lost then found

så var man vaccinerad. och jag som inte tänkte göra det. det enda jag funderar lite på är varför man inte fick något plåster. besparingskrav kanske

vi fortsätter med bildattacker. ut med det gamla och in med det nya, ungefär.

höst

värsta favoritvinterbilden

-

obligatoriskt

snart kommer det vinterbilder, för det har snöat som tusan idag ! imorgon ska jag på praktik (två veckor kvar minsann), äta lunch med andreas och isabell, sprina ärenden på stan på en kvart och träna badminton ! härligt !

går och gör mig en fruktsallad. jag måste ju vara nyttig i tre veckor. lycka till ebba, lycka till.
jag deppåt m'ms idag. jag och mamma kom överens om att det var okej. men från och med nu är jag nyttig som en nötkärna ! amen.

this is the day i make you mine

update på nyttighetsfronten : åt precis en clementin. creds till mig.

jag känner mig mycket bättre nu. det gäller att kunna se det som hände imorse från den ljusa sida. jag försöker. och jag tänker lyckas, ingen mening att deppa ner sig nu när vi ändå fick en ny tid så snart !

i alla fall så redigerade jag lite gamla bilder :

vårbild

regnbild

vaccinering

så håll mig hårt, håll mig älskling

ibland blir det inte som planerat. ibland får man nya besked lite plötsligt. förra veckan ringde de och sa att jag skulle opereras någon gång i januari - februari. i torsdags ringde de och sa att de hade fått ett återbud idag, och att jag hade fått den tiden. ibland går livet precis ens väg. allt flyter på. så är det inte med mig. jag och mamma åkte till sjukhuset imorse. ner till operation. på med dropp och fula, obekväma sjukhuskläder (vad är fram och bak på trosorna liksom?). sen tog det stopp. ett sår vid operationsområdet gjorde att de inte kunde operera. och luften bara gick ur mig. "man får gråta och skrika" sa mamma. det enda jag kände var tomhet. för att om man förbereder sig för en ganska stor sak på tre dagar så tror jag att det blir svårare sen när denna sak inte inträffar. jag grät tyst, är inte riktigt typen som skriker. nu löste det sig som så att jag har fått en ny tid, nämligen 22 december. ganska snart ändå. fram till dess blir det inget ätande av onyttiga produkter som kan framkalla finnar, och så antar jag att jag får duscha med naglarna inlindande i bomull. så jag inte river mig menar jag. men det känns ändå som att någon har sparkat på mig. hårt. flera gånger. personalen var i alla fall supersöta. tack för det.

ibland går livet inte min väg. men nu är jag i alla fall påväg åt rätt håll.

plus att jag skulle vilja skicka en puss till alla fina som skickade peppande sms igår, och även till ylva som ringde. johanna, linda, ylva, alla på mitt jobb, min familj, mathilda och marie. plus massa andra, speciellt isabell som skickade ett sms igår och undrade vad jag skulle göra. nu vet du, men nu kan vi i alla fall äta lunch i veckan !

jag ska tydligen vaccinera mig idag också. så jag slipper svineflu när det är dags för operation. det hade varit ironi det.

when you try yor best but you dont succeed

inte nervös. bara uppe i varv. måste duscha snart och börja med knarkandet av alvedon. två 500mg ikväll och lika imorgon. trevligt det kanske inte. det kommer bli intressant att läsa det här om någon dag. jag kommer tro att jag var helt knäpp. jag känner mig lite knäpp faktiskt. menmen

för att få något annat att tänka på redigerade jag lite höstbilder :




det råkade kanske bli en halvsommar bild också (ungefär den i mitten haha)

nu ska jag städa klart, sen duscha järnet. tvekis om vi hörs mer innan tisdag om ens det. så önska mig gärna lycka till. jag tror det kommer behövas.

peace,


det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot

jösses vad den här helgen har gått fort ! helt otroligt

och det är ännu mer otroligt att det är måndag imorgon. då händer det något viktigt. hoppas jag. åhfan, vad jag är nervös. så sjukt. helt extremt. och jag tror inte jag kommer skriva det här, för då kan liksom vem som helst få reda på det, och det tror jag inte att jag vill. men jag är sjuk nervös i alla fall. önska mig lycka till. och jag hoppas verkligen att det blir imorgon. så jobbigt annars.

varma mackor till middag. ingen är förvånad.

man blir glad när..

människa man absolut inte känner vänder sig om i kassakön och säger : jag måste bara få säga att du har sjukt fräna glasögon !

..en
där ser ni glajjorna, och mina fina underbara vänner !

nu ska jag städa toan. det är lördag. jag är ensam. och tragisk. insåg jag nyss.

no need to worry

men hej vad jag har varit bra på att skriva här. i alla fall så händer det ganska mycket just nu, men jag räknar med att det ordnar sig.

mina fredagsplaner är i alla fall bio med linda ! vi ska se 2012, hoppas att den är bra då. annars

planerna för helgen är att tjäna pengar. det ska bli trevigt, i alla fall när de rullar in på kontot. middag hos momme och moffa på lördag, och så kanske en liten lussebulle på söndag. det är ju advent

affärsplanen kallar. puss i ljumsken. heh.


sen en tid tillbaka

jag ogillar att skriva affärsplan, resultatbudget och likvididetsbudet. ogillar något extremt.

har suttit här nu i över tre timmar och skrivit. och skrivit. och skrivit. osv osv. och räknat. och det är helt sjukt vad svårt det är ! o b e g r i p l i g t
nu är jag i alla fall snart klar, bara litegrann på likviditetsbudgeten kvar och sen är det fina fisken. jag kan ju också tillägga att likviditetsbudget är ett relativt svårt ord att stava. fingrarna liksom knyter ihop sig. mums.

jag gillar greys, en tallrik glass och en kopp kaffe.

en ynklig rad av fotspår

jag antar att jag inte är den enda som tycker att det vädret vi har är stentråkigt. det är grått och trist och allmänt deprimerande och tråkigt. på jobbet/praktiken är det dock helt annorlunda! det är ju första advent till helgen, och jösses vad mycket pyssel det är nu !

menmen, jag har i alla fall funderat ett tag på att klicka hem en sådan här :

såfin såfin såfin. härifrån. SÅFIN. och bara 199 kronor. lätt värt.

men tror ni inte att den är tillfälligt slut? deprimerande var ordet.

perfectly lonely

äntligen hemma, dagen har varit långlånglång. fast om en halvtimme kommer johanna och hämtar oss, dags för badmntonträning. sen tror jag att jag hoppar över fotbollen efteråt för jag har haft stresskramper hela dagen. och dessutom hade jag bara hunnit träna en halvtimme. men mums va

jag fick en god nyhet idag. i feel good


show me your smile then

här kommer deprimerande fakta :
imorse (eller för bara en liten liten stund sen) när jag satt och läste tidningen, blev jag upplyst om att dagen har blivit fjorton timmar och tjugofyra minuter kortare sedan sommarsolståndet.
hur jobbigt lät inte det?

så därför bjuder jag på en sommarbild :
picknick med ylva

nu ska jag praktisera, haha. slutar fem. trevligt.


det är tomma ord som fastnar

hemma en snabbis, sen springer jag ut igen ! på tal om springer så höll jag på att dra världens kungvurpa idag när jag sprang till bussen. sen insåg jag att det var ganska halt ute. men å andra sidan hade det ju varit kul att ge grannarna ett skratt på morgonen också. personligen tycker jag verkligen att det är hur kul som helst att se när någon annan vurpar. nivet, man ser liksom att de försöker låtsas att ingen såg vad som hände när de kliver upp sen? oslagbart

i alla fall, så ska jag äta lite..omelett till middag ! det som blev kvar igår alltså. för jag har inget bröd kvar till mina varma mackor. hehe


en bild. nanana.

