ON THE FIRST PAGE OF OUR STORY

Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min första kyss
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina vänner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Tio saker du inte visste om mig
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Den här månaden



gör som alla andra och bloggar efter en trevlig liten lista. tänkte att den kunde få fungera som en liten adventskalender, fast ändå till nyår. prima ballerina, tycker jag. börjar imorgon !

PAINT ME A PERFECT PICTURE AND MAKE SURE YOU CROSS THE LINE


fint från weheartit

byter nu liggställe från sängen till soffan. fint med variation, tycker jag. om jag vågar byter jag kanske teét mot kaffe, får se. har total kaffeabstinens. olidigt.


I DON'T WANT TO BE THE ONE LEFT IN THERE



helt sjukt. denna låt har banne mig satt sig på hjärnan. har lyssnat på orginalet hela dagen. blir galen. så bra är den.


BEATING ON A BETTER DRUM





det hade kunnat vara värre - så resonerar jag. när febern dök upp resonerade jag likadant. det hade kunnat vara så mycket värre. så i eftermiddag har jag tänt ljus, druckit thé och mys ner mig under en filt med en fin bok. det hade kunnat vara värre - men sjuk är jag fortfarande. det har bara blivit lite mer lättare att genomlida.


HOPE THERE'S SOMEONE

eftersom jag är hemma och inte så kry idag(jävla vatten....................) så kanske det blir lite gjort på denna sida. kanske. kanske. fan, vi måste koka vatten till efter nyår. fan. fan. årets julklapp till östersundsborna? EN FLASKA VATTEN. ju fler flaskor desto bättre - kan inte bli fel.

och just i denna stund är det så jävla skönt att veta att jag kommer kunna dricka vatten ur kran i jul. och att jag flyttar i början på januari. så behöver vi koka vatten hela våren så drabbas inte jag. FYFAN VAD SKÖNT. tack.


SKOR ATT DÖ FÖR



finns att hitta på nelly.com

jag avlider. den som ger mig de i mitten och de till höger får något fint ! julklappstips. annars då? jo, jag passade på att dricka lite kranvatten(!!!) så vi får se hur detta slutar. fick hoppa in och jobba imorgon också, så det skulle vara fint att vara frisk. tack.


BARA VANLIGT VATTEN



lite såhär känner jag just nu. för att : här i östersund får vi inte längre dricka vatten ur kranen. vi får inte ens borsta tänderna med vatten från kranen. för då får man besök av en inte så trevlig magparasit. och kanske inbillar jag mig, men mår jag inte lite illa? NEJ. fyfan. återkommer när humöret är bättre.


julmust, knäck, kaffe och par i treor. kun...

resize_image_539 (MMS)

julmust, knäck, kaffe och par i treor. kunde livet vara finare?


LOOKBOOK





WEHEARTIT




mobilblogg : inget internet i helgen, dära...

resize_image_-19 (MMS)

mobilblogg : inget internet i helgen, därav dålig uppdatering. ni får i alla fall fyra förinställda, bättre än inget.[plus att jag bjuppar på en alldeles förträfflig bild i detta inlägg. eller?] själv är jag riktigt förkyld, ensam och trött. kallt är det också. eländes elände, minsann. ska försöka sova lite inatt så jag är vaken på jobbet imorgon, skulle helt klart underlätta ! jösses, vad jag svamlar. skulle egentligen bara säga godnatt. så godnatt.


LOOKBOOK





WEHEARTIT



so did you.

ibland tar det ett tag. ibland tar det ett tag innan man inser att vissa människor konstant sviker. om och om igen. ändå slösar man meningslös energi på dem. om och om igen. till slut har man fastnat i någon sorts cirkel. en cirkel som tar alldeles för mycket viktigt energi och sårar mer än vad man märker.


IDAG HADE MINA TÅRAR KOMMIT FRÅN VÄNSTRA ÖGAT.



ontontont. vet inte varför. fattar ingenting. är så rastlös.


DU ÄR BÄST NU, MEN DU VAR BÄTTRE FÖRR

inleder denna dag med fina kramper i magen. var så längesedan jag hade det att jag trodde de hade försvunnit, men så kom de tillbaka med buller och bång och nu har jag haft det i två dagar. i rad. tröttsamt. för er som tycker det är tråkigt att läsa om mina magsmärtor kan jag informera om att jag har en aning bråttom. början nio men sitter fortfarande i pyjamas under täcket. för kallt för att våga gå upp. minsann.

[nej. ingen bild. puss]


WEHEARTIT



fin dag på jobbet. har julkänslor bubblandes i kroppen. en lägenhet och en väntande utbildning i göteborg. en plan med mitt liv. är ändå inte nöjd. varför vill man ha det man inte kan få?


LOOKBOOK




lite fint att titta på medan jag jobbar ! puss


INGEN VET VEM DU ÄR, MEN DU SÅRAR ÄNDÅ

att gömma sig bakom det trygga. att vara anonym. jag önskar jag kunde förstå vad som lockar. varför man sitter och skriver onödigt elaka kommentarer som man inte ens kan stå för. jag tänker inte säga att jag inte tar åt mig - för det gör jag. det svider så jävla mycket att en människa som uppenbarligen inte gillar det jag gör kan sitta och skriva skit till mig utan att behöva stå för det sedan. ja, det är fegt. men det spelar ingen roll. jag blir ledsen ändå. det hade kanske varit mindre jobbigt om det hade funnits ett namn. om någon, med ett litet uns av stolthet hade kunnat skriva detdär inte så snälla men ändå kunnat stå för det. varit rakryggad. men det trygga lockar. och vågar man inte stå för vad man säger så är det en säkerhet att få slippa fylla i dendär namnrutan. med det här inlägget vill jag egentligen bara säga att jag blir ledsen när sådana kommentarer dyker upp här. man kan inte vara älskad av alla, men det skulle vara lättare att förstå skiten om jag visste vem som hade skrivit det.
för på mig rinner det inte av - det sitter kvar. som klister.

godnatt


VI KOMMER ALDRIG SE VARANN

idag ska jag regera i köket = försöka laga något ätbart till middag. vi får se hur detta går. minsann. jag hade i alla fall tänkt mig kycklingfileér i gräddsås, pasta, halloumi och stekta champinjoner. återstår att se hur mycket som verkligen kommer bli klart(och ätbart) men jag hyser goda förhoppningar. lite sallad tänkte jag mig också, med rostade pinjenötter. älskar pinjenötter. funderar även på att göra sådanadär parmesanflarn att ha som någon sorts förrätt.... hur fan ska detta sluta. till efterrätt blir det i alla fall ett säkert kort, nämligen smulpaj med äpplen och vaniljsås. kan inte misslyckas ! sen hade jag tänkt prova något nytt att dricka till efterrätten, men mer om detta senare om det hela går vägen. ni kan väl hålla tummarna?

YLVA : NU ÄR DU VÄL STOLT? ska ju för helskotta till och med pröva mig på att steka kött. halleluja.


SJUNKER LITE LÄGRE FÖR VARENDA GÅNG JAG VÄNDER OM



då var det spikat. jag flyttar till göteborg i början på januari. och nu menar jag verkligen att det är hundra procent superduperklart. fick mail idag(!!) om att det är många anmälda till kursen och att den startar som planerat ! på något vis känns det mer overkligt nu än innan jag visste om det skulle bli av eller inte. men tusan, vad bra det kommer bli. detta innebär alltså att jag har cirka en och en halv månad kvar i östersund. galet. galet, men sant.

så hörni ! om ni känner någon i göteborg eller är därifrån själva så vore det väl hur kul som helst om ni lämnade en liten kommentar? så jag vet vad jag inte får missa osv osv. och vad jag ska undvika. puss 

vänder om, än en gång


BLONDINBELLA OCH ELIN KLING GER SIG IN I TIDNINGSBRANCHEN

kära vänner, då var det avslöjat och klart ! både blondinbella och elin kling kastar sig in i tidningsbranchen. inte så att de ska jobba på samma tidning, utan det är två olika nya tidningar vi har att se framemot ! blondinbellas bok egoboost ska utvecklas och bli tidning, en tidning som inte fokuserar på ytan utan koncentrerar sig på..djupet? elin klings magasin får man inte veta så jättejättemycket om mer än att det kommer att bli modernt, unikt och gå i någotsånär samma stil som hennes blogg. ser vi framemot detta? JA. det gör vi.



bilder från blondinbella.se och stylebykling.tv4.se


LOOKBOOK



medan jag står i duschen och blir lite fräsch kan ni få njuta av denna outfit. älskar koftan !


BESTÄLLT/KNOKK



kunde inte hålla fingrarna i styr.. nu är i alla fall dessa skönheter påväg hem till mig ! har kikat på klockan i evigheter, och nu var det dessutom erbjudande på den. kostar i vanliga fall 199, men som ni ser så fick jag den för 159. knokkrent ! (ordvitsarN)

vill ni beställa? klicka här !


SÄKERT/NOVEMBER



denhär tycker jag att ni ska lyssna på. en ny, fin, braig låt av säkert! så gör det. nu. vill ni besöka hennes blogg så klickar ni på denna länk ! smidigt, eller hur? puss

psst ! de två inlägg ni hittills har läst idag är förinställda, eftersom bror min har kontroll över modemet. skriver senare !


MAHMYA

måndagen innan vi åkte hem följde vi med på en liten utflykt till en 'paradisö' som heter mahmya. kritvit sand, himmelsblått vatten och lite snorkling var vad dagen hade att erbjuda. för att komma till mahmya åkte vi bår i cirka fyrtio minuter, en intressant upplevelse eftersom jag i vanliga fall är extremt färdasövervattenrädd, men det gick prima ! här kommer bilder :

vi åkte från marinan

hann knappt komma fram till stranden innan vi åkte till sabinarevet och snorklade en stund. det var synd att det var så himla höga vågor, för det blev jobbigt att..simma omkring då. men fint var det !



vi åkte tillbaka till stranden efter cirka en timma och där var det såhär fint

på stranden gick timmarna himla fort fast vi inte gjorde någonting alls, och helt plötsligt var det dags att åkte båt tillbaka till hurghada ! en väldans fin dag, var det i alla fall.


SOPHIE

dagens sista inlägg tänkte jag tillägna en väska. en alldeles jättefin väska designad av allas vår blondinbella. väskan, som är döpt till 'sophie' fanns under hösten till försäljning i en jättehärlig cognacfärg, men tog slut rättså jättefort. nu kommer denna skapelse finnas i svart också. begränsat antal. börjar säljas imorgon. här. så, vill ni köpa en finfin julklapp till mig så har det bästa tillfället ni kan få precis dykt upp. sätt igång !



ha nu en fin kväll allihopa så hörs vi imorgon ! då dyker det upp lite mer bilder från egypten, detni. puss


DANIEL ADAMS-RAY

medan jag var i egypten släppte denna fina grabb en väldans fin skiva. för er som har missat, klicka på bilden för örongodis !



kvällens plan : soffmys
kvällens sällskap : en bra bok och en kopp kaffe med mjölk och kardemumma



KNOKK

har helt missat att fantastiska knokk har utökat sitt finfina sortiment ! hittade en massamassa fint jag planerar att beställa hem ! titta och njut :


ITEM VS KNOKK



fin ett fel. jag har lite svårt att förstå sånt här. när det liksom är så lika att det är skrämmande. hur orkar man stå för det då, när man vet att det finns en produkt som är nästan precis likadan redan? visst var knokk först, om jag inte har helt fel? har inte sett denna itemklocka förrän nyss. HM.


POLYVORE

återupptog mitt polyvorekonto, rackarns, vad roligt det är att sitta och pyssla !


KAIRO











helt fantastiskt. ni fattar inte.


ALLTING BÖRJAR OM. JAG KAN BÖRJA OM



just nu bubblar jag av lycka. har kolsyra i blodet. bubblar. varför? jag vet vad jag vill göra med mitt liv. har en plan. en himla bra plan. och det gör mig så himla, himla glad. ungefär såhär ser denna livsglädje plan ut :
1. jobba på mitt fina, fina jobb heeela december
2. flytta till göteborg i början på januari
3. utbildningen startar 24 januari..
4. ..och avslutas i början på juli
5. har förhoppningsvis hittat ett prima sommarjobb där ni kan hitta mig hela sommaren
6. söker ett fint jobb. ett himla fint jobb. som ni får veta mer om framöver. är så himla säker på att jag vill göra dethär !
7. åker förhoppningsvis på en utbildning någon gång nästa höst
8. om allt går som planerat så flyttar jag ännu lite längre bort under hösten eller vintern 2011. för att jobba med ett galet roligt jobb. HÅLL TUMMARNA.

livet är inte så tokigt, när man tänker efter. det går bra nu


LOVE



hittade denna helt galet fantastiskt fina låt hos julia. delar med mig, för rackarns, vad himla bra den är !


LOOKBOOK



idag vill jag klä mig i massa stickat. från topp till tå. och dricka varmchoklad. för rackarns, vad kallt det är !


FÖRSTA DAGEN DEL TRE

sista stoppet för dagen var hurghadas nya marina. helt. galet. fint. var det där. plus att det låg jättejättemånga jättejättefina båtar där. det fanns dessutom en hel del restauranger där, bland annat en fiskrestaurang som heter sardina. vi åt där en annan kväll, och det var verkligen supergod mat ! jag överdriver inte när jag säger att alla tre rullade därifrån när vi hade ätit klart. satt och tryckte i oss den sista maten fast det verkligen inte fanns plats, bara för att smaklökarna hade upplevelsefest på varje matsmula. rekommenderas starkt !





ni får se fler bilder imorgon, tänkte att vi tar lite i taget. blir fint, minsann.


FÖRSTA DAGEN DEL TVÅ

efter första stoppet fortsatte vi vår rundtur. nästa anhalt var basaren. där kunde man köpa kryddor och thé ur färgglada korgar, kika på hur man tillverkar papyrus, fönstershoppa en himla massa grejer, inhandla en himla massa grejer samt bli förundrad över den extrema mängd skräp och sopor som ligger lite överallt.




FÖRSTA DAGEN DEL ETT

första dagen åkte vi på rundtur i hurghada. på första stoppet var det såhär fin utsikt :





underbart.


YOU CAN'T HANDLE ME

tar med mig syster till momme och moffa för lite lördagsmys. eftersom det är så underbart mycket snö härhemma så tänkte vi ta sparken, hur mysigt? jag älskar vintern. lovar att ni får se egyptenbilder senare ! puss


en himla fin liten aptitretare, eller hur?


SVERIGE


från förra vintern

hej allihopa ! nu är jag minsann på hemmaplan. yttepytte brunare än innan jag åkte(precis som väntat med tanke på min avsaknad av pigment) men med en massa galna upplevelser i bagaget ! och jösses, vilken vinter det är här hemma.

nu sitter jag och dricker kaffe. SÅ HIMLA GOTT. vi snackar abstinens på hög nivå här. lovar. vi hörs lite senare när jag förhoppningsvis har fått in lite bilder från kamerorna !


ANE BRUN



idag kommer vi till sverige ! puss


REGINA SPEKTOR


klick, klick


INSPIRATION 20101117


D O L L Y B L O N D
(som alltid, klicka på bilden)


JOHANNA WÅNGENBERG

jag älskar dig, till månen och tillbaka. hoppas johnossi var prima. vid det här laget är jag förhoppningsvis brun som en pepparkaka, eller vad tror du? jag kan redan nu(när jag skriver det här har jag ju faktiskt inte åkt än) säga att jag saknar dig superdupermycket. du är bäst, puss !


INSPIRATION 20101116



idag får en pöjk vid namn andreas wijk inspirera, grym stil har han minsann !

psst ! hoppas ni har det finfint i sverige !


INSPIRATION 20101115



låter en annan bloggare stå för inspirationen även idag, nämligen victoria törnegren ! check it out ! puss


INSPIRATION 20101114



jag tycker ni ska klicka på bilden, för då får ni se en massa fint ! puss


MARINA AND THE DIAMONDS



medan jag utforskar egypten kan ni få utforska detta fina album, klicka på bilden ! puss


INSPIRATION 20101113



transparent klänning-monki kofta-monki


INSPIRATION 20101112



byxor-jc kofta-gammal från jc linne-monki knästrumpor-gt


INSPIRATION 20101110



tröja med små hål på armarna-monki vita knästrumpor-lindex


INSPIRATION 20101109


poncho-hm halsduk-ester elenora, köpt på linnean blommor och design i östersund

psst ! hur härligt är det inte med en poncho när kylan smyger sig på? att sedan klä in halsen i en gigantisk halsduk måste ju vara pricken över i !


INSPIRATION 20101108


från höger : lindex hm gt(om jag minns rätt) cubus(tror jag)

ett par strumpbyxor passar till  a l l t. jag bor i strumpbyxor, finns det något bekvämare?


INSPIRATION 20101107


"skjorta", jättehalsduk och jeans - hm

it's a shame att jag inte har haft den här skjortan oftare. den är lite halvgalen - precis som jag.


INSPIRATION 20101106



klänning-hm kofta-veromoda


HÅKAN HELLSTRÖM



örongodis ! klicka på bilden !


INSPIRATION 20101105




klänning med dragkedjedetaljer på axlarna-lindex kofta-monki väska-hm

psst : mycket möjligt att jag flyger klädd i detta !


LEAVING FOR EGYPT

gott folk, nu har jag packat klart, vaxat benen och fixat klart en helvetes massa inlägg till er !
NU TAR JAG SEMESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER !! fytusan, vad vi ska ha det bra. och ni med, hoppas jag? ni kan väl göra mig en tjänst och hålla tummarna för att allt går bra? tack, finisar.


alla från weheartit

återkommer igen om två veckor med en hel drös härliga bilder och med en massa galna upplevelser i bagaget. puss


DON'T DO LOVE

etttvåtre in i duschen ! lite stressad idag minsann, men det får ni leva med ! håller på att pyssla med en massa inlägg som (förhoppningsvis) kommer dyka upp här medan jag ligger på en strand och  N J U T E R. det kan man väl inte annat är gilla, va? puss


IS THERE ANY POSSIBILITY YOU'LL QUIT GOSSIPING ABOUT ME


lookbook

ett : kom på att jag har glömt köpa engångskamera
två : det slog mig att jag har ett par jeans jag måste lämna tillbaka på gt
lösning : skickar in bror på stan.
uppdrag : lämna tillbaka tjejjeans på gt och köpa enångskamera för slantarna han får för brallorna.

s m a r t, ebba.


20101103

har varit vaken i en timme nu, men orkar verkligen inte gå upp. har ont i nacken som tusan. skitnacke. men idag åker vi till sthlm. och imorgon vid den här tiden sitter jag på ett plan till värmen. lycka. puss


ENJOY

Märkeskläder eller secondhand? mest troligt secondhand eftersom jag tycker det är mer charmigt
Mac eller PC? ?
Liknar du en kändis? inte vad jag vet. vet ni någon så är det bara att hojta !
Är det ok med vita lögner?
bara om det är jag som berättar dem. nejmen, man ska försöka undvika ljugandet. alltid.
Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i? robinson, kanske. frågan är väl hur bra jag skulle klara mig på en ö i en evighet.
Hur många timmar sover du per natt? många !
Favoritsåpa alt. dokusåpa? favoritsåpa? är det ett ord? dh eller greys, svarar jag i alla fall.
Vilket lands matkultur tycker du bäst om? har inte forskat så mycket i det området, men jag gillar grekiskt. och kina.
Vilket intryck gör du på andra? förmodligen ett vimsigt.
Det här vill jag bli när jag blir stor : rik. och lycklig.
Detta skulle jag vilja prova på : hoppa fallskärm kanske.
Den här personen skulle jag vilja kasta en tårta i ansiktet på... alla terrorister kanske. eller snubben som skjuter i malmö?
Det här får mig att bli alldeles vansinnig... elaka människor
Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
1.
2.
3.
SÅ INTRESSANT ÄR JAG
Vilken egenskap vill du helst se hos andra? ärlighet, kanske.
Hade du något smeknamn när du gick i skolan? ebbapebba sångfågel. DETNI. förföljer mig fortfarande.
Hur var du som barn? underbar och älskad av alla
Vad tycker du om fildelning? har väl ingen jätteviktig åsikt om detta. direkt.
Varför bloggar du? för det är kul, oftast
Betyder kärlek mer för dig än vänskap? är inte vänskap en litem form av kärlek?
Vad kan man leva utan? hat, krig osv osv
Vilket är viktigast hos din partner? ja, en fin förutsättning är ju att han älskar mig. HEHEH
Har du funnit Harmoni i ditt liv? SÅ gammal är jag inte
Hur ofta lagar du mat hemma? ofta. eller. kanske. inte.
Vad skulle du göra med ett friår? inte ett skit. lite sent nu kanske.
Hur svarar du i telefonen? trevligt, enligt johanna.
Är du pinsam på fyllan? inte alls pinsam ibland, ALLDELES för pinsam ibland
Vilken var din första konsert? mel C på yran för hundra år sedan. SJUKT STOLT
Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig? en sån fin dag när man vaknar på morgonen och inte har en aning om vad man ska hitta på, utan tar allt lite som det kommer.
När grät du senast? oj, i början på veckan kanske.
Är du vidskeplig? jag försöker intala mig själv att jag inte är det.
Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville? jadu, att ha lite mer pengar på kontot skulle väl aldrig skada.
Skulle du vilja vara med i kungafamiljen? yes. vem skulle inte?
Vart går din drömresa? jorden runt !
Vem är ditt drömragg? VA?
När blir man vuxen? när man kan tvätta. hahah.
Vill du säga förlåt till någon? det vill jag säkert.
Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig? lycklig. eftersom jag redan är snygg. heh.
Vad är lycka? bra att ha
Vem har makten i ditt liv? jag?
Har du mobbat någon? nej. bara linda, hihihih.
Har du någon fobi? rått kött och sprutor.
Vad är det pinsammaste du gjort ? sånt håller jag inte koll på, gör påtok för mycket pinsamt-
Har du snattat någon gång? NEJ

nu drar jag på träning. känns skönt att ni har något att läsa ikväll. puss


OUTFIT


kofta-rut mfl linne-monki halsduk-åhlens brallor-monki strumpbyxor-gt skor-eurosko

sliten tjej, det där. städandet går i alla fall framåt och det blir lasagne till middag. gott, minsann. puss


TA DIN PACKNING ÖVER GRÄNSEN OCH KOM HIT

hemma igen, har precis fått i mig lite lunch ! nu ska här städas, är så himla skönt att komma hem till ett rent och fräscht rum. sen hade jag tänkt fixa ett par grejer till denna sida, minsann ! grymt skönt att det går att förtidsintälla inlägg nu, då behöver ni inte bli helt utan i två veckor ! detni.


lookbook


IMPOSSILBE

nu åker jag och broder iväg på mammas jobb och hälsar på en stund ! sen ska jag posta ett hyreskontrakt(!!), åka in på jobbet en sväng samt inhandla det sista inför resan. VI ÅKER IMORGON. och sen ÅKER VI PÅ TORSDAG. åh, vad galet mycket jag längtar. puss

världens bästa tjejer


INSPIRATION/MIN KLÄDSTÄLLNING

jomenvisst. precis som jag berättade för er igår så bestämde jag mig för att omorganisera lite på min klädställning. ett klokt beslut då jag insåg hur extremt sjukt mycket kläder jag faktiskt har, minsann. så nuförtiden ser den ut precis såhär :



bestämde mig för att ha väldigt neutrala färger på ställningen denhär gången, inte helt fel. på varje galge hänger dessutom en färdig outfit, om man skulle vakna upp helt utan idéer och inspiration. tänkte eventuellt visa upp några av dem medan jag är utomlands. låter det som en bra idé? puss


INSPIRATION/LOOKBOOK



grymt söt klänning/tunika, eller vad tycker ni? puss


TELL THEM I WAS HAPPY



här bjuds det på ett prima musikstycke lagom till eftermiddagskaffet. ohja. nu ska jag organisera klädesplaggen på min klädställning. lär ta ett tag men på något vis känns det som att det kommer bli avkopplande. jag behöver bli lite avkopplad. minsann. puss


OSKARPT


skor-eurosko brallor-gt linne-monki 'blus'-mommes vind jättehalsduk-hm

så kan det gå när systeryster fotar. här ser ni i alla fall vad som klär min kropp denna dag. blek tjej, det där.
puss


NYTT/MONKI




butiken som aldrig gör mig besviken. blev himlastormande glad när
 den här klänningen hängde där, på en galge. aningen för transparent kanske, men det löser jag enkelt med att bära något inte lika transperent under. kommer bli underbar att ha en kväll i egypten. hittade även ett par underbart sköna byxor man kan rulla upp benen en bit på.
p e r f e k t.


OCH DET HJÄRTA SOM SKULLE BLI DITT PÅ NÅGOT VIS, DET FRYSER NU SAKTA TILL IS





och den jävligaste stunden i livet var den när du gick


20101101

idag ska jag städa, skriva en inköpslista på vad min resväska behöver kompleteras med, pyssla med ett litet(stort) projekt och eventuellt tvinga någon i min familj fota en liten outfit. har galet mycket inspiration att dela med mig av. vare sig ni gillar det eller inte ! sen tänkte jag också försöka hinna med att visa vad som fick följa med hem från monki häromdagen. detni ! puss


fint.