DU HÅLLER MIG VID LIV








paket och fika. fika och paket. nu var ju inte paketen till mig, men jag var glad ändå. dessutom tyckte jag att mitt paket blev väldans fint, eller hur? det som låg i var minst lika fint, min bror fick nämligen en helmysig kofta från MQ !

nu ska jag alldeles strax puttra i säng, jobbar nio till sex imorgon. igen. ett besök hos sjukgymnasten är också inplanerat. blir prima.

godnatt, fina


LUNCH

jag tycker det är lite småjobbigt att det inte går att ladda upp en bild på min lunch, den är delikat. funderar dessutom på att köpa en snickerskaka till efterrätt, gjorde visst det igår med. kan det bli bättre?

31 AUGUSTI 2010

redan sista augusti, jösses vad tiden går fort ! idag fyller som sagt min bror år, så ikväll blir det fika. prima. nu ska jag alldeles strax åka på jobbet. har tokont i magen så vi får se hur det här går. hoppas ni får en fin dag !

en halvgammal, lite suddig bild. mest för att ni ska ha något att titta på.


VI DRÖMMER NOG ALLTID OM SAKER VI GLÖMT


MONKI



en väska/plånbok att hålla ordning med och en halsduk att hålla värmen med. fyndat på monki. norpade dessutom åt mig en flaska vatten och monkis nya magazine. prima ballerina, minsann.

muffinsarna är klara, tårtbotten i ugnen och jag vill verkligen ha en kopp kaffe. passar fint eftersom det är reklam på tvn. imorgon jobbar jag nio till sex och sen är det födelsedagsfika ! har köpt en extremt fin present till bror min, hoppas han gillar den !


VAKNAR INTILL DIG MED SPRITSMAK I MUNNEN

tro mig, jag försöker desperat ladda upp en bild på lite fina prylar jag fick med mig hem idag, men datorn samarbetar inte ! plus att jag har lite bråttom, det ska bakas blåbärsmuffins och tårtbotten. vad sägs om att vi samtalar senare?

viskar ditt namn, som är allt jag minns just nu


MÅNDAG 30 AUGUSTI

helskotta, vad kallt det är ute idag ! går inte att tro att det fortfarande är augusti. jobbar nio till sex idag, så vi hörs efter det ! (skriver det här på mobilen, hoppas att det puttrar upp)

JAG KAN INTE ENS GÅ UTAN DIN LUFT I MINA LUNGOR

den här låten har jag haft i huvudet precis hela dagen. men vad gör väl det? den är så himla, himla fin.
kent - utan dina andetag


annars då? jo, bakandet gick lite sådär. några muffins tog lite för mycket utrymme och svämmade över litegrann men de är säkert goda ändå ! just nu står bror min i köket och lagar falafel, hur gott? ikväll blir det fys på fotbollsträningen vilket förmodligen kommer resultera i en död ebba.


UTAN DINA ANDETAG



världsmysig poncho med världsmysiga knappar. synd dock att den luktar lite..mystiskt. men efter lite frisk luft kommer den lukta höst !

en skjorta som ni redan har sett men som, enligt mig, förtjänar en bättre bild.

ett par rackarns snygga skor att bli lång i och en helmysig halsduk att värma sig i.

en ring att klä ett finger i. en himla fin ring, dessutom.

så, det var minsann mina nya älsklingar ! hemkomna från hm. inflyttade i min höstgarderob.


FRÅGA/SVAR

                     
den tredje november puttrar jag och mina fina vänner marie och linda ner till arlanda för att sedan åka vidare till egypten ! vi blir borta i två veckor och kommer ha det så himla, himla fint. stället vi ska skriva historia på heter hurghada, och hotellet vi ska bo på heter hilton hurghada resort. kommer bli fint, så rackarns fint.


YOU LOOK NICE ALRIGHT

sov ut imorse, vaknade halv elva. har nu placerat mig på min nybäddade säng medan mitt extremt stökiga rum skriker efter min omsorg. sen ska det bakas muffins i massor eftersom bror min fyller år på tisdag ! har köpt universums sötaste muffinsformar på hamngatan, blir perfekt.




hyffsat söta, visst?

puss !


FRÅGA/SVAR



självklart ! samma dag som jag tog detta efterlängtade körkort, passade jag på att bli lite..sjuk(alltså riktigt sjuk) på jobbet. detta resulterade i att jag puttrade hem tidigare än planerat. mamma var fortfarande på jobbet. jag mådde bättre på eftermiddagen och kom helt plötsligt på att jag skulle åka och hämta henne när hon slutade ! sagt och gjort, jag åkte iväg alldeles ensam i bilen och parkerade utanför mammas jobb. när mamma fick reda på att jag var där tyckte hon att jag var galen eftersom jag inte var så kry. mamma kommer ut genom personalingången och jag bara : HEJ, vill du ha skjuts hem?! pekar på bilen och ser väldigt lycklig ut. mamma tittar på bilen, på mig och på bilen igen och utbrister : meeeeen, vart är pappa då? eftersom jag måste övningsköra med honom. då avslöjade jag för modern min att jag minsann hade tagit körkort på morgonen och hon fattade ingenting. ingenting alls. det var lite 'men du har ju inte tagit några lektioner !' blandat med några 'men uppskrivningen då?' mixat med 'men halkbanan?!' sen, när hon insåg att jag faktiskt inte praktiserade på dolda kameran så blev hon så himla, himla glad.

fint, var det.


MITT HJÄRTA I DIN HAND



sitter framför tvn och kollar på vad som måste vara universums sämsta film - hot shots 2. jösses. planerar att fixa lite varmchoklad inför bröllopsfotografen. låter prima.

(alltså när man har med 2½mencharlie och mrbeen i en film så kan.det.inte.bli.bra. okej?)


LÖRDAG 28 AUGUSTI

HAR DU ? ..
Folköl i kylen : 
ja. nej. jag vet inte. i så fall är den mest troligt inte min.
Något husdjur : nejdu. men vi har haft ett mycket charmigt marsiv vid namn morris.
Någon favoriträtt : lasagne och falafel
Någon flick/pojkvän : pft.
Puder på dig : jag använder inte puder, inte riktigt min grej.
Några framtidsplaner : hur många som helst ungefär
Någon sjukdom : johoru.
Gymkort : nope, jag gymmar inte.
Några kärleksproblem : jag är problemlös. och kärlekslös.
En homosexuell kompis : nej, men jag önskar att jag hade en. skulle varit lite småfräsigt.
Duschat idag : endast håret.
Någon kompis som snarkar : säkert.
Någon vän som spelar i ett band : mycket möjligt, minsann.
Några mvg:n : en hel del. ingen aning om hur många dock eftersom jag inte har ägnat mina betyg en tanke sen jag tog studenten. tji fick du !
Någon som förstår dig : inte vad jag vet.
Tuff kompis som kan försvara dig : nej, alla mina kompisar är fega.
Något beroende : socker.  
Fikat idag : en banan och en risifrutti
Nagellack : vaddå 'nagellack?' jag har en himla massa nagellack, om det var det ni ville veta.
Någon vän som bor i ett annat land : inte vad jag vet. och det vore ju ganska råtaskigt av mig att inte ha koll på om en av mina vänner har flyttat utomlands.
VEM ? ..
Avskyr du : menvisst.
Hånar du : personer som tror att de är bättre än alla andra, möjligen.
Delar du mest minnen med : ylva, helt klart !
Längtar du mest efter : skulle vara ylva då.
Stör du dig på : min bror när han har bråttom till bussen och springer upp och ner för trappan femhundrasjuttioelva gånger. när jag har sovmorgon.
Gosar du med : jag gosar inte.
Lagar mat : tro det eller ej, idag är det jag som står för matlagandet !
Diskar : jag har en känsla av att det INTE blir jag idag
Tror att den är någon : jobbigt att inte vara någon, säger jag då

VILKEN ? ..
Tidning läser du : ELLE, oftast
Buss åker du oftast : ettan. men nu när jag har skaffat körkort åks det inte mycket buss här inte.
Frisyr har du : en kort en 
Dag fyller du år : 12 juli
Årstid föredrar du : alla. just nu längtar jag efter höst eftersom sommaren har varit kall så in i skogen.
Stad är du uppväxt i : östersund, minsann

VAD ? ..
Gör du nu :
fryser
Gör dig till en bra människa : inte.vet.jag
Gör dig till en dålig människa : att jag pratar så folk får skavsår i öronen, kanske.
Vill du arbeta med : helst vill jag vara biljonär och inte arbeta alls, men just nu trivs jag prima som florist
Är roligast just nu : ?
Har du på dig nu : har för mig att det kallas kläder.
Har du för smink idag : mascara, litelite concealer(hur fan stavar man till det?), rouge och ögonbrynspenna. antecknat? fint
Äger du för skor : alldeles för många, tycker mor min
Har du för storlek i skor : 36. tar alltid slut först
Läser du för bok : elsas mode
Ska du göra nu : lägga ut denna lista på första bästa singelsida så jag får lite ragg. nerå, fixa middag. våfflor, visst.

bra underhållning för er, tänkte jag.

FREDAG 27 AUGUSTI

inatt drömde jag att jag var gravid. med cimon från paradise hotel. herrejösses, kan man säga. vaknade och trodde att den lilla bulan var kvar på magen och drog en lättnadens suck när jag insåg att den inte var det.
ledsen där, cimon.

puttrade på jobbet och jobbade intensivt från nio till sex. det flyter på fint nu, men jag kan ändå inte låta bli att längta efter :
1. EGYPTEN (ochja, jag ska svara på frågan jag fick om vart vi ska resa osv osv)
2. GÖTEBORG. hoppashoppashoppas

nu har jag inget batteri kvar på datorn, och är för lat för att hämta sladden. ikväll ska jag sitta framför tvn och dricka varm choklad/kaffe. jag har gjort höst nu. punkt.

(FATTAR NI ATT DET SNART ÄR SEPTEMBER? jag tyckte annars att det nyss var juni)


MEN ETT HJÄRTA KAN GÅ I TUSEN BITAR

idag har jag lyckats hämta ut mitt körkort, köpt universums sötaste muffinsformar, inhandlat ett grymt armband på bikbok, skjutsat hem cassandra till skogen och svängt förbi på mammas jobb. nu ska jag visst puttra vidare till linda som befinner sig i närheten av krokom för att sedan skjutsa henne (och mig) till donken där vi ska inta en så kallad gourmetmåltid. prima.


en liten, dålig, oskarp bild på det nya armbandet. sjukt fint !


DON'T STOP ME NOW

sämre uppdatering, och bättre blir det inte för nu puttrar jag in på stan ! funderar allvarligt på att dra på mig hatten eftersom min utväxt närmar sig bristningsgränsen. idag trillade dessutom lönen in på kontot och det kunde väl inte kännas bättre. igår åkte jag hemifrån kvart i nio på morgonen och kom hem kvart i nio på kvällen. jag kommer knappt ihåg hur min familj ser ut, men jag mår i alla fall bra. tankat har jag gjort också, så nu får jag (enligt mig) använda bilen hur mycket jag vill ! livet leker och om två och en halv månad är jag utomlands. prima.



puss !


BUT THAT'S ALRIGHT BECAUSE I LIKE THE WAY IT HURTS



mina fina hm-saker har kommit ! bland annat denna urmysiga skjorta.

idag har jag och min bror åkt ut till farmor på rödön och visat att jag fixat körkortet, fikat ute i solen och målat naglarna blodröda. plus att jag har bokat tågbiljetterna hem från arlanda, så nu är allt bokat och klart !


YOU'RE JUST A MEMORY

för fyra dagar och arton timmar sedan skrev jag mitt senaste inlägg. vad hände? jag vet inte. övi kan i alla fall konstatera att det blev en liten bloggpaus.

