TORSDAG 30 SEPTEMBER

hinner banne mig inte skriva dethär egentligen, har alldeles för bråttom. måste börja sluta snooza på morgonen, minsann. aja, jobbar nio till sex, hörs när jag är hemma och har fått lite mat i magen. puss

WATCH ME NOW, I'M GOING DOWN

hann betala en räkning och kolla mailen och nu behöver tydligen broder internet. återkommer senare, puss.


ONSDAG 29 SEPTEMBER

godmorgon ! ellerja, jag gick minsann upp åtta för att vara på jobbet klockan nio även fast jag inte början förrän tolv. varför? jo, vi hade genomgång av sm. väldigt trevligt, minsann. när det var klart åkte jag hem och nu..sitter jag här. ska strax laga lite lunch tänkte jag. sjukt fint väder är det också ! dagar som den här älskar jag hösten.


såhär fint var det igår !

hörs litelite senare, puss


OUTFIT



bara en tjuvtitt än sålänge ! ni får se resten ikväll om jag hinner lägga upp den. nu ska jag packa två träningsväskor och sen kila vidare föra att inta lite tårta hos momme och moffa. prima.


SÅHÄR PIGG ÄR JAG IDAG





frågor på det?
nu ska jag tvinga ut min charmiga rumpa i finvädret. nivet, fota lite ochså. kanske borde dra på lite smink också så grannarna inte får spunk. sen ska jag till momme och moffa och fika, moffa fyller år ! puss


BERÄTTA FÖR MIG OM DET ÄR SANT, ATT DIN HUD ÄR DOPPAD I HONUNG

jag är ju helt värdelös, ligger fortfarande kvar i sängen. lägger lite patiens på datorn. värdelös var ordet. rycker upp mig om ett par minuter, duschar lite och återkommer sen, okej?


såhär fin är min patiens. modellen heter katt. minsann.


TISDAG 28 SEPTEMBER

åh, jösses. har så förbannat ont i magen. funderar helt ärligt på att sova en stund till, men det lutar också åt att jag botar detta med en himla god fralla och en kopp kaffe. åh, beslutsångest. hörs senare, puss.


LOOKBOOK

åh, är så himla trött. timmarna gick så himlahimla snabbt på jobbet idag och det är så himlahimla kul att jobba ! men jag längtar ändå galet mycket till min göteborgsflytt.. mindre än fyra månader är det kvar nu, sen åker jag ! i vilket fall som helst så åkte vi och storhandlade precis när jag kom hem från jobbet. nu ska jag äta frallor, dricka kaffe och kolla på csi. fin kväll. är ledig imorgon, så då blir det en massa roliga inlägg ! puss


MÅNDAG 27 SEPTEMBER

godmorgon. hade en mysig kväll hos momme och moffa igår, vi fick både middag och fika, minsann. och trots att jag har sovit tio timmar inatt så var jag hur trött som helst imorse när klockan ringde. galet. jobbar nio till sex idag och imorgon är jag ledig ! hur fint? men ni får ha en himla fin dag så hörs vi ikväll ! puss


BE CAREFUL CAUSE YOU MIGHT JUST GET YOUR WISH

bloggar när jag kommer hem, puss


SÖNDAG 26 SEPTEMBER

godmorgon, fina. har lite smått bråttom här, sängen var alldeles för skön imorse och jag var/är alldeles för trött. blir till att trampa som en galning på min kära cykel för att hinna i tid, minsann. först ska jag äta lite frukost ! slutar ju tre, men ska hem till momme och moffa en sväng efter det så vi hörs igen ikväll ellerså. ha en fin dag ! puss


SAKNAR MINA TJEJER

saknarsaknarsaknar. jag, linda, marie och malin planerar DOCK att puttra till åre nästa lördag för lite höstmarknad. precis vad jag behöver ! och imorgon är det bara TRETTIONIO dagar kvar tills jag, linda och marie åker till egypten ! längtar. först ska det avklaras jobb, träningar, sista fotbollsmatcherna för säsongen och en badmintontävling. prima. ballerina.

sara : jag jobbar på en blomsteraffär här i östersund som heter linnéan blommor och design !

nu ska jag tvätta bort smink och borsta tänder. bästa stunden på dagen. tänk om man kunde gå utan smink dygnet runt, vad himla fränt det skulle vara. aja, det blir den dagen jag ser ut som en hollywoodstjärna utan makeup. alltså aldrig. heh.

jobbar tio till tre imorgon(har jag redan sagt det?) och måste cylka in(har jag sagt det också?). det går inga(!!) bussar vid den tiden på söndagar och jag är utan bil i helgen. men vi hörs ändå, såklart ! godnatt, fina. 


LOOKBOOK

tro det eller ej, men alldeles innan jag skrev förra inlägget så tog jag och röjde lite på mitt rum. på något underligt vis lyckas jag alltid stöka till det. nu är det i alla fall lite mer ordning och reda. jag har bunkrat upp med kaffe och mörk choklad i sängen och sitter och kikar på the hills samtidigt som jag läser lite bloggar och spanar på lookbook.




vad sägs om att ni ger mig hela looken på bild ett och pojken på bild två? fint

nu ska jag fortsätta nörda the hills, puss


YANKEE CANDLE

nu vet jag att jag är rysligt jobbig men jag har banne mig inte orkat fota de två alldeles supersöta plaggen jag handlade på jobbet idag. imorgon, lovar. men istället tänkte jag berätta för er om en annan sak som följde med hem ! nämligen :

tolv stycken värmeljus från yankee candle ! har redan ett som doftar vanilla cupcake, men ända sedan vi fick hem den här doften har jag suktat. och igår fick vi hem dem i värmeljusformat och det passade mig
 p e r f e k t. luktar helt galet gott - även om de inte är tända !