omelett - lätt som en plätt. på tal om det är jag en jäkel på att steka pannkakor, till den som trodde jag var dålig på att laga mat. omelett, varma mackor och pannkakaär fina fisken det. haha.

true colours

hur lyckas man bli sen till bussen när man har världens längsta sovmorgon? helt galet

i alla fall så kommer det bli en väldans lång dag idag, jag ränkar med att somna innan jag hinner lägga huvudet på kudden men aja, då slipper man ju problemet med sömnlöshet i alla fall. yes

nu : S K Y N D A
sen : skola osv osv
senare : inspirationskväll med trädgårdsföreningen
ännu senare : NEW MOON hette det visst

peace

stop crying your heart out

min söndagskväll :

läste en bok. gissa vem som ska se new moon imorgon förresten? hehe
lagade mat. kolla den stolta minen. det är så man ser ut när man lyckas laga något annat än varma mackor !

dessutom har jag precis diskat bort den brända botten som bildades i stekpannan under själva tillagningen av omeletten. men det är en annan historia.


and i walk steady on my feet

nu drar jag till momme och moffa och blir ompysslad ! haha, vissa tycker det är skönt att vara ensamma hemma (det gör jag med) men jag blir så sällskapssjuk efter ett tag så det är helt knas ! då är det bra att ha momme och moffa tre minuter bort. dessutom har jag värsta projektet på g, och då behöver jag mommes hjälp.

jag bjuder på en låt idag, eftersom det är söndag och allt :

finfinfin. den går igen och igen och igen på spotify. finfinfin (ane brun - true colours)

peace

snälla förlåt mig låt mig förklara

något som är skönt med att vara ensam hemma en söndag är att man kan äta vad man vill till frukost. jag sitter till exempel här med datorn framför tvn och mumsar på en varm macka. och dricker en koppa kaffe, såklart. varma mackor åt jag dessutom till middag igår också.

undra varför vissa är tveksamma till att jag ska flytta hemifrån så småningom?


en tanke

varför bloggar man för att uppröra människor? vad är meningen med att såra människor bara för att få uppmärksamhet? är det verkligen så viktigt att vara känd att man är villig att göra andra människor illa för att nå det där eftertraktade kändisskapet? jag förstår inte det här, jag förstår det inte.

varför använder man inte sitt kändisskap inom bloggvärlden till att göra bra saker? nu menar jag inte att alla kända bloggare sårar och provocerar, jag tror nog att ni förstår vilka jag menar. jag blir bara så förvirrad av allt det här.

ibland förstår jag verkligen ingenting


the quiz

nu ska ni få ta del av något som gjorde mig alldeles vettskrämd nyss :
jag sitter här, i köket, vid datorn. jag är ensam hemma. kikar lite på mogis blogg, lyssnar på spotify osv osv. då hör jag helt plötsligt ett mystiskt ljud. från ingenstans. från början tror jag att det är min mage, men sen hör jag det igen. och konstaterar att det inte alls är magen, men vad är det då? vid det här laget är jag smått skakis, och dessutom är jag ju ensam hemma. och det är kolsvart ute. ljudet hörs nu regelbundet, och låter ungefär som :
- snarkningar
- någon som andas bak i nacken på mig
- laserpistolskott från en rymdfärja i yttrerymden som blir beskjuten av ett annat skepp med mordgalna, människoätande utomjordingar.
jag är nu vettskrämd. vad tusan är det här ! men så kommer jag på det. på mogis blogg finns ett reklaminlägg om gevalia, nivet kaffet? jag listar nu ut att ljudet mycket väl låter som en kaffebryggare ! tack för den, gevalia. tack.

är tanken den att man ska bli sugen på kaffe när man hör detta ljud? hur fan ska man kunna bli det om man tror att det är någon som står bakom en och flåsar en i nacken, undrar jag. det blir inget gevaliakaffe här ikväll, helt rätt.

update : VÄNTANU, JAG DÖR. nu är det en tant som pratar. det var precis något som lät som en beskjutning. ingen kaffereklam alltså. förlåt gevalia. JAG DÖR. nu är jag allvarligt talat skitskrämd. hjälp. VAD ÄR DET HÄR?!


en vän med en bil

idag är en sån dag när man helt vill gömma sig under täcket och vara ful. men jag ska på staden medvärldens bästaste johanna, och det ska bli supertrrrrrrrrevligt !

vilket otroligt kort inlägg. men det är väl bra såhär på en lördag. det blir jobbigt med all text annars.


helghelghelg

idag är det fredag, en bra dag. det är helg nu. hehehe. så då kan man ju undra vad jag sitter här för, när jag borde hinna med bussen som går om en timme? det undrar jag med.

nu kör vi


its all your fault

men heeeeeeeeeeeeeeeeejva.
här sitter jag och rullar tummarna. idag är det torsdag, vilket innebär fredag imorgon. denna fredag ryktas det dessutom att det blir utgång? g i l l a s

sen tänkte jag på en sak : varför är alla så sjukt nyttiga?
idag till exempel hade jag bakat till jobbet. värsta stora chokladmuffinsarna. alla tog en halv, utom jag för jag tog en hel. vad är grejen liksom? med att ta en halv bara då.

sen kan det ju ha att göra med att jag orkar mer också hehe. men ändå.

är inte den som brukar säga sånt här, jag ska viska det så att ingen hör

HAHAHAHAHAHA. okej. det ringde precis en snubbe från EF ( som ordnar utbytesstudier efter gymnasiet och sådär ) och frågade mig om jag hade tänkt på något sådant.
jag : eeh, nja. ja. njo. (försöker febrilt komma på hur han har fått mitt nummer osv osv)
han : bla bla bla
jag : eeh, nja. ja. njo. ( minns att jag i ett svagt ögonblick vid beställningen av studentmössan kryssade i att de kunde skicka ut en katalog om utlandsstudier )
han : bla bla bla
jag . eeh, nja. ja. njo.
han : ska vi återkomma i januari när du har kollat igenom katalogen lite mer?
jag : JATACK

perfekt. nu har jag till januari på mig att komma på vad jag vill göra ( eventuellt inte göra ) efter studenten. perfekt, som sagt.


reality killed the video star

jag är så trött nu att om jag skulle ta en bild på mig själv skulle jag inte fastna på kortet
jag är så trött nu att jag fastnar med blicken på tangenterna när jag ska skriva. så jag måste titta extra mycket på de tangenterna jag vill trycka på så att hjärnan ska fatta att den ska säga åt fingrarna att trycka rätt
jag är så trött nu att min svenskalärare förmodligen skulle få men för livet om hon hade sett hur många stavfel jag har gjort i det här inlägget (innan jag läste igenom det en massa gånger för att se om det blev rätt)
jag är så trött nu att tanken på att gå upp imorgon ger mig ångest över att jag inte sover än

men fan vad jag är lycklig ändå

ps. jag ber om ursäkt för eventuella stavfel. ni får ha överseende med detta ! ds.

glad tjej puss hej


all you have to do is cry

jag kom på en egen rolig historia idag när jag vattnade i butiken. någon som vill höra? synd om er som inte vill för här kommer den ändå :
fråga : vad blir en gran om man kapar av toppen på den?
( här skulle jag typ kunna ha : den som svarar rätt får en länkning ! men ingen mening med detta hehe. )
svar : topp-less
jag dör. så jädrans rolig tycker jag att jag är.

kom ihåg att denna uppkom vid tecken på märkbar trötthet. vill du undvika att bli utsatt för denna humor? sjappa så fort du ser att tecknen uppkommer.

så himla rolig. hahaha. jag dör.

life is life

såhär ser dagen ut :
praktik nio till fem
hem och äta
badminton halv åtta till typ kvart över
skynda till..
..fotbollsträning kvart i nio till ?