JAG TOG KÖRKORT IGÅR. känns alldeles fint, minsann.

idag spelar min syster fotbollscup i ås, och detta är anledningen till att jag är uppe alldeles för tidigt !


weheartit


LIKA TOMMA SOM ORD





idag är jag fortfarande sjuk. jag har fortfarande ont i ryggen. men det är ändå en himla bra dag. jag har dessutom bestämt mig för att nu är det slut på sjukheten ! imorgon tänker jag jobba. punkt.


UTROPSTECKEN

uppdaterar när jag befinner mig på hemmaplan och det inte tar sju svåra år att ladda upp en bild. puss !


DET ÄR SÅ UNDERBART OCH STÄRKANDE I FJÄLLEN

jag lever. sitter i en stuga på ett fjäll och hostar upp lungorna. i eftermiddag ska vi plocka hjortron ! prima ballerina. vi hörs senare, tycker jag.

puss !

(var inte riktigt säker på texten i rubriken, men den passade ju som handen i handsken)


“If you love somebody, let them go. If they return, they were always yours. If they don't, they never were.”

jag tänkte bara uppdatera lite om mitt nuvarande tillstånd. puttrade ju till sjukgymnasten imorse, för en undersökning av min kära rygg. resultatet var positivt : troligtvis bara en liten låsning. fick med mig lite rörlighetsövningar hem som ska underlätta..rörandet. fint ! fick dessutom en tid för återbesök nästa vecka, och då ska hon kika lite på min nacke också. känns bra !


något skrämmande bild

puss !


SHINE ON



jag tycker det är dags att detta landar i min brevlåda. eller på ICA, så jag kan puttra dit och hämta paketet. skorna kommer bli en fin favorit ! plus att jag så himla gärna vill att ponchon sitter bra, fast jag misstänker att den kommer se ut som en tält. mysig är den nog i vilket fall som helst !


EN FRÅGA OCH ETT SVAR



jo, rubrikerna är rader(eller strofer eller vad man säger) från låtar jag lyssnar på ! svårare än så är det inte. det kan vara så att rubriktexten symboliserar hur jag mår för tillfället, eller så tycker jag bara att orden är fina. poetiskt och bra, minsann.

puss !


IF WE AGREE YOU CAN HANG WITH ME



pappa fixade pluspoäng med en påse halstabletter och en tidning ! enligt mig är ELLE den bästa, håller ni med?

kräm till middag, pappa fixade med björnbärssmak. ett till pluspoäng, kanske?


INGEN TÅR NÅR MIN KIND


det här lever jag på när jag har feber. chips, thé med honung och kräm ! jag kommer vara i toppform efter denna sjukhetsperiod. ojha, toppform. en fin nackdel är att jag dricker så mycket att jag är konstant kissnödig, och med tanke på vilket tillstånd min rygg befinner sig i är trappor inte det roligaste. känner mig, milt sagt, som en gammal tant när jag haltar/halvhoppar/halvkryper uppför trappan. tro mig, det är hög humorfaktor på det.


FEVER

bekräftat : 38.5 grader celsius är min nuvarande kroppstemperatur. prima ballerina ! gossipgirl blev bara tröttsamt att kolla på, så från och med nu skippar jag det. min käre bror kom precis in på mitt rum med en kopp thé innehållande honung ! pluspoäng.


fever-elvispresley

passar ju grymt bra, tänkte jag.


VAR HON VACKRARE ÄN MIG?


sommarbild

jag tror jag håller på att få feber. för att bota detta planerar jag att kika på gossipgirl säsong två. igen. hör av mig om det fungerar !


JAG TROR VI LJÖG FAST VI SA ATT DET VAR SANT

ännu en dag hemma. ryggen är bättre men förkylningen värre. mysigt liv, minsann. idag ska jag försöka plocka lite på mitt rum. försöka. jag misstänker att det inte kommer gå lysande. mulet väder är det i alla fall ute, så jag håller mig inomhus !


hej finisar, jag saknar er !


INSPIRATION/LOOKBOOK


fintfintfint

ett steg närmare avklarandet av teorin. peppad ! nu ska jag ta mig nerför trappan, göra massa smarrig glasyr till min sista muffins och sen bänka mig framför miss marple. jag tänker ha en fin kväll. det kanske till och med blir så att jag slår på stort och gör mig en kopp thé/kaffe. party, party.


I LOVE THE WAY YOU LIE









idag har jag inte rört mig många centimeter, gör lite väl ont. drog på mig hatten, la mig på en filt i skuggan, läste lite tantbok och drack en kopp kaffe. själva liggandet blev ett problem i sig eftersom jag :
1. knappt tar mig ner på backen
2. inte hittar en enda någorlunda bekväm ställning
3. inte tar mig upp sedan

men är man tjurig så går det. till middag blev det kräm och rostat bröd med stekta champinoner ute i solskenet med mina föräldrar. gott ! nu ska jag göra ett ryck med teorin. inte länge kvar nu..


INSPIRATION/LOOKBOOK



alltså shortsen. vilken dröm. jag smälter. någon som har ett par och är villig att skicka dem till mig? fytusan, vilka underbara. suck. sen var ju inte dojjorna så tokiga heller. absolut inte.


VILJA BLI


monki. vart annars?

ni har sett den förut. spanade efter den igår när jag och moder var på stan, men den fanns minsann inte. suck. jag kommer bli allvarligt deprimerad om den tar slut på en grisblink och jag inte hinner roffa åt mig ett exemplar. patetiskt. jomenvisst.


NÄR VI SÅGS FÖRSTA GÅNGEN

alltsåfyhelvete vad jag har ont i ryggen. fick det igår på fotbollsträningen, trodde det skulle gå över, körde hem och sen var jag invalid resten av kvällen. fyhelvete, säger jag bara. sovit som en skit har jag gjort också, trodde jag hade fyrtio graders feber igår när jag gick och la mig, så varm var jag. vågade inte ta tempen, orkade inte ha feber.

trots allt detta tog jag mig upp imorse och befann mig hos tandläkaren tio minuter över sju. pappa fick skjutsa dit mig eftersom jag har så ont i ryggen att det skulle vara omöjligt att ta bussen. inga hål hade jag i alla fall !

jag har sjukanmält mig idag, känns jättetråkigt. har aldrig varit borta från jobbet tidigare. bara när jag hade praktik och så. kommer så väl ihåg när jag hade gjort illa nacken. HUVVA. ungefär så ont har jag nu, fast i ryggen. aja, fick tid hos sjukgymnast på fredag klockan tio. fredag den trettonde. lycklig tjej.

JAGHATARATTALLTIDVARASKADAD.


MONKI/EUROSKO


monki

monki

H A T T från monki

monki

EUROSKO

vi kan ju krasst konstatera att det blev mer än ett par skor idag. plus att jag hittade en kaffemaskin och ett mackjärn inne på cervera ! glad tjej. att båda var lila gjorde inte det hela sämre, direkt. ochjagvet, jag hatar senapsgult. så jag tog och köpte mig ett linne i den färgen, bara för att.

nu blir det våfflor !


WHERE DO WE GO WHEN WE GO FROM HERE?

glömde bort att säga att jag planerar att inhandla ett par skor idag. ett par (enligt mig) snordyra skor. hm. tur att de är snygga annars hade det banne mig fått vara. nu är jag i alla fall ren, och ska steka ägg till mina syskon. vuxenpoäng? mespoäng? ohja.


jorå.

ha en fin dag !


OUR SOULS WERE CONNECTED IN SO MANY WAYS

det regnar så mycket ute att man kan tro att det snöar. när man kollar på termometern och ser att det är sexton(!) grader ute känns det som ett skämt. ett skämt med fruktansvärt låg humornivå, måste jag säga. man kan alltså säga att det är perfekt väder för en dag på stan ! plussa på en fika så har ni mitt schema för dagen. sen att jag har fotbollsträning ikväll är en annan historia. det finns ju långkallingar.


fräsig brud. minsann.

nu ska jag ta en dusch och sen få på mig lite kläder !


BUT EVERYTHING'S MY FAULT SO I CARRY THE BLAME

ikväll har jag, enligt mig själv, samlat in ett vuxenpoäng och ett pluspoäng. vuxenpoängen bestod i att betala mitt livs första räkning(över internet och allt) och avklarades med bravur medan pluspoängen införskaffades med några finfina cupcakes. på något vis lyckades jag också ta på mig att baka till när min käre bror fyller sjutton om en sisådär tre veckor. prima !

nu har jag precis gosat ner mig i sängen och planerar en hejt dejt med herr blund. åh, vad skönt det är att vara ledig imorgon ! jag och min moder ska gå på stan. ett besök på cervera är inplanerat, jag har presentkort där. jag skulle även behöva lite pärmar och dylikt att sortera in papper i. anar jag doften av fler vuxenpoäng?


fräsigt från lookbook. får mig att längta till värme och sol och bra sällskap. snart så.

godnatt !


HELA LIVET VAR ETT DISCO

vad himla fort den här dagen har gått ! i raketfart. cyklade till jobbet imorse, minsann. självklart började det regna precis när jag satte mig på sadeln. självklart. på lunchen ringde jag till pappsen och frågade om han kunde komma och hämta mig. visst, sa han. sen ringde han en kvart innan stängning och meddelade att han var tvungen att laga some food. cykla du, tyckte han. i ösregnet, minsann. min chef tyckte dock annorlunda och skjutsade hem mig. tack !

nu sitter jag här i min obäddade säng medan regnet öser ner utanför fönstret. jag har lite muffins i frysen som jag funderar på att göra lite glasyr till. sjukt chokladsugen !

ALLTSÅ den här låten har jag haft på skallen HELA DAGEN bara för att vi kikade på videon i helgen. kul? jo, minsann.


bättre, brud. eller?

nejmen, vi hörs lite senare då.


SOM JAG HADE DIG FÖRUT




detta är vad vi kallar en lite äldre bild. kolla håret, gick att fixa en hyffsat bra hästsvans där minsann. saknar det litegrann, menäh, det växer ju faktiskt ut igen ! just nu är jag så fruktansvärt trött att jag inte kan bestämma mig för om jag ska dricka en redigt stor kopp med kaffe eller om jag ska gå och lägga mig. just nu lutar det åt kaffekoppen, vem vill gå och lägga sig halv åtta? inte jag i alla fall. jobbar imorgon, är ledig på tisdag. känns som en helt okej början på den här veckan, minsann. nu ska jag avsluta det här inlägget innan ni får skavsår i ögonen och sen ska jag boka tågbiljetter !


JAG VILL FÖRÄNDRA NÅGON AV OSS MEN JAG VET INTE HUR MAN GÖR







gott med fika, kan man säga. vi hann precis nästan fika klart innan de becksvarta molnen på himmelen släppte ner regnet. då var det bara att flytta in för att, såklart, fortsätta fika. det är så det ska vara. nu sitter jag här och filosoferar över biljettpriser från arlanda till östersund i november. tro mig, det är värt att filosofera över.


MEN I DINA ÖGON BLIR HIMMELEN GRÅ

grymt skönt med träningshelg, grymt skönt. kommer bli intressant att se hur grym träningsvärken är imorgon, men det får man ta. idag fyller dessutom mamma år vilket innebär tårta ! prima. just för ögonblicket packar jag upp. svettiga träningskläder och blöta handdukar luktar inte rosor, kan jag lova.

ska försöka ta lite bilder nu i eftermiddag så ni får något fint att kolla på ! hörs sen !


HARD WORK WORK



jobbjobbjobb. imorgon är jag ledig och ska på träningshelg i ås. prima ballerina, ser framemot träningsvärken, den kommer då sannerligen inte vara bekväm. så sant, så sant. detta innebär såklart att det inte kommer bli mycket skrivet här i helgen. HÅLL UT, vänner.

puss !


JAG KAN INTE SKILJA PÅ

nu blir det ett såntdär straxefterinlägg igen, men jag kom på en sak ! ellerja, jag skriver det här mest för att påminna mig själv. idag på stan inhandlades det, för ovanlighetens skull(..), lite nya plagg. plus en väska som jag planerar att använda som datorväska. blir prima. MEN jag spanade in ett eller två par grymt snygga skor på eurosko. problemet är att de kostar cirka tusen. tusen kronor. för ett par skor. åh, jag är så så så tveksam. men rackarns, jag behöver nya skor. och grejen är ju den att 36orna ALLTID tar slut snabbast. jobbigt, det här. minsann. dessutom såg jag ett par velourtajts(eller vad de heter) i skylten på rut som jag måste ta mig en närmare titt på ! ledig på tisdag, får ta det då kanske. ELLER SÅ SPARAR JAG PENGARNA. bra, ebba, bra.

over and out.


SOM HUNDRATUSEN ÅSIKTER SOM INGEN LYSSNAR PÅ

för er som funderar, det blev shorts idag. för er som undrar, ja, det började ösregna. men jag klarade mig ! tajmade in besöket på resebyrån perfekt så när jag var klar där hade det nästan slutat regna. RESAN ÄR BOKAD, mina damer och herrar. mer om det får ni med största sannolikhet höra i tre månader framöver.

efter resebokning träffade jag fina, fina isabell för en trevlig fika på törnes. BÄTTRE TJEJ, det där ! sedan åkte jag med moffa upp till stugan och där såg det ut lite såhär : (genom mobilkameran)

vädret var alla tiders, så vi satt ute och åt

till middag blev det racklette. och jag drack cola.

och såg ut lite såhär i ansiktet

på fötterna hade jag mommes träskor.

sedan vann jag poängpokern (viktigt !). nu ska jag sova, och imorgon ska jag upp och jobba. planerar faktiskt att cykla till jobbet imorgon. hör och häpna, gott folk. hör och häpna.

godnatt !


PUT THE BOOK BACK ON THE SHELF

i staden där det alltid blåser får man tänka många gånger innan man väljer kläder. i staden där det alltid blåser väljer jag att gå med strumpbyxor en sommardag. nedrans.

i början av sommaren. vad sitter på benen om inte ett par strumpbyxor? och kolla håret !

nu kanske jag ångrade mig igen. ska jag gå mot strömmen och lämna strumpbyxorna hemma? tror inte det, här kör vi på säkra kort.


GALAXER I MINA BRAXER

nu känner jag mig extremt onödig som slänger upp ett nytt inlägg tre minuter ellerså efter det förra,
MEN KOLLA BRALLORNA :


galetextremtsnygga från bubbleroom

FYHELVETE, vad jag vill ha de här i min garderob. nu. snart. enda problemet är ju att de kostar 1499, vilket innebär att de med stor sannolikhet inte kommer parkera i klädskåpet mitt. it's a shame. minsann. men fyfan, vilka klockrena.

nog med svordomar över galet fantastiska byxor, nu måste jag banne mig pallra mig in i duschen !


DET ÄR SÅ TRÅKIGT OCH TRIST UTAN DIG

jag har på något konstigt vis lyckats vara effektiv hittills idag. tvättat en tvätt, plockat ur diskmaskinen, ätit frukost och så vidare. nu har jag återvänt till mitt varma täcke medan jag funderar på att ta en dusch. ska ju träffa isabell idag, och då gäller det att vara snygg minsann. sen ska jag laga en prima omelett till lunch, och därefter är det dags att puttra in på stan. funderar på att blotta mina ytterst bleka ben i ett par shorts idag också, solen tittar nämligen fram lite då och då !




sommarsommarsommar

puss !


CAME A STORM

det här har varit en superfin kväll. tack fina, fina johanna. du är bättre. bättre än bra.

jag funderade lite alldeles nyss över vart den här sommaren har försvunnit. för två månader sedan tog jag studenten. jag tog studenten i en vit klänning och bruna strumpbyxor. nivet, sådana som ska vara hudfärgade? i mitt fall är även den blekaste varianten för mörk. i alla fall så var man näst intill tvungen att ha något på benen, för det var så rackarns kallt. det var två månader sedan. nu är det början på augusti och det känns som att värmeböljan hela sverige har upplevt på något konstigt vis har hoppat över östersund? hela norrland? jag saknar att vara ledig och ligga på en filt i gräset. jag saknar att vara ledig, ligga på en filt på gräsmattan och läsa en bra tidning. jag saknar att ha gräs mellan tårna. strumpor i augusti känns lite som ett..hån.


sommaren har sprungit förbi, med strumpor på fötterna

nu längtar jag tills i november. då ska jag gå barfota på en strand med sand mellan tårna. det känns inte så pjåkigt det heller, om jag ska vara ärlig.


JAG VILL HA DIG NU SOM JAG HADE DIG FÖRUT

jag är ledsen att jag måste börja det här inlägget med att säga att jag är extremt trött, men det är jag verkligen. åh, sjukt trött. men nu har jag fått i mig lite mat och snart kommer johanna hit(hoppas jag?) och då ska vi äta muffins ! tänkte jag. en tvättmaskin har jag också lyckats sätta igång, så nu återstår att se om de rosa lakanen är gröna när maskinen är klar. blir inte förvånad. inte alls.


varför finns inte den här kjolen i min garderob? jag undrar. lookbook, förövrigt.

hörs kanske senare !


TO WATCH THE BIRDS


härifrån

såhär vill jag att min tatuering ska se ut, på ett ungefär. så fint, så fint. bokar tid i vinter, efter en viss utlandsresa. kommer bli så fint, så fint.

nu puttrar jag i säng med bra musik i öronen. så fint, så fint.


DO YOU WALK THE LINE?

min familj har stuckit. och tagit tvkortet med sig. så de enda kanalerna jag kan se nu är ettan, tvåan, fyran, sexan och BARNkanalen. vad de har lämnat hemma? modemet. och en sprillans ny tvättmaskin. men hur som helst så planerar jag att puttra i säng nu. jobbar imorgon, jobbar på onsdag. på onsdag kväll kommer johanna i alla fall hit på lite mys, och på torsdag ska jag träffa min fina isabell ! FINT.

sov gott, fina !


JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING

ALLTSÅ VAFAN. åh, jag orkar inte med det här. varför ska du ALLTID tjorva till det? ÅH. visa lite respekt !

sådärja. förutom att jag är lite smått irriterad så är det bara fint med mig. har äntligen tagit tag i min iPod så nu ligger det fin musik på den. känns fint. men herregud. vad är det med vissa människor?

eftersom jag tydligen tänker smitta ner er med mitt lite sämre humör så är det lika bra att jag avslutar det här inlägget nu. så nu gör jag banne mig det.

puss !


TVÅ NYA FRÅN HM





linnet var så snyggt att jag övertygade mig själv om att en trettiofyra satt fint. sista storleken. och den satt fint. tack. klänningen har ni redan sett på en grymt osmickrande bild, så här kommer en lite bättre ! kommer inte riktigt ihåg vad priset låg på, men det överlever ni utan. hoppas jag.


DET FINNS EN FARA I ATT ALDRIG HITTA VÄGEN

alltså, vad ska jag säga. jag puttrade ut på en liten joggingrunda imorse. klockan tio. trodde på fullaste allvar att jag skulle bli tvungen att krypa hela vägen. MEN ICKE. jag överlevde. placerade mig i liggande ställning på hallgolvet när jag kom hem och fick ett glas vatten av syster. sen var jag på topp igen. skönt. satsar på toppformen. nu ska jag duscha och raka benen. det ni. 
 
nöjd? blek? vit? menvisst.

såna som vi med lyckan mitt i sorgen
vi ställer frågor och jag är trött på mina svar
men du finns i mina drömmar när jag sover
jag vill förändra nån av oss
men jag vet inte hur man gör