FINVÄDER?

jag förstår verkligen inte varför det fina vädret som tydligen existerar i resten av sverige kan visa sig här? igår var det fint väder, men jag jobbade till sex. på kvällen var det åska och regn. idag, när jag är ledig, är det fint väder på morgonen. nu är det minsann mulet. ellervänta, nu kikar solen visst fram !

johanna kommer hit senare, hur bra? bättre.

ikväll har jag fotbollsträning och så spelar spanien mot portugal. fin fotbollskväll.

supertråkigt inlägg, men nu vet ni i alla fall att jag lever ! bra det.

KÄRLEK

MIN SÖNDAG





idag har jag varit på stan och köpt en pytteliten schampooflaska för hundralappen, övningskört till momme och moffas sommarstuga, tillverkat tackkort, spelat kort, fikat, spelat kort, blivit vittne till universums domarmiss(england-tyskland), ätit middag, spelat kubb, kört hem och sett ännu en domarmiss(argentina-mexico). vad händer med domarna i VM?

känns i alla fall jättejobbigt att den här helgen redan är slut. jag börjar jobba imorgon och jobbar ganska mycket de kommande tio veckorna. trots att jag gillar migg jobb grymt mycket känns det lite småsegt, men det blir säkert bättre imorgon !

nu ska jag bara kolla klart på argentina-mexico och sen ska jag sova !

KÄRLEK


FRÖSÖTORNET






jag har haft en fin dag idag. ni då? kvällen har spenderats hemma med familjen. ghana vann mot usa. jag åt björnbärspaj. drack kaffe. trivdes och mådde allmänt bra. nu ska jag sova !

KÄRLEK

LITE MIDSOMMAR


mitt lag vann minsann inte. trots att jag var med männen i familjen.

1. jag var taggad. 2. ville så gärna visa den lilla snoppknuten jag hade gjort på jackan. 3. hoppade så himla snabbt.

gissa vem som vann?

1. hej ! 2. hej !


sammanfattning av midsommar :
gick fint att vara med familjen. förutom kubbspelande och kastande av boll i hink hann vi med tre grenar till OCH GISSA VEM SOM VANN? inte så svårt kanske. i vilket fall som helst så har jag ungefär en miljon bilder från igår, men jag lägger bara upp dem på mig eftersom resten av familjen inte vill vara med.

hade dessutom ett finfint meddelande i röstbrevlådan. fyfan vad jag skrattade.

nu ska vi strax upp och fika på frösötornet ! hörs senare,
KÄRLEK

I'M SPINNING AROUND

imorse var det nästan så att man vågade hoppas på ett hyffsat bra väder. nu är molnen så mörka som bara moln kan vara, det blåser stormvindar och det enda som saknas nu är väl en rejäl regnskur och lite åska !

tänk om det kunde vara S O M M A R. det var nästan så man hoppades lite för någon kväll sedan, när det var jätteskönt och fint ute :


nu ska jag dammsuga och sen är jag äntligen klar med städningen ! efter det bänkar jag mig i soffan för lite VMtittande för att sedan baka lite paj. prima.

hörs ikväll någon gång !
KÄRLEK

WHEN WE FIRST MET




idag är det minsann midsommar, och jag är inte alls förvånad över att vädret är lite grått och mulet. brukar vara så på midsommar. dagen spenderas instängd i universums skitigaste rum. mitt eget. bäst att försöka få någon ordning, för nästa vecka börjar jag jobba och då kommer jag knappast ha lust att städa. ikväll ska jag vara hemma, tråkstämpel. men på något vis blir det säkert bra det med.

jag saknar linda. så nu vet ni.

tränade lite badminton gjorde jag igår också. fint att få träffa johanna. idag är träningsvärken en ren plåga, men det är så det ska vara !

hoppas alla får en fin midsommar !

FYRA BILDER FRÅN EN KVÄLL VID SJÖN PÅ EN BRYGGA I SKOGEN






himla fint ställe, detdär. har en massa fler bilder som kommer upp senare. bra va?

nu ska jag ta och byta om. det vankas träning.

KÄRLEK

DET KRÄVS SÅ LITE FÖR ATT JAG SKA BLI GLAD

jag tror inte mina ögon riktigt, men SOLEN SKINER. första dagen på en evighet? ohja. nu ska jag pallra mig ner för att äta lite frukost, sen kommer olga hem och ska ha lunch och efter det får vi se vad som händer. men det kommer hända utomhus. JAG ÄLSKAR BRA VÄDER. fint.

LATERR

MELISSA HORN ROBYN HÅKAN HELLSTRÖM LARS WINNERBÄCK SÄKERT JOHNOSSI HELLO SAFERIDE KENT THE KOOKS BELLE & SEBASTIAN OCH SÅ VIDARE

min kväll kommer spenderas i momme och moffas sommarstuga. premiärbesök är det dessutom. jag hoppas på kaffe och bullar. tveksamt om de har hunnit fått upp sådana nödvändigheter än. i vilket fall som helst så ska det bli så jävla övermysigt och jag ska köra dit och så ska jag ta med mig kameran så vi kan göra lite HLR på den här bloggen med. känns tryggt.

plus att ni fick en himla massa finfina tips i rubriken. score.

fred ut.


DON'T FUCKING TELL ME WHAT TO DO

sanningen är den att jag började skriva ett litet inlägg igår på kvällskvisten. skrev jag klart det? nepp. jag puttrade nämligen iväg på lite fotbollsträning. den första på alldeles för länge, närmare bestämt. hursomhelst så var det ganska så väldigt galet skönt att vara igång igen. lagom till uppehållet. tajming, kallas det.

idag har jag jobbat från åtta till strax efter två. med tanke på att jag har sovit till tidigast halv tio nästan varje dag efter studenten så kändes det mest som ett extremt dåligt skämt när klockan ringde halv sju imorse. men upp kom jag och snabbt gick det ! plus att jobbandet gick bra.

när jag hade slutat åkte jag hem en snabbis(läs : tjugo minuter) och sen åkte jag på körskolan för en fin liten lektion. gick prima. känns fint.

nu har jag precis ätit lite middag och sitter och TITTAR UT PÅ SOMMAREN som visst har kommit. till slut. hoppas den är kvar imorgon, då är jag ledig !

vi hörs lite senare,
KÄRLEK

let go, you're killing me
ease up, you're killing me
calm down, you're killing me
my god, you're killing me

OCH REKLAMEN PÅ TV BLIR LÄNGRE OCH LÄNGRE



måste börja med att be om ursäkt fast jag har lovat mig själv att inte göra det. men det kan inte vara jätteunderhållande att kika in här nuförtiden? jag shoppar precis lika mycket, befinner mig i fotomiljöer precis lika mycket, umgås med trevligt folk precis lika mycket men det fastnar liksom aldrig på bild ! jag kan inte lova att bättra mig, men jag kan försöka. så det så.

halkbanan gick i alla fall superbra ! efteråt insåg man hur töntigt det var att vara nervös innan. det var grymt roligt ! ochja, det är skönt att ha det överstökat.

när jag kom hem från halkisen slängde jag i mig lite yoghurt(vilket jag har levt på idag förövrigt) och sen åkte jag till järpen och kikade på fotboll. min systers lag spelade och de förlorade. menmen. på tal om fotboll så har jag beslutat mig för att ignorera den minimala förkylning som finns kvar i kroppen och åka på träning imorgon ! banne mig.

det här blev visst ett inlägg om alldeles för många olika saker. men då har ni något att fundera över. fint. nu ska jag kika på sex and the city och sen gå och lägga mig. ska visst jobba imorgon från tolv till tre. fränt.

KÄRLEK

TIDSOPTIMIST



innan jag puttrar upp på körskolan är det tänkt att jag ska hinna plocka ur diskmaskinen, klippa gräsmattan, klä på mig och äta lite lunch. bussen går tjugo över elva. dags att börja? ohja.

hoppas att ni får en superbra dag ! vi hörs igen ikväll när jag är hemma från halkbanan. om jag överlever. vilket vi hoppas på att jag gör.

KÄRLEK

GENOM EN FÖNSTERRUTA


en liten spontanbild i bilen påväg hem ! vi åkte färja och det blåste jättemycket. jag ogillar verkligen att åka färja. speciellt när det blåser.

kvällen har förutom det jag nämnde tidigare spenderats framför tvn och brasilien-elfenbenskusten. brasilien var bättre och domaren..ja, vafan säger man om domaren? jag säger inget så har jag inget sagt.

nu ska jag sova ! säger det igen : HALKBANA IMORGON. dör. nervös.

KÄRLEK

(alltså hurtusan stavar man till domare? dommare? äh, måste vara ett m. vi kör på ett m.)

YOU CAN CRY WHEN YOU GET OLDER

hemkommen från en helg i en stuga. det har regnat. det har varit allmän översvämning. det har blåst. det har snöat. i juni. tack sverige. plus att jag har klätt mig i mjukiskläder och burit virke som aldrig förr. och kollat på en himla fint bröllop. en helg med kontraster. till sist duschade vi dammet ur håret och åkte hem. känns fint.

nu väntar uppackning av mjukiskläder och en övningskörningsrunda till lugnvik tur och retur. halkbana imorgon !

THE QUIZ

ledsen, men blogghumöret är verkligen inte på topp just nu. idag har det regnat precis hela dagen. hur tråkigt? det gick i alla fall bra på hälsocentralen och nu ska jag packa ! vi hörs kanske ikväll,

KÄRLEK

MY TALKING IS KILLING ME

vaknar upp med värk i en visdomstand och en hals som inte känns bättre än igår. då vet man att man lever. dagens planer är att städa, packa och ett besök på hälsocentralen. känns fint.

nu ska jag fixa lunch, skriver något fint här senare.

KÄRLEK

EN DEL ÄR VACKRA NÄR DE DÖR

satsar på en trevlig eftermiddag med fina människor för att må bra. man behöver må bra. jag tänker må bra.

NONE OF THEM





bestämde mig för att rensa kläder, insåg snabbt att det fick räcka med de två översta byrålådorna. rensar bort all skit. känns bara fint. ny människa på ingång? bästa städmusiken är helt klart robyns nya body talk pt. 1 som jag rekommenderar. starkt.

I DON'T THINK I CAN BE FIXED





jag mår bra av nytt i garderoben. så är det. jag kan inte hjälpa det. man måste ju må bra av något? jag mår bra av att handla. med tanke på hur jag kanske har mått den senaste tiden är det kanske inte så konstigt att det har flyttat in en del nya plagg. inte konstigt alls. så varför låter det som att jag ursäktar mig?

LOOKBOOK/WEHEARTIT


just idag vill jag leva ett annat liv. jag vill sitta på en filt i en park och fint sällskap. jag vill skriva känslosamma rader som folk förstår. jag vill stå högst upp på ett berg och skrika. jag vill veta vad jag vill.

fram tills att jag blir något av det jag vill bli får jag helt enkelt ta och leva vidare med vad jag är nu. inte så tokigt det heller.

SVAR PÅ ETT TAL





jo, saken är den att min kära moder tjatar ihjäl sig som det här med körkort. verkligen tjatar ihjäl sig. så jag tänkte överraska henne med att komma hem en dag och bara 'NÄMEN vad har du gjort idag då? själv har man ju tagit körkort !' typ så. eller så ska jag slå in den fina fina körkortslappen i ett JÄTTEstort paket. bara för att få se hennes min när hon öppnar det och inte riktigt vågar tro på vad det är. kommer bli fint.

enda kruxet är kanske att jag inte är så bra på att hålla mig när det gäller BIGTIMESECRETS som till exempel denna. åh, vad jag vill berätta för henne att jag har bokat uppkörning ! men mina läppar är extremtsuperduperförseglade.

detni.

I'M SO BORED IN THIS TOWN

imorse tvingade jag upp mig själv strax innan sju. riskettan började åtta. eftersom mamma inte får veta att jag håller på att ta körkort, hade jag kommit på att jag skulle låtsas att jag vaknade av mig själv. klockan sju på morgonen. istället för halv elva. pigg.

såhär i efterhand kan man ju undra hur fan jag tänkte? men hon gick på det. tur det.

I'M IN THE CORNER WATCHING YOU KISS HER

jag har så himla mycket jag vill visa er, men ingen ork att fota det. helt galet, för jag har varit ledig i mer än en vecka. i vilket fall som helst så är jag riktigt förkyld och har förmodligen dragit på mig någonting i..bihålorna? heter det så? bra koll där. imorgon har jag risketta klockan ÅTTA PÅ MORGONEN. dags att gå och lägga sig anrt alltså.

MEN något ni kan få se är min nya frisyr ! jagvet, jagvet, jag klippte mig för två veckor sen MEN TITTA PÅ DET HÄR VA :


så kan det gå. åh, vad jag gillar det !

nu ska jag kika vidare på mina gossipgirlboxar. det ni.

KÄRLEK

I GOT YOU

en av mina favoritbutiker på birsta är SIX, som säljer smycken. jag drabbades allvarligt av ångest igår när jag gick in i butiken för de hade så himla mycket fint ! dessutom har de hur många ringar som helst, till skillnad från liknande butiker i östersund. efter mycket velande införskaffades detta :



alla är favoriter, men halsbandet med giraffen på känns som en favoritfavorit. nöjd tjej? självklart !

visar resten senare, nu ska jag plocka iordning lite på rummet och plugga lite körkortsteori. MUMS.

KÄRLEK

I KEEP DANCING ON MY OWN

vad sägs om att ni tar och lyssnar på den här medan jag fotar lite av det jag köpte igår?

ROBYN - dancing on my own

grymmare brud, kan tyckas.

PUSSEN

FÖR EN MINUT SEN VAR DU MIN

idag åkte vi till sundsvall, därav dålig uppdatering på denna blogg. jag kan också passa på att erkänna att shoppingdjävulen tog över mig idag. mer om det imorgon, nu ska jag..packa upp. fast okej, SÅ mycket är det inte.

och linda, det blev inga fler 150kronors-nagellack. bara så du vet.

(kom precis på att jag har en oöppnad bj i frysen. HUR BRA?)
(JUSTJA tips : oskar linnros nya album VILJA BLI är lika med lätt värt att lyssna på. så gör det. nu.)

KÄRLEK

ANOTHER SUNNY DAY

kvällen har spenderats i soffan framför frankrike-uruguay. kul att fotbolls-vm ÄNTLIGEN drar igång ! även fast det såklart är tråkigt att sverige inte är med.

eftersom jag körde så himla bra(heheh) så belönade jag mig själv med en :


som blondinbella säger : en riktig tjej äter en 200-gramare när hon känner för det.

och just ikväll kände jag för det så in i norden. nirå?

nu ska jag sova,
GODNATT

VI LEVER I VÅR EGEN VÄRLD


med en finfin klocka på handleden och ett ganska bra humör vinkar jag nu hejdå för en stund eftersom jag ska ut och övningsköra !

IT'S KILLING ME

vi ska äta jättegod middag och jag kan knappt svälja för jag har så sjukt ont i halsen ! galet. får ladda upp med massa halstabletter ikväll så jag är frisk som en nötkärna imorgon när vi ska till sundsvall !

teoripluggandet på körskolan gick väl sådär, hann bara sitta i en och en halv timme. men nya tag nästa vecka ! plus att jag och pappa förmodligen ska ut och köra lite ikväll. bli bra.

KÄRLEK


SUPPOSE I NEVER EVER MET YOU

jag känner mig så himla splittrad, förstår inte riktigt vad det är med mig. i ena sekunden är jag jätteglad och sprallig för att i nästa vilja lägga mig i fosterställning och stirra in i en vägg. knasigt, det här.

nu ska jag i alla fall alldeles strax ta bussen upp till körskolan för att få undan lite teori. måste se till att fixa det här ! jag brukar alltid skjuta saker framför mig och tänka 'jag gör det en annan dag' men det här måste jag verkligen lyckas med. jag är banne mig nervös över att inte fixa det.
om någon har lite självförtroende över så är det bara att skicka lite till mig. mottages tacksamt.

suppose i never ever saw you. suppose i kept on singing lovesongs. just to break my own fall.

BECAUSE I LOVE YOU TOO MUCH

filmen igår var riktigt bra ! tvekar ni att se andra SATCfilmen på grund av vad alla andra tycker om den, så gå och se den ändå ! jag hade verkligen inte höga förväntningar eftersom jag hade hört så mycket negativt om den, men jag blev riktigt positivt överraskad.

när filmen var klar puttrade vi ner till stortorget och satt där ett tag, för att sedan förflytta oss till jamtlibryggan där några från fridas skola befann sig. vi var inte kvar så länge, eftersom jag, ylva och madelene var grymt trötta. plus att det var en miljon mygg där. inte okej. vi skjutsade upp frida til körfältet och sen åkte vi hem ! jag kikade lite på SATCserien innan jag gick och la mig. precis som ylva. bara för att.



BLEK SOM SNÖ



linne - monki, vitt linne - hm, avklippta jeans som jag så finurligt har fixat myself plus ett par strumpbyxor från åhléns.

ja, så ser jag ut idag ! nu ska jag alldeles strax springa ner till bussen. no surprise. ikväll blir det SATC2 med bra sällskap ! kan inte bli fel.

ha en toppenkväll,
KÄRLEK

I NEVER LOVED NOBODY FULLY. ALWAYS ONE FOOT ON THE GROUND.

fint väder. ultrafint väder. jag känner en tjej som har ont i magen. och är vilsen. kanske till och med lite förvirrad. den här tjejen måste hitta tillbaka, för hon mår inte helt hundra.

nu ska jag sätta mig ute i solen med ett block, en penna och en kopp kaffe. och försöka sätta ord på det jag känner. det var alldeles för längesedan nu. jag saknar att kunna uttrycka mig i text. för det har slltid fått mig att må bra. och jag behöver må bra.

and it brakes my heart. and it breaks my heart.

STÅR INTE UT

har precis ätit upp resterna av pizzan sen igår, smakade fint ! nu ska jag sminka mig och sen puttra upp på skolan(HUR JOBBIGT KÄNDES INTE DET?) för att fixa med stipendieslantarna.



här får ni en gammal bild. tänkte poängtera att jag har på mig detta linne idag, men jag har ingen ork till att fota. fortfarande lite sliten sen igår, hoppas ni förstår det.

igår var jag in och förminskade armbandet på en klocka jag fick på studenten ! den är jättelila och HELT underbar. nu ska jag bli en sån som har klocka konstant. är grymt sugen på att utöka klocksamlingen med en KNOKK. sjukt snygga !


ha en fin dag så hörs vi lite senare !

KÄRLEK

JAG BLIR ALDRIG SAMMA, FRÅN OCH MED DU

idag har jag ett viktigt kom-ihåg : att äta. jag råkade visst nästan glömma bort det igår vilket resulterade i en migränattack. inte okej. grejen är väl den att jag inte känner när jag är hungrig. inte speciellt okej det heller. så nu har jag bestämt tider när jag ska äta. så jag slipper migränen. även speciella tider, låter helt galet.

ska äta klart frukosten nu och sen ska jag ta mig en dusch ! superfint väder idag, prima.

I CAN'T WALK OUT

idag har jag varit på körskolan och kommit överlycklig därifrån, träffat cassandra och blivit ännu lyckligare och nyss fick jag reda på att pengarna jag har fått tillbaka på skatten har trillat in på kontot ! lycklig tjej? jorå.

pengarna tajmade ju alldeles utmärkt med tanke på att vi ska till sundsvall på lördag. SCORE.

nu ska här göras pizza !

KÄRLEK


ONSDAG

dagens konstaterande : jag har gått och blivit morgontrött.

om tjugotre minuter går bussen och jag sitter här i pyjamas och ser allmänt förjävlig ut.

dagens andra konstaterande : jag är morgontrött. och tidsoptimist.

MEN DU VAR JU ALDRIG HÄR

sjätte inlägget för idag, vad händer? dessutom har jag hunnit med en massa annat, undra om jag har blivit lite produktiv. skulle sitta fint.

nu ska jag plugga lite körkortsteori för imorgon ska jag boka prov. GLAD TJEJ. så det kanske kan vara en fördel att hinna klart med teorin innan dess. fram med den produktiva sidan ! sen ska jag kanskekanskekanske börja sy upp jackan. hur svårt kan det vara, menar jag? jag borde klara av det, tycker jag. plus att jag ska skriva in en massa grejer i min nya almanacka som jag köpte idag. måste få ordning på mitt liv !

vi kanske hörs lite senare,
KÄRLEK

VI IRRAR VIDARE I RUSNINGEN I VARSIN ENSAMHET



grejen är den att jag är lite sugen på att sy upp den en bit. grejen är den att jag verkligen suger på att sy. men någon gång måste man väl lyckas? i så fall blir den ungefär en deciemeter kortare. i vilket fall som helst så är den superdupermysig och puffig !

MONKI 125 kronor, som sagt

ÄNNU ETT FYND PÅ MONKI

ALLTSÅ imorse nör jag vaknade trodde jag att det här skulle bli en av de sämsta dagarna hittills, men icke ! förutom att det gick superdupermegabra på körskolan(AAAAAAAAAAH ni får veta den goda nyheten senare ochnej, jag har inte tagir körkort) så hittade jag en jättejättefin jacka på monki ! och inte nog med det, den var dessutom nedsatt med 75%. från att ha kostat 500 till att kosta 125. NÖJDTJEJHEJ

nu ska här ätas mat och så får ni bilder sen !

KÄRLEK

EN FILM JAG VILL SE


någon som har sett den? visst har den inte haft premiär än? ÄR DEN SEVÄRD? vilken fint litet korsförhör jag ordnade nu.

nu ska jag bara föna håret och sen åker jag in på stan ! ganska onödigt att torka håret egentligen eftersom det ösregnar ute. tråkväder.

KÄRLEK


OPPOSITES ATTRACT




ett av köpen från igår, ni ser ju vart det kommer ifrån. femtio kronor ! som handen i handsken.


OM TID SOM GÅR OCH INTE GÅR

vaknade imorse av att min käre bror knackade på dörren och informerade om att farmor skulle komma om tjugo minuter. bra, tänkte jag, då kan jag sova i tjugo minuter till. sen kom jag på att jag kanske borde klä på mig. och tvätta av ansiktet. så då var jag så illa tvungen att pallra mig upp.

såhär snygga är vi, jag och bror. eller hur det nu var.

just nu sitter jag med en kopp kaffe och försöker vakna till liv. diskmaskinen står och väntar på att plockas ur. jag tror minsann jag har blivit någon sorts hemmafru i det här huset ! sen ska jag in till stan en snabbis, och klockan två har jag körlektion ! ikväll har jag visst fotbollsträning, kanske bäst att vara med på den om jag ska få spela någon fotboll den här säsongen. blir fint.

hörs lite senare !

KÄRLEK


LÄNGTAR TILL VÄRMEN


just nu skulle jag mycket hellre se ut såhär om dagarna..

..titta lite på en sådan här påväg till en mysig restaurang..

..och vara såhär glad på kvällen !

men icke. istället sitter jag här i allför kyliga östersund och hoppas det är varmare imorgon !

GODNATT ALLA FINA

ATT VARA EN STOLPSKOTT

jag kan fortfarande inte komma in på facebook. det här kommer låta heltöntigt men JAG BLIR HELT SJUKT GALEN. inte så att jag ligger på golvet i fosterställning och gråter för att jag är facebookberoende utan mer för att jag hatar när det inte går som jag vill. speciellt med teknik. jag har försökt logga in ungefär en miljon gånger, jag har startat om datorn en gång osv osv, men det fungerar ändå inte ! just nu känner jag mig som en typiskt oteknisk kvinna. ett stolpskott.

jag tror att jag stänger av datorn nu och försöker igen lite senare om jag orkar !

(har ni några finfina tips så får ni gärna dela med er. det är okej att tycka synd om mig och komma med en bj också !)

KÄRLEK

JAG KAN INTE STANNA KVAR HÄR FAST JAG GÄRNA VILL




bilder från igår när vi var hos farmor ! just nu upplever jag en liten kris här. varför?
jag. kan. inte. logga. in. på. facebook. åh, vilken frustration detta är. men kanske lite nyttigt också, eller vad tror ni?

ska försöka komma ihåg att fota dagens inköp, annars får ni se dem imorgon !

KÄRLEK


ON THE RADIO

åkte trots allt in på staden och tog mig en fika med ylva. sen trillade vi in på universums super-rea på monki. jag var i himmelriket, säkert halva butiken var på MINST 50%. jag kom hem från himmelriket med en tröja och ett linne.
lycklig tjej.

ni får bilder senare, nu ska jag äta pannkaka !

YOU'RE EVERYTHING I NEED AND MORE



överförde precis lite bilder från pappas kamera till datorn, och hittade hur många som helst från teneriffa ! jööses, vad jag längtar utomlands. speciellt nu när det är tolv grader ute. speciellt då.

FÖR JAG SKULLE VILJA HA EN NY GARDEROB



LOOKBOOK

nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen orka åka in på stan. känns tungt, minsann.

KÄRLEK

UPDATE : stannar hemma. vädret är tråkigt, jag är tråkig och då är stan med största sannolikhet också tråkig. men jag har i alla fall noppat ögonbrynen.

THIS TIME I KNOW IT'S FOR REAL

just nu sitter jag vid matbordet, dricker en kopp kaffe och äter lite frukost. samtidigt funderar jag över hur det är möjligt att vi har så otroligt tråkigt väder här i jämtland? neråt i landet har de haft hur varmt som helst ! har vi ens kunnat ana oss till denna värmebölja? NEPP. inte okej.


dagens planer : städa. åh. vad. kul. tänkte egentligen åka in en sväng på stan, men jag har inte riktigt bestämt mig än. vi får se !

KÄRLEK

I LOVED YOU FIRST





jag kan fortsätta hur länge som helst. det enda smolket i glädjebägaren är att jag verkar ha haft en extremt dåligt vara-med-på-bild-dag ungefär hela dagen. bra tajming där. men vad gör det om hundra år?

skulle ni vilja se vad jag fick i studentpresent förresten? ordnar det någon dag framöver(imorgon?) i så fall !

KÄRLEK

NO ONE LAUGHS AT GOD WHEN THEY SEE THE ONE THEY LOVE HAND IN HAND WITH SOMEONE ELSE

för jag skulle vilja göra det hundra gånger om. för det var det finaste ögonblicket i mitt liv. för jag var lycklig.




för att ni är så himla himla fina.

STUDENT







jag tänkte att vi börjar med två och så tar vi resten en annan dag ! okej? fint.

nu ska jag gå ner och äta lite chips. för ovanlighetens skull. ellerja.

KÄRLEK

I CUT HIS HAIR MYSELF ONE NIGHT

JAG TOG STUDENTEN IGÅR OCH JÄKLAR I MIN LÅDA VAD GRYMT DET VAR. bästa jag någonsin har gjort. någonsin kommer göra. förmodligen. jag har nått toppen av mitt liv. ellerja.

som ett litet fint plus i kanten fick jag ett stipendium. åh, vad bra det känns. grädden på moset. att åka flak var det grymmaste jag upplevt. att rösten försvann och skorna blev lite rostiga didn't matter at all. jag skulle göra det hundra gånger om utan att tveka. ren lycka. fin eftermiddag hemma(JAG FICK BLAND ANNAT EN LAPTOP DET NI) och en bättre kväll i stan gjorde min studentdag fulländad.

fast jag kommer sakna min klass. otroligt mycket.

bilder kommer snart !

KÄRLEK

SKA JAG FALLA, JA DÅ SKA DET FINNAS TID ATT FALLA FRITT

tog och inhandlade en finfin klänning i tisdags. invigde den igår, både på dagen och på kvällen.
fungerade utmärkt !


du hittar den på gina för 249 riksdaler om jag inte minns helt åt skogen !

NU : middag
SEN : en tripp till ås för att kika på bubblan jag ska åka i på fredag
SENARE : pyntande av flak !

PUSSEN

YOU TAKE THE THINGS YOU LIKE AND TRY TO LOVE THE THINGS YOU TOOK

här får ni sexton fina låtar att lyssna på. fint va?


om jag hinner tänkte jag visa spetsklänningen jag hittade på gina häromdagen, det ni ! kika in lite senare, vetja.

KÄRLEK

EVEN IF YOU WERE A MILLION MILES AWAY

kul kväll igår innebär mindre kul morgon. börjar i alla fall känna mig vaken nu, ska försöka ta bussen upp på skolan som går halv ett. MEN IMORGON TAR JAG STUDENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN ! sådärja, nu var det sagt. och skrivet.

hörs senare,
KÄRLEK

JADE IS THE NEW BLACK

frukost på skolan, lunch på stan, kaffe hemma. mitt liv kretsar kring att äta för tillfället. och att njuta. idag njuter vi av att det är två dagar till studenten. lite mulet idag, men vad är det att sura över?

här kommer som utlovat bild på mitt superduperfina nagellack från OPI :


jade is the new black. FINFINT

för ovanlighetens skull har jag superbråttom. ikväll blir det utgång !

KÄRLEK

UNTIL IT GOT SO WARM THAT NONE OF US COULD SLEEP

jag förstår inte varför jag måste gå upp nu. vill inte förstå. men jag inser att det är lika bra att pallra sig upp till skolan för att ta en sista lärarocheleverfika. okej. jag förstår det. men inte riktigt.
vad är det för fel på ett sista lärarochelevermellanmål? bättre tid, kan tyckas.

har precis målat naglarna i universums finaste kulör. det är från OPI och kallas 'jade is the new black'. åh, vad fint det är. ni får bilder senare !

nu ska jag fortsätta att dricka kaffe. för att vakna till på något vis.

KÄRLEK

JAG HAR 495 INTERNETVÄNNER NU MEN BARA FEM RIKTIGA

idag har jag hunnit med ett par extremt onödiga skoltimmar, en fin stund på stan med marie, FIXNING AV HÅR(TACKTACKTACK), inhandlande av en supersöt spetsklänning och två underbara nagellack, varma mackor, cykeltur till marie, studenthäng i badhusparken samt på österäng och en liten övningskörningsrunda. spiknykter som jag var. trött? jorå.

gårdagen innehöll körfältsgrillen. polisen uppskattade att det var cirka tusen personer där. och jag tror dem !

nu sitter jag här och skriver ett inlägg med på tok för mycket text samtidigt som jag halvkikar på något program(CSI) på femman. kommer inte somna tidigt ikväll, minsann. blir kanske inte bättre av att jag sitter och dricker kaffe. vem vet.

nu ska jag sluta tjattra ! hörs imorgon,
KÄRLEK