nu kör vi


rymden i en låda

idag är det som bekant måndag. dagen de flesta hatar i och med att helgen precis är slut och det är fem långa dagar kvar till nästa helg. det känns ganska deppigt. been there done that så att säga. men idag var det dags för ändring på detta måndagsdeppande ! jag och min syster bestämde oss för att glassa (!) till våra liv med lite hemmagjord ben&jerry. vi kallar det måndagslyx :

detta behöver du :
glass. vi tog ischokladglass
brownie. fast vi tog kladdkakemuffins eftersom det fanns hemma
C H O K L A D S Å S
plus en  m a s s a  m'ms
klart ! lätt som en plätt och tar max fem minuter att laga till. sweet.

snart kommer pappa hem, då fortsätter måndagslyxen. vi ska nämligen på max och äta middag eftersom ingen orkar laga någon mat.

och jag tycker det är helt okej att unna sig sådant här ett par gånger i veckan. det är vi värda. sen finns det säkert betydligt nyttigare alternativ men det tycker jag att vi skiter i, för det här är g o t t. måndagslyx, som sagt.

magen kurrar

be somebody

jag måste verkligen ha fårr sämre minne ! jag började kavrt över tolv idag, och jag var helt säker på att jag skrev ett litet inlägg innan. verkligen helt säker ! men nu, när jag kollade, så visade det sig att det gjorde jag ju inte alls, haha. tji fick jag.

undra vad jag trodde att jag skrev. det minns jag inte heller.

release me

jaha, gissa hur lång tid det tog att städa rummet? en evighet är ett bra svar. i alla fall så hann jag klart till fyra (!), sen åkte jag till ås och hade möte med fotbollsföreningen (och det var ju ett klart underligt möte), efter det var det badmintonträning i lugnvik (träningsvärken sitter i än) och nu sitter jag här ! tada

har fixat klart ett par lpklockor som ska lämnas ut imorgon, skönt att ha det gjort innan vi drar ut på apu.


jag saknar dig så det gör ont

här är du och här är jag

min söndag :




är det bara jag som undrar vart jag ska börja?

låt mig gå i bitar

jag kan ju säga att det märks direkt när man inte blogagr så mycket, statistiken dalar fortare än solen på en vinterdag, haha ! menmen, nu är det såhär att jag tycker att alla som inte har läst vår ufblogg idag ska göra det omedelbums ! bilder och utvärdering av öppet hus bland annat !

KLICKA HÄR

pussochkramochnypistjärten. va.

älskling, det är livet som leker. det leker med oss nu igen.

här sitter jag och lyssnar på kent och det är ett smärre mirakel eftersom jag verkligen inte har gjort det förut. jag har ändrat mig, de är bra. och nu ska jag sitta här hela kvällen.

en av anledningarna till att jag tänker sitta här hela kvällen är att jag är så slut i kroppen att det känns som ett träningspass att bara röra på sig litegrann. hehe. men samtidigt som det är jobbigt att känna så, så tycker jag att det är rätt skönt eftersom det är ett bevis på att kroppen har fått jobba lite. jag har ju tävlat idag, haha !

tillbaka till godispåsen. och afärsplanen. killing me

har du en famn för mig

tur att det är fredag idag, säger jag bara ! jag är så trött idag att jag höll på att somna på bussen hem, haha. i alla fall så ska jag tävla i helgen, det är dm imorgon. vi får väl se hur det går med tanke på att jag knappt har varit med något den här säsongen.. men det ska bli riktigt kul i vilket fall som helst !

nu sitter jag här framför datorn, kämpar lite med affärsplanen, och vet inte riktigt hur länge jag orkar vara vaken. ganska tragiskt, haha.


hoho, freakbild kallar jag denna. hjälp, vilket galet smile ! men jag bjussar på den eftersom det är fredag.


tillbaka till pluggandet

save me for a day

j ö s s e s
vilken dag, säger jag bara ! imorse började vi halv nio, och vi drog igång med ett litet latinförhör på krukväxter. inte nog med detta, vi skulle dessutom kunna bedömma vilken krukväxt det var bara genom att se ett blad. lätt som en plätt, kan tyckas. men det tyckte nog inte vi. efter det gjorde jag och linda ett formarbete, som blev sjukt mysigt ! det tog hela dagen, heheh.

under dagen har vi dessutom fixat en massa med uf, eftersom det är öppet hus imorgon. klippt lappar, gjort påsar, samlat pantburkar osv osv. ett riktigt slit. men värt det såklart ! när vi hade slutat åkte jag och linda ner på stan, där vi köpte de tröjor vi ska ha på oss imorgon.

jag åkte hem, och åt middag framför teven. det var nämligen så att jag var tvungen att kolla på en film (slumdog millionaire) och svara på några frågor eftersom de andra gjorde det på svenskan när jag var på teneriffa. nu är det gjort så nu ska jag sätta mig och fila lite mer på designen till vår uf-blogg !

som ni märker är jag helt uppe i varv och har nu skrivit ett ganska långt inlägg på ungefär en minut. känns det som i alla fall, haha. kanske bäst att jag ger mig i kast med bloggdesignen medan jag fortfarande orkar hålla ögonen öppna?

får väl kanske koka lite kaffe också för att vara på den säkra sidan

OBS

ni håller väl koll HÄR? bra, ville bara vara säker !

nu blir det träning, puss

i'm always in the dark

jag tänkte fortsätta bomba denna blogg med lite mer bilder, här :




hösthösthöst

men idag, mina vänner, är det alldeles fullt med frost ute ! u n d e r b a r t. detta innebär att det snart borde bli snö vilket i sin tur innebär att det blir slalomdags. detta gillar vi

idag var det skola till innan lunch, och sen drog vi ner till fanny och trixade lite med uf ! vi drack även säsongens första julmust, det ni !

kvällen kommer innehålla träning och plugg. vi har förhör om krukväxter imorgon, både på svenska och latin. kommer bli något att bita i minsann


we're going down

ö g o n g o d i s. lite smånöjd sådär. 









nu måste jag verkligen återgå till pluggandet. måste fila lite mer på affärsplanen till vårat uf-företag ochså har vi prov i religion imorgon också. inget kissielife här inte heheh.

peace
(förresten, vad är detta? tredje inlägget för idag va? jösses.)


i see myself in you

såhär är läget :
det är jättedimmigt och rått ute och ganska kallt, och nu drar jag ut och fotar med min superdigitalkamera (tumme upp. eller ner). vi hoppas att jag får till något vettigt av detta spontana infall ! förövrigt är jag superglad idag och har världens överskottsenergi eftersom jag inte har tränat på över en vecka.

kors i taket hörs sen

two more drinks and he might come true

dagens ilandsproblem numero ett :
ja, mitt nagellack (som jag sitter och kämpar med haha) har torkat ihop. eller inte riktigt, utan det är bara irriterande geggigt och jobbigt att måla på. jag har stora bekymmer, oja

saksamma, jag börjar kvart över tolv idag, känns fint det. och jag har en lektion idag, och den kan jag inte vara med på eftersom jag fortfarande är förkyld. less


en teneriffabild, fattar inte riktigt att jag kom hem för en vecka sen, haha.

nu ska jag kämpa vidare med mitt nagellack och sen få i mig lite frukost !
pussen

it was the only thing

HÄR KOMMER VÄRSTA VÄRSTASTE NYHETEN :
mitt uf-företag som heter lpdesign har skaffat sig en blogg ! designen på denna blogg är ännu bara crap men det är där ni ska hålla utkik efter vad som händer, för det är där det händer ! så nu tänker jag tvinga er att gå in på denna adress minst en gång om dagen, det håller doktorn borta från magen ! ( ni hittar även länk till denna sida i menyn ) så.. KLICKA HÄR

bilder på oss fagra människor som driver detta företag kommer senare, liksom information om vad det är vi gör osv osv. ENJOY


the truth is darling i’m afraid to love

jag önskar att :
det var snö ute, för det här grå vädret kan ju inte annat än vara sämst
kvinnan på spotifyreklamen tappar rösten hehe
jag blir frisk sådär över natten
jag växer en decimeter minst inatt. kan vara bra om jag ska vara med på lagbollen imorgon. vi har basket
någon kom fram till mig på stan och gav mig massa pengar

plus fred på jorden, att alla dödliga sjukdomar försvinner, att jag och alla jag älskar aldrig dör etc etc

i choose you

GODMORGON,
idag känner jag mig huuuur glad som helst, och jag har ingen aning om varför ! men det är härligt ändå, haha. i alla fall så ska jag iväg och jobba nu, slutar tre. det blir alltså en väldigt kort dag, men det är tur för efter det har jag massor med grejer som måste göras !


en rätt härlig bild från teneriffa

pussdå

happyland

jag kom precis att tänka på en sak :
om man lägger in typ femton inlägg på en dag, kommer man med på mest aktiva listan då? jagmenar, då är det ju bara att blogga om massa strunt. smartpoäng kanske

så får man miljoner besökare, kan skaffa sig platinablont hår, kilometerlånga lösnaglar och tjäna massa pengar.
could be nice

eller kanske inte. jag är hellre okänd och skriver om saker jag kan stå för

only get closer to the point where i can take no more

här sitter jag med en påse m'ms och mår relativt bra. råkar nämligen vara så att det är ett helt k i l o med godbitar i denna påse, så den räcker nog hela kvällen. hehe

dagen har mest innehållit jobb, eftersom det är farsdag imorgon. ni glömmer väl inte detva?! efter jobbet kom frida och hämtade mig, ochså gick vi ner på stan. jag köpte ett par fina strumpor till min fader. världens bästa pappa står det på dem ! (först tänkte jag leta efter strumpor som det står veckodagar på men sen insåg jag att han förmodligen skulle ha onsdagsstrumporna på fredagar och så vidare, så jag hoppade det hehe) 

jobb imorgon igen, hoppas att förkylningen är bättre då ! (känns ju bra att kunderna blir halvt vettskrämda för att få svineflu. HRM) inte för att jag vet om det är det jag har men ändå.

nu svamlar jag bara ju, hejdå

always free

några anledningar till varför jag är läskigt nära att bli en deprimerande hemmafru :
- idag åkte jag och handlade på ica. rostbröd. som inte ens var til mig själv. antar att nästa steg blir tvättmedel. fast jag inte kan tvätta (skamligt och dåligt jagvet)
- efter det åkte jag hem, och drack kaffe och läste tidningen. nästa steg blir nog att läsa tidningen bakifrån och fram, det gör min mamma. hehe.
- sen tog jag och bakade cupcakes, med äpple och kanel. snart blir det väl till att anordna syjunta så man har något att göra när man käkar muffins.
- inte nog med det, jag städade toaletten sen. VAFAN. kan ju kanske ha att göra med att min moder har gjort ett städschema för toaletten som jag och mina syskon använder. men ändå, det finns ju annat att göra på fredagar.
- sen kan jag ju påpeka att i helgen är det forum. men jag ska jobba.

v u x e n l i v e t, mina vänner. vuxenlivet.


där har ni den

nej, nu ska jag bege mig ner och kolla på aktuellt eller något. känns ju som att det är lite min stil idag.


stay heavy

pluggpaus

antar att alla har märkt det, men jag tänkte ändå påpeka det : DET HAR SNÖAT IDAG ! u n d e r b a r t
grejen är den att jag gillar hösten rättså mycket, så jag såg inte framemot snön. men så imorse när jag kikade ut och insåg att det faktiskt hade snöat, blev jag så himla glad ! det är någonting med snö som gör att man känner sig lycklig.

dessutom är det ju inte så överdrivet långt kvar till jul heller ! tänk att få baka pepparkakor (äta deg heh), julpynta, köpa julklappat osv osv ! myyyyyyyyys. så kan man sitta inne på kvällen med en kopp glögg eller varm choklad eller vad man vill, en lussebulle och bara kika ut när det snöar. det kallar jag bra.

aja, nu måste jag överleva den här förkylningen och jobbhelgen först. sen tar vi vinterlyckan på allvar.

tjarå


what if you could wish me away

jag ska nu börja detta inlägg med att erkänna att bilar verkligen inte är mitt kapitel här i livet. idag när vi satt och åt, pratade jag med min floristlärare om att jag tänkte göra en bildekoration till bröllopstemat vi ska ha efter jul. såhär lät det :
jag : i alla fall så tänkte jag göra en bildekoration, så jag behöver få tag på en sån där.. (funderar)
lärare : vaddå?
jag : menåh, vad heter det nu !
(fler runt bordet lyssnar)
jag : den där plåt..
lärare : vaddå?
jag : som man kan öppna !
lärare : bagageluckan?
jag : nej ! den där luckan där fram !

till sist kom vi fram till att det var motorhuven. jag behöver en motorhuv. jösses.
och jag som briljerade igår påväg hem och upplyste marie om att det var fläktremmen som gjorde att det lät så mycket om våran bil.

kommer aldrig att bli mitt kapitel det där, jag får väl leva med det

teneriffayesbox

här kommer lite finfina bilder !

en liten random snyggng jag hittade på flygplatsen. HOHO. eller min broder

solnedgång va

.. (jag antar att ni kanske ser vad det är)

en mysig liten by(som jag tror jag nämnde igår) som vi stannade i påväg till vulkanen

mer bilder senare, det är träff med skolverket imorgon och jag har visst lite material som ska läsas tills dess. sen har vi prov i religion nästa vecka och jag tänkte vara bra och börja träna till det nu på studs. applåd

tjenix

som någonting man inte når

idag är jag förkyld, mindre underbart. dessutom kan jag bara andas genom en näsborre, hehe. låter riktigt charmigt faktiskt

är det kanske dags för svininfluensan? skulle inte tro det va

nu : praktik
sen : uf-kickoff på campus
senare : hemmakväll,

bajsbajs

i want your everything as long as its free

här hade man tänkt fixa ett fotoalbum på facebook om teneriffa. efter fem bilder gick det inte längre. jag tror att jag precis har skapat universums minsta fotoalbum efter en semester. YES

här kommer i alla fall två bilder, EHEHEH

vi var ovan molnen, påväg till en vulkan. supermysig liten by vill jag lova

nanana blomma

nämen vad tror ni, ska jag ta och göra ett nytt tappert försök på facebook? så får det bli

MEN VAFAAAAAAAN?! kom precis på att jag har missat mer än hälften av DESPERATE HOUSEWIVES. slå mig snälla, någon.

tjao

we wanna live the life of the rich and famous

aj. aj. aj. träningsvärk. stjärten. benen. aj. men å andra sidan är det ju rätt härligt med träningsvärk för då känns det att man har gjort någon nytta ! härligt positivt tänkande

något som däremot är dåligt är att jag inte kommer kunna träna ikväll eftersom min hals gör ontontont. jag kan inte svälja utan att det gör..ja. ont. järnspikar också.

pluggandet (som jag sitter med nu och ett tag framöver) går faktiskt riktigt fint ! efter det hade jag tänkt lägga över bilderna från teneriffa också, om jag hinner. sen väntar soffan, en bra bok (som heter den allvarsamma leken som inte alls var bra från början men som är lite småcharmig nu faktiskt), en kopp té med mycket honung och bra tvserier !

hörs sen va

lets play a lovegame

hej sverige, hej kyla. här kommer en lista på vad jag har ätit idag :
- vit toblerone på arlanda. det var efter tolv så det räknas som idag.
- majs, morötter och två hårdbrödmackor. skollunch kallas det.
- rån med nutella.

no wonder i'm hungry. ehehheh. pannkaka till middag, HALLELUJA

(jag åt ingen frukost för jag hann inte och dessutom tror jag att det ekade lite i vårat kylskåp)

FÖRRESTEN så skulle ju detta kunna vara en ny revolutionerande bantningsdietgrej ! för om man inte köper någon mat så har man ju ingen mat hemma och ja.. då svälter man.

peace