga jag har ätit idag var lite beasås till middag. annars bara bra saker. till exempel två apelsiner. stolt är vad jag är.)