TODAY WILL BE YESTERDAY TOMORROW

hej, fina. har nästan precis kommit hem efter en dag på jobbet. lite stressigt och sådär men det gick prima ändå. sen kom moffa och hämtade mig(tack!!), och så for vi på ica. planerar nämligen att baka lite senare idag ! ochjustdet, någonting väldigt fint följde med mig hem idag. ni får se snart, ska bara fota det först ! och dricka lite kaffe..

puss


LÖRDAG 25 SEPTEMBER

DET ÄR TRE GRADER UTE. hej, vinter. idag är en sådan dag när man mest av allt vill ligga kvar under täcket, men icke. här ska det jobbas ! gruvar mig helt ärligt redan för att sticka ut näsan utanför dörren. huvva. måste ändå skynda mig, har sovtröja på mig och ser allmänt inteokej ut.


lookbook

hörs när jag är back home ! puss


LOOKBOOK

jag är ofta sådärsuperduper pigg på kvällarna, fast jag egentligen är trött. liteså att jag skulle kunna möblera om hela rummet ett par gånger. så pigg. det är sådana gånger man sitter uppe liiiiiite för länge, och vaknar alldeles för trött dagen efter. ikväll tänkte jag vara supersmart och lägga mig i tid så jag är hur pigg som helst imorgon när klockan ringer ! jobbar tio till tre vilket inte är så länga alls och det känns helt okej. tänkte fota lite i butiken om jag hinner, finns mycket fint nu ! så vi får se, somsagt.


ge.mig.ponchon.nu.tack.

hörs imorgon, fina.


ESTER ELENORA

vi har fått in en finfin(läs : helt sjukt galet underbar) klädkollektion på jobbet som heter ester elenora. jag är totalförälskad i alla sjalar vi har fått hem. så himla vackra och mysiga. har bestämt mig för två plagg som ska få flytta in i min garderob..imorgon?



det ena plagget är den här supersöta klänningen. filippa svart kallas den också. det andra får ni se imorgon !
(klicka på bilden för att komma till hemsidan, där finns det huuuuuur mycket fint som helst)


FREDAG 24 SEPTEMBER

godmorgon, fina. känns lite småhärligt med fredag idag tycker jag ! ska alldeles strax åka iväg på jobbet. ute regnar det och är riktigt grått, men humöret är på något vis på topp ändå ! och här har ni något fint att lyssna på medan jag är på jobbet :



ha en fin dag, så härs vi ikväll. puss


ALL BY MYSELF

tänkte bara säga godnatt lite sådär trevligt. har haft en ganska stressig kväll med skjutsande hit och dit men å andra sidan hinner man fundera mycket när man sitter ensam i bilen. inte helt tokigt det heller. imorgon jobbar jag nio till sex i vanlig ordning så jag ska ta och sova på stört !

godnatt, fina


LOOKBOOK

hela jag luktar bacon just nu, fräsigt. ska alldeles strax skjutsa iväg syster på badmintonträning. när jag har lämnat av henne åker jag vidare till ås för att kika på min egen fotbollsträning som jag inte är med på själv eftersom jag har ont i min fina nacke. när fotbollsträningen är klart åker jag tillbaka till lugnvik för att hämta upp systeryster. det ni !


lookbook

och jag vill ha en sån här tröja. ser störtmysig ut. puss


MOST WANTED

vad jag så himla gärna skulle vilja ha just precis nu :

en väldans massa pengar
lägenhet i göteborg spikat och klart
en hel kropp


och samtidigt som jag kikar på the hills(okej, nu vet jag att det är ett jäkla tjat) så slås jag av hur olika det är i olika länder. jagmenar, här blir ungdomar ö v e r l y c k l i g a om de får ett heltidsjobb medan heidi och company istället vill gå ner på halvtid och leva livet de övriga timmarna på dygnet. jag förstår dem, men samtidigt blir jag som person så himla stolt över mig själv när lönen trillar in på kontot i slutet på varje månad. och ännu häftigare kommer det säkert kännas när jag i framtiden får ett heltidsjobb och kan försörja mig själv. utan hjälp. sjukt häftigt.

aja, nu måste jag fixa middag ! mina syskon vet tydligen inte hur man gör...... potatisbullar och bacon står på menyn, avancerat värre ! puss


THE REST IS STILL UNWRITTEN

måste bara säga att det är sjukt att se hur mycket karaktärerna i the hills har utvecklats under seriens tid. galet. jagmenar, titta bara på heidi ! nog pratat, sitter i alla fall som klistrad framför datorn. gjorde mig precis ett par mackor och en kopp kaffe så nu är livet på topp !



det är precis såhär man ska ha det på sina lediga dagar. träffa människor man tycker om och bara ta det lugnt och inte göra något speciellt. sen är man laddad för jobb igen ! puss


FIGHT FOR THIS LOVE

hemma igen efter en inhandlingsrunda med ylva. en matberedare följde bland annat med hem, på mammas order. nu ska jag visa er min nya hårfärg för att sedan krypa ner under en filt och kika på första säsongen av the hills, något som också köptes idag.


taget med mobilkameran, jamenvisst.

eftersom man inte ser så jättejättebra så kan jag ju berätta för er att numer har mitt hår en färg, istället för fyra. man kan ana lite "gult" men det är mest blondt. nu ska det sista gula utrotas med hjälp av silvershampoo och hädanefter kommer jag alltid färga mitt hår på salong. aldrig mer hemmaslingning ! det tar verkligen en evighet att få bort skiten(plus att det blir väldigtväldigt kostsamt) om man misslyckas med en färgning hemma. inte värt det alls. att gå till en riktigt duktig frisör och bli skitsnygg är däremot sjukt värt pengarna. i alla fall enligt mig ! puss


STAY

överlevde gjorde jag, minsann. trots kallsvettande och allmän panik. klapp på axeln. belönade migsjälv med lite kladdkaka och kaffe när jag kom hem. varför är kakan alltid godare dagen efter?



nu ska här blåsas hår och sen ska jag vidare till ylva för att sedan uträtta en hel massa ärenden. fin dag. och jag har hört ryktas om en äkte toppenlunch på donken? prima, säger jag. ochja, jag lovar på heder och samvete att jag fixar en bild på håret tills i eftermiddag ! lovarlovarlovar. puss


ATT INTE GILLA SPRUTOR MEN ÄNDÅ BEHÖVA TA EN

åh. usch. fy. nu puttrar jag alldeles strax iväg till hälsocentralen för lite äkta skräckbehandling. nivet, när jag tog sista vaccinet mot livmoderhalscancer sa jag till migsjälv att jag aldrig i mitt liv skulle vaccinera mig igen. TJENA. sen blev det en himla massa blodprov(som iochförsig inte är vaccinationer men ändå sticks.i.armen.) i och med operationen. plus en massa onödiga dropinstick i armen när operationen inte blev av ett par gånger. plus att hon som satte droppen första gången missade två gånger så hon fick sticka tre gånger i samma arm. sen var det vaccinet mot svineflu också, som sjukhuset VERKLIGEN tyckte att jag skulle ta så jag inte blev sjuk och missade nästa operationstid. vilket jag gjorde i alla fall så det var liksom sak samma. alla dessa stick i armen har givit mig en fin liten skräck för sprutor. tycker det är himla obehagligt och jobbigt. och nu är det dags igen. tre fina sprutor ska tas för att undvika hepatit a och b och jag hoppas verkligenverkligenverkligen att det är värt det. åh, jösses. låt detta gå fort som attan.


såhär pepp är jag på detta och här får ni dessutom en litenliten tjuvtitt på frillan. bättre bild kommer sen för nu måste jag rusa !

förresten, någon annan som verkligen ogillar sprutor? har ni några fina tips inför nästa spruta? puss


TELEPHONE

medan jag tar mig en skön och behövlig dusch så tycker jag att ni kan kika lite på denna otroligt söta grabb :



söt eller vad?

puss


TORSDAG 23 SEPTEMBER

hur blev det torsdag så snabbt? kändes alldels precis som att det just var måndag.. i alla fall så hade jag en riktigt mysig kväll igår. jag och systeryster snodde ihop en prima liten kladdkaka med massa vitchoklad i ! galet gott, minsann.

ska alldeles strax gå ner och äta frukost. sitter här och har universums kaffecraving. OCH IDAG SKA JAG VACCINERA MIG. hatar sprutor, fyhelvete. nåja.


vad himla fint om mitt kaffe kunde se ut såhär idag ! gulligt.
weheartit

later, puss


IS IT FINE IF I MAKE MORE MONEY THAN YOU?

först och främst tänkte jag bara säga till dig, anonyma, som bad om bild på håret : SJÄLVKLART ska ni få bild på håret ! lite för mörkt för att fota nu, så ni får se framemot den bilden tills imorgon ! men jag är så sjukt nöjd. kan. inte. sluta. tjata. om. det. nej.

senså tänkte jag meddela att jag är omänskligt sugen på kladdkaka. och nu menar jag verkligen omänskligt. är det värt att ställa sig i köket och sno ihop en? jagmenar, hur gott skulle det inte vara med kladdkaka och kaffe i soffan framför idol? HUR GOTT. åh, lutar väldans mycket åt en kladdkaka. minsann.



weheartit

måste bli en kladdkaka. kan inte tänka på annat för tillfället. puss


WON'T LET YOU GO

FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN vad bra det blev ! håret alltså, håret. och jag fick träffa ylva. även fast det bara var en liten stund. imorgon ska vi spatsera på stan, blir fint. och jag fick göra en finfin vän glad, bara genom att skicka ett litet brev. min dag har varit finfinfin. men fan vad jag är nöjd med håret ! sinnes. tacktacktack för frisörer. åh, ni får se bild imorgon men jag lovar att det är fint.

ikväll ska jag ligga i soffan, titta på tv och dricka kaffe. och det kommer vara så skönt, så skönt, så skönt. och det är exakt FYRTIOTRE DAGAR tills jag är med två underbart vackra flickor i egypten. åh, vad fint mitt liv är precis just idag.


JAG GÖMDE MINA DRÖMMAR PRECIS DÄR DIN AXEL BLIR TILL HALS

äh, nu går jag strax till bussen. drar på mig pochon idag. skulle behövt en till kopp kaffe. skulle behövt lite kärlek.

skulle behövt ett par äckligt snygga byxor, precis som de här.
lookbook

vi hörs igen i eftermiddag när jag kommer hem med en ny hårfärg på skallen. när jag kommer hem efter en efterlängtad fika med min fina. puss


ONSDAG 22 SEPTEMBER

nämen hallådär. hade en lite stressig dag igår så därför blev det inger mer skrivet här. jobbade somsagt nio till fem och det gick prima. sen tryckte jag gasen i botten och åkte till ås för lite fotboll. efter en intesåbra första halvlek gjorde vi en riktigt fin andra och resultatet blev 2-2. plus en stel och ond nacke, i mitt fall. åkte efter det och hämtade syster i lugnvik för att sedan åka vidare hem. tror ni jag var trött då eller? och när jag kliver innanför dörren frågar mamma om jag kan hämta anton och johanna på träningen. i lugnvik. som slutade nio. sen var jag död. minst sagt.

idag är jag ledig ! har tid hos sjukgymnasten kvart över elva och sen har jag klipptid klockan ett. ska träffa ylva för en trevlig liten fika runt tre någongång också !

vi hörs alldeles strax, fina


TISDAG 21 SEPTEMBER

godmorgon, vackra människor. idag är det regn och rusk för fulla muggar uranför fönstret och jag ska strax ta mitt pick och pack och åka på jobbet. sovit som en påse skit inatt har jag minsann gjort, inte roligt. inte roligt alls. men jag antar att det bara kan bli bättre, vilket innebär att jag kommer ha en kanondag !


en sommarbild fär att pigga upp lite i allt det gråa

bråttom nu, hörs ikväll !


LOOK ME IN THE EYES AND SAY IT'S TRUE

okej, nu bloggar jag som en dåre bara för att jag vill gå ner och kika på csi alldeles strax. nivet, tända lite ljus och dricka lite kaffe. hur bra låter inte det? imorgon jobbar jag nio till fem och åker sen direkt till ås för lite fotbollsmatch. slutar egentligen sex men fick lov att gå en timma tidigare. hur knasigt det än låter så längtar jag redan tills imorgon. fast först och främst längtar jag efter att sova.


ljus på hösten är det mysigaste som finns !

nu säger jag godnatt, mina hjärtan


TOPSHOP




en himla massa fina shorts från topshop. köpstopp, ebba, köpstopp. men rackarns vad jag vill ha ungefär alla !
(speciellt paret i mitten på översta raden och det röda paret längst ner till vänster)


I WROTE A LETTER IN MY MIND

hejsan underbara, jösses vilket höstväder vi har här ! precis när jag slutade jobba började det ösregna ute. åkte hem och fick falafel till middag, galet gott. nu sitter jag här och kikar lite på lookbook. inspiration, inspiration. minsann.


slänger upp ett till inlägg alldeles strax, puss !


MÅNDAG 20 SEPTEMBER

godmorgon, fina. jag ska alldeles strax åka iväg på jobbet. grymt fint väder ute, men FEM GRADER? kallt, minsann. ochja, jag tycker det är jävligt obra att SD numer sitter i riksdagen. SKÄMMES, sverige, SKÄMMES. nog pratat om detta val. tack.

ha en fin dag, så hörs vi ikväll !


WILL YOU PICK ME UP AGAIN?

dags att puttra ivär på lite fotbollsmatch! är så trött att jag ser dubbelt, fattar ingenting. blir säkert prima när jag kommer ut i friska luften.

tjarå, finisar


KILLING ME

sådär, då var det avklarat ! nu hoppas jag innerligt att jag slipper all politikreklam.. i alla fall i fyra år framöver. drog på mig detta när vi cyklade iväg, kallt ute idag !


poncho - hm, halsduk - monki, strumpor - gina

nagellacket är också från hm

nu : lunch


SÖNDAG 19 SEPTEMBER

sticker och röstar, hörs sen !


THE SINNER AND THE SAINT

jomen, jag tar och bjuder på ännu en cambild. HEHEH. har slut på batteri på systemisen och glömmer hela tiden bort att ladda ! naglarna är orangea, sminket på så nu ska jag bara byta brallor och sen blåsa håret. fint.



ha en finfin kväll !


I'M SPINNING AROUND IN CIRCLES

jobbandet gick prima, blev dock hur trött som helst vid ett någon gång. helt galet. mamma och syster kom och hämtade mig när jag slutade och då åkte vi hem och åt tårta som blev kvar sen igår. gott, minsann. nu har jag precis tvättat håret och målat naglarna - vi ska visst iväg på middag ikväll. blir roligt ! blir förmodligen en rätt tidig kväll eftersom jag fortfarande är helt obegripligt trött.

OCHJUSTDET - ni vet ju sen igår att jag är lite less på valet och politik i största allmänhet? tror ni inte jag har fått sms från centern om att jag ska rösta på dem?! och igår ringde en snubbe från sossarna och försökte få mig att rösta på dem, trots att jag redan har bestämt mig för att inte göra det. HERREGUD VAD JAG LÄNGTAR TILLS ALLA PARTIER SLUTAR TERRORISERA MIG. jagmenar, sms? hur långt kan man gå? galet.


LÖRDAG 18 SEPTEMBER

fin kväll igår, somnade halv elva och har sovit cirka tio timmar. skönt, minsann. nu ska jag strax puttra iväg på jobbet. jobbar tio till tre och sen får vi se. hinner inte skriva så mycket mer nu, så ha en fin dag !


sommarbild

puss !


TÄNK PÅ MIG, TÄNK PÅ MIG, TÄNK PÅ MIG

nu blir det middag ! har fixat ett fint paket till systeryster, nöjd. är så sjukt hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. kanske ska ta mig en tur förbi chipsskålarna i vardagsrummet.. nåväl, hoppas att ni får en riktigt fin fredagkväll allihopa !


så jävla snygg och hungrig brud

tjarå


GINA TRICOT

favvostrumporna är på och nu ska jag utklassa systeryster på ssx. prima. ochja, mina ben har precis den vitfärgen som bilden visar. så kan det gå.


fina strumpor från gina

hörs senare !


WE DANCE TO THE BEAT

nu har jag äntligen gjort någonting jag har tjatat om i en evighet : bokat frisörtid ! ska inte klippa mycket alls, bara toppa lite. har ju redan så kort hår och vill gärna att det växer ut igen. vad jag däremot SKA göra är att färga. eller slinga. eftersom jag just nu har fyrtiofem olika färger på skallen min = inte så väldans fint. ändring på det blir det på onsdag nästa vecka !


här var det långt och fint, minsann

nu ska jag städa toan(WHOHOSÅJÄVLAKUL), duscha och sen spöa skiten ur syster och mor på tvpspel. lillplutten fyller ju tretton idag så vad gör man inte. men aldrig i livet att jag låter henne vinna bara för det !


JAG KAN BERÄTTA NÅGOT SOM ALLA KAN

kommer ni ihåg min lista? jag var ju superambitiös och pysslade ihop en liten lista i början av året som jag så idérikt kallade tvåtusentio. nu tänkte jag att vi skulle ta och kika vad jag har klarat av ! såhär såg den i alla fall ut :

vi kan ju i alla fall snabbt konstatera att punkt nummer ett är AVKLARAD. är fortfarande så himla stolt över det ! nummer två på listan kan vi bocka av om två månader, då kommer vi nämligen hem från egypten ! SEN ser det minsann lite klenare ut. blev helt plötsligt sugen på att inhandla lite målarprylar och försöka få till något vackert. äh, nu tar jag tag i denna lista igen ! sen hade linda kommenterat att jag skulle fixa baldejt, och det gjorde jag ju. cornelia tyckte att jag skulle försöka gå upp i a, vilket är ett ganska realistiskt mål. vi får se, vi får se.

har ni fina idéer så får ni gärna dela med er !


BIKBOK


ett par sådana här byxor skulle jag så himla gärna vilja ha. ser ju supermysiga ut ! finns på bikbok och kostar
299 riksdaler.


FREDAG 17 SEPTEMBER

för det första tänkte jag bara dela med mig av HUR SJUKT LESS JAG ÄR PÅ ALL POLITIK. JA, jag fattar att det är otroligt otroligt viktigt att rösta och JA, självklart ska jag rösta. MEN när det dyker upp partireklam PÅ SPOTIFY? kill me. som socialdemokraternas reklam till exempel. när jag hör den blir jag så sjuktsjukt irriterad så jag vet inte alls vart jag ska ta vägen. sant. jagmenar, politiken invarderar tidningen. stortorget. nyheterna. busskurerna. och på varenda ledig gräsplätt i stan sätter de upp sina små(eller?) valplakat. MEN LÅT SPOTIFY VARA ! politik + musik = inte helt okej. man sitter liksom och njuter av vackra toner och så kommer politikreklamgrejen och förstör litegrann. ÅH. bara jag som längtar tills det här är över? nåja, jag vet ju vad jag ska rösta på i alla fall. kan inte partierna sluta skicka reklamsnuttar till mitt spotifykonto då? tack.

och vi hörs ju snart igen, nu när ni har fått tagit del av detta irritationsmoment numero ett.


DET VAR ALDRIG JAG DET VAR DU

okej, jag måste erkänna att jag är helt slut. helt, totalt, slut. ikväll kommer jag gå och lägga mig superdupertidigt. eventuellt alldeles snart. imorgon är jag ledig, blir galet skönt. syster fyller år så vi får gäster på kvällen, mysigt. sen planerar jag att rösta imorgon också, det ni.


lookbook

återkommer imorgon, piggare än någonsin ! puss !


DU MÅSTE HÖRA STRÅKKVARTETTEN

drar mig mot jobbet, slutar sex. får se hur det blir med träningar ikväll med tanke på mitt tillstånd HAHA. drog på mig glajjorna idag också, det ni ! fastnar inte på bild idag så ni får fantisera fritt.

ha en fin dag !


LOOKBOOK


fint

nu : en dusch för att vakna till liv.


TORSDAG 16 SEPTEMBER

nämen tjena. passade på att få den värsta migränen någonsin strax innan stängning igår på jobbet. därav inget bloggande, som ni förstår. fyfan. nu ska jag få i mig FRUKOST. har inte ätit sen igår halv fyra. hatar migrän.

återkommer snartsnartsnart !


ONSDAG 15 SEPTEMBER

nu åker jag iväg på jobbet ! slutar sex, så vi hörs efter det !


vinkvink

ha en fin dag !


FRÅGA/SVAR

 
hej lina ! jag antar att du menar klädställningen? i så fall fick jag betala 199 silvermynt för den. lätt värt ! finns att hitta på coop, som sagt.


IF YOU CHANGE YOUR MIND

färdigtränad för ett bra tag sedan. när jag skulle puttra från träningen till ås startade inte bilen. score. fick bli ivägputtad ! sen när jag, anton och johanna skulle ta oss från lugnvik till frösön så startade bilen inte heller. dubbelscore. åh, vilka äventyr och denna bil upplever tillsammans ! nu sitter jag framför tv, dricker kaffe och kikar på miss secret agent 2, skönare film. brände precis mitt sista rostbröd som jag verkligen suktade efter, kändes jobbigt, minsann. ska alldeles strax ta mig en fräsch dusch för att sedan gå och lägga mig !

bjussar på en väldigt gammal bild, i brist på nya. det är nästan så att man längtar lite efter vinter när man ser denna, minsann !

godnatt !
edit : såg precis vad en av alla dessa "storbloggare" precis skrev om ett visst ämne. tänker inte säga vem det var som skrev det eller vad det handlade om, men hon har ingen jävla aning. ingen aning alls. läste dessutom igenom ALLA kommentarer och halleluja, vad vissa människor inte tänker innan de spyr ut massa skit som de ändå inte vet något om. att bloggerskan dessutom inte kan ett skit om ämnet gör mig inte direkt gladare. åh, varför tar de inte reda på fakta först? dåligtdåligtdåligt. godnatt, igen. ska försöka sova bort all irritation jag badar i just nu. minsann.


DU SOM KAN FÖRÄNDRA ALLT

rummet är nästintill klart, fick mvg av mamma !



nu ska jag skjutsa syster till lugnvik och sen puttra till ås för fotbollsträning. när den är avklarad åker jag tillbaka till lugnvik, men då för att hämta anton och johanna. ni kan kalla mig chaffisebba, lugnt.

tjarå, fina


IDIOTER, IDIOTER




en prima klädställning(dock något ostabil) inhandlad på coop. känner att det här kommer bli toppen.

nu : middag.


VISARNA PÅ KLOCKORNA GÅR BAKÅT HÄR

på bilden nedan ser ni en himla glad tjej som log febrilt mot kameran som var uppställd på sminkbordet. var tvungen att korrigera kameraställningen med hjälp av en tändsticksask, det ni. ni ser också en alldeles prima mätpinne(till höger i bild) som fungerar jättebra om man vill mäta hur lång sängen är när man möblerar om. min säng är precis en pinnlängd lång.

linne - monki, byxor - jc, strumpor - gina

kvallan är på topp och hårfärgen likaså. eller.

nu : montera klädställning


SOM DET STRÅLAR FRÅN DITT HJÄRTA

hemkommen efter en trevlig påjaktefterfynd-tur med fröken hedin. efter att ha gått bet på öb(letade efter klädställning men den de hade var påtok för stor) PUTTRADE vi vidare till kupan. kan dock krasst konstatera att östersunds secondhandutbud inte är himlastormande bra direkt. kände lite på en finfin skinn(eller vad det nu var)jacka, men det fick vara. har jackstopp, räcker med tre. efter det åkte vi vidare till lillänge i jakten på den perfekta klädställningen. gick in på rusta med höga förhoppningar och ut därifrån med grusade sådana. ett plötsligt infall var att svänga in på coop, och där hittade vi den. den ultimata klädställningen ! nu återstår det att se om det blir så bra som i mitt huvud, jag hoppas på det.

innan jag fortsätter med denna makeover ska jag gå ner i köket och koka lite kaffe och göra lite ostmackor. blir fint det, minsann.

justja ! vi skjutsade hem cassandra också, det var supertrevligt ! om ni vill kan ni gå in här och bombardera henne med fina kommentarer. en alldeles för lång evighet sedan det dök upp ett inlägg, nämligen.


lookbook, längtar tills mitt hår växer ut när jag ser denhär bilden


NÄR MAN ÄR SOM VI




en tjuvtitt på dagens, visar hela när jag är back home i lite senare idag ! nu ska jag spraya håret och sen puttra till olivia i racerjettan. hoppas på fynd på kupan !

ha en fin dag !
(och glöm inte att titta på klippet nedan)


'I'VE MISSED YOU'

såg det här klippet hos cornelia och det är verkligen helt..sjukt fint. klippet visar soldater som kommer hem och överraskar sina familjer. KOLLA. ochja, jag satt framför datorskärmen och storbölade.



tänk om man på något vis kunde göra världsfred, bara sådär. förstår ni hur många familjer som skulle kunna bli hela då? förstår ni hur många barn som skulle slippa sakna en förälder såhär mycket?


TISDAG 14 SEPTEMBER

tänkte inleda den här dagen och det är inlägget med att säga att jag hade ett fint besöksrekord igår. puss på det, tycker jag ! dagens planer är en tripp till öb med olivia. vi har även planer på att besöka kupan. kommer bli fint, minsann.


jag och olivia för ungefär hundra år sedan

nu : KAFFE.


HAVE A HEART

pratar med johanna om vad våra barn ska heta. jag har ingen aning, johannas ska heta milly. även om det är en kille. hon är fin hon, johanna. väldans fin.

ikväll ska jag möblera om, precis som planerat. har en plan för hur det ska se ut när det är klart och tror att det kommer bli prima. sen ska jag koka kaffe, äta bj och tända ljus. bättre kväll ! lite csi på det och kvällen är fulländad.


vanilla cupcakes, från yankee candles - luktar underbart gott !

en smygtitt på lindas favvohörna(ELLER?) i mitt rum. nagellackshörnan. amen.

nu : kaffe. och lite ommöblering. vi hörs kanskekanske ikväll, annars imorgon. har ju bloggat som en tok idag så ni borde ha en del att läsa igenom.

puss !


SKA DANSA FASTÄN HJÄRTAT BRISTER

jag idag, minsann




hatt, kofta, halsduk - monki, tröja - rut m.fl, jeansshorts - avklippta cheap monday, ringar - mix

njuter annars av annika norlin, mitt rena rum och en kopp kaffe. när livet är som enklast är man som mest lycklig.


JAG SOM BLEV KVAR

åh, irriterande hälsocentral. först ringer jag numret som står i telefonkatalogen, kommer till växeln. förklarar att jag vill boka om en tid hos sjukgymnast på frösön, visst säger kvinnan i luren och kopplar mig vidare. till ett nummer som inte fungerar. prövar att ringa tillbaka till växeln men då är såklart telefonkön miljontals kilometer lång. mums. söker på frösö hälsocentral på hitta och får upp ett nytt nummer. prövar att ringa detta nummer och kommer fram till en röst som säger att TELEFONKÖN ÄR FULL. score. väntar nu på att bli uppringd. håll tummarna.


en gammal bild, men den beskriver precis hur glad jag är nu
edit : WHOHOOO, blev uppringd av en riktigt, riktigt trevlig distriktssköterska. tack. nu är allt fixat, eller i alla fall lite halvt fixat ! tack, igen.


SÄKERT - FACIT

tänktänktänk vad ett spontanklick på spotify kan göra. glad tjej blev jag när jag insåg att annika norlins nya fina skiva fanns att lyssna på två dagar "för tidigt". släpps på onsdag ! ringde johanna på studs och helt plötsligt blev en glad tjej två.



klicka på bilderna för örongodis. klick, klick !


INKOMMET




två finfina koftor jag var i extremt behov av, världensfinaste byxor jag har pratat om tidigare och ett par supersöta knästrumpor. norpade även ett par roströda knästrumpor på gina men dem har jag på mig just nu så dem blev det minsann inget kort på.

nu är det köpstopp fram till resan ! alltså, det är helt ok att köpa nya strumpbyxor om alla jag har är sönder, men inget onödigt skit ! (typ som extrema spontanköp på monki) jag kommer aldrig att klara det här. herregud.


SOM EN VISKNING


JAG SKULLE SJÄLV GJORT SAMMA SAK OM JAG KUNDE FLYGA HÄRIFRÅN

håller på att pyssla med ett inlägg, men datorn är så himlahimla seg på att ladda över bilder från kameran till datorn. oj, fin mening. men ni fattar. så tills vidare kan ni få titta lite på den här finfina bilden


lookbook

precis exakt sådär skulle jag vilja klä mina fossingar. tycker det är så rackarns snyggt ! men går man med bara ben i den här delen av sverige vid den här tiden blir man förkyld på två röda. inte okej.


MÅNDAG 13 SEPTEMBER

eftersom jag låg begravd i skit blev det inget mer bloggande här igår. städandet gick dock bra och idag planerar jag att möblera om, blir prima. igårkväll efter träningen gick jag och olivia på bio ! vi såg 'i rymden finns inga känslor' och den var GRYM. se den, okej?



bra film !


SHINE ON ME



fybövelen, vad jag längtar tills det är vi tre i egypten. helt galet. älskar er, mina fina.

(städningen går prima)


SÖNDAG 12 SEPTEMBER

idag är det en stor dag. idag ska mitt rum äntligen saneras. från smuts. kommer vara så extremt skönt när detta är över, hatar att städa. ska försöka fota det jag inhandlade igår också, om jag hinner !


aspeppad tjej

ha en fin dag !


WEHEARTIT

har fått en finfin idé. en bra idé. en idé ni får höra mer om imorgon.

 
weheartit

spenderar annars kvällen i soffan, framför  tvn. måste ju se zlatans premiärmatch. jag tror stenhårt på att han nätar. stenhårt.

vi hörs mer imorgon. godnatt, fina.


I'M CAUGHT IN BETWEEN



jag har ju pratat om dessa byxor förut, tycker de är smått fantastiska. man skulle kunna påstå att byxorna som fick följa med hem idag påminner om dessa, fast i svart. hittade dem på jc ! ellerja, har spanat på dem ett bra. till vänster har ni tre fina saker från monki. linnet och koftan återfinns i min garderob medan hatten står på önskelistan. minsann.

annars har jag hunnit anmäla mig på en lägenhet i göteborg, precis som cirka tretusen(!!) andra människor. håll tummarna för mig ! skulle verkligen vara helskönt om denna lilla etta blir min. åh, håll tummarna.

nu : ostkaka. och kaffe.


ONCE A FAILURE

resan är betald, bikiniunderdelar shoppade, världensmestfantastiska byxor införskaffade och en fin fika har landat i min mage. nu sitter jag och kikar på damernas vmkval, ser lovande ut. ikväll blir det kinamatsrester och ostkaka. hur bra?


lite från weheartit

fotar det som inhandlades idag lite senare !


WE'RE SUSPICIOUS MINDS

jag hade en fin kväll igår. kinamaten var underbar och efter det blev det chips och chokladbollar. nu behöver jag nog inte äta på en vecka. minsann. nu ska jag alldeles strax puttra in på stan med mamma och bror. klockan tolv ska jag träffa linda och marie, vi ska betala resan(!!) och sen blir det fika med andrea klockan ett ! fin dag, minsann.


kolla fågeln på armen, finfinfin. lookbook

hörs i eftermiddag ellerså, ha en fin dag !


JAG KÖPER VATTEN PÅ FLASKA OCH HON ÄLSKAR INTE DIG

EN TIMME KVAR TILL KINAMAT. fybövelen, vad jag bara har ätit idag. men kinamat. kan inte beskriva min lycka när mamma i onsdags satt i soffan framför något halvdåligt tvprogram och helt plötsligt sa : men vad tror ni, ska vi beställa kinamat på fredag? mitt svar? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. åh, livet leker. tänk vad lite kinamat kan göra.

jag skulle inte heller tacka nej till ett par byxor liknande de på bilden. inte alls. så är det något som vet vart ett par liknande braxer går att hitta så går det prima att höra av sig !


lookbook


NONE OF THEM DO IT LIKE I CAN



faktum är att jag inte alls har gjort så mycket som jag hade planerat idag. men det gör inget. jag gör det imorgon eller på söndag istället. nu ska jag sätta på kaffe och göra chokladbollar. fint fika !


JUST GONNA STAND THERE AND HEAR ME CRY

imorgon har jag bokat fika med den här sötnosen. piggar helt klart upp, denna dystra städdag. om jag har kommit lång med städningen? komigen, det var knappt en halvtimme sen mitt senaste inlägg. märks det inte att jag försöker(på ett mycket diskret sätt) smita undan? åh, jag hatar att städa.


längtar till imorgon, minsann. bild från stråket.

okej, nu är det banne mig skärpning. återkommer när jag har kommit någonstans med städandet.


FLADDRAR DRÖMMARNA FÖRBI

okej, back on track. efter två gigantiska koppar kaffe och en tallrik yoghurt är jag SUPERTAGGAD på att städa precis varenda vrå av mitt rum. nej, det är jag inte. verkligen inte. men sanningen är den att det ser förjävligt ut. verkligen. och om jag inte städar nu så kommer det mest troligt inte att bli gjort förrän om ett par veckor, och då har jag säkert redan avlidit av all skit som på något konstigt vis har samlats här. så det så. herregud, jag är redan less.


helt sjukt galet att det var tre månader sen jag tog studenten. helt galet. varför går tiden så rackarns fort?

äh, på med myskläder. nu kör vi.


FREDAG 10 SEPTEMBER

är lite småirriterad och allmänt morgontrött. återkommer när jag är vaken och lite mer pigg. har en stor kopp kaffe i beredskap, så det här är fort avklarat.

och till LISA som undrade VARFÖR jag har munnen öppen på den här bilden och var tacksam för svar : ehh, ja. varför skulle jag inte ha det? är det en sak du blir irriterad över? jag förstår faktiskt inte riktigt vad det är att irritera sig på, om jag ska vara ärlig. det blev väl bara så när jag tog kortet, antar jag. lite slumpmässigt, sådär. en liten förklaring, skulle sitta fint. tack !

WE NEVER GET WHAT WE DESERVE

nämen hallå, fina personer. jag ska alldeles strax bege mig på badmintonträning, bra värre. är dessutom ledig i FEM DAGAR från och med idag ! kommer bli väldigt fint, minsann.


lookbook, som alltid

pussva


ONSDAG 8 SEPTEMBER

fy, vad skönt det är med sovmorgon ! hade ställt klockan på halv nio för att hinna pyssla lite hemma, men sov som en stock till halv tio istället. nu har jag precis fått igång min härligt sega dator. score. sitter och lyssnar på robyns body talk pt. 2. grym, som allt kvinnan gör, men jag tyckte nog att ettan var aningen vassare.

och svar till dig som undrade om ordet puttrar : det verkar bara ha smygit sig in i mitt ordförråd. charmigt, va?

hinner inte skriva mer nu, måste torka håret och packa väskan. direkt efter jobbet åker jag till ås och spelar lite fotbollsmatch. blir fint !


FALLER JAG NU GÅR JAG SÖNDER

fyhelvete vad jag är slarvig. ändring på det nu på en gång. bums. har så himla mycket grejer att sätta in i pärmar, så sjukt mycket kläder att organisera in i garderoben plus att jag verkligen borde ta tag i mitt liv. jag gör det, från och med nu.

vi tummar på det. nu blir det snart fiskbullar och potatis till middag och sen puttrar jag på fotbollsträning. minsann.


I GOT LOST

det blev inget fika på stan, men stan blev det. känner mig allmänt trött och off så jag puttrade hem. införskaffade några pärmar i alla fall, så nu ska jag koka massa kaffe och sätta mig och rensa papper. kul, minsann.


hatten är i alla fall på !


BREAK FREE

känner mig verkligen superseg idag. tar bussen som går 12.53 in på stan så får vi se hur länge jag blir kvar. har jag tur blir det en fin fika på törnes med anna och ylva, skulle sitta fint ! förövrigt så har jag en garderob full med kläder men inget att ha på mig. ovanligt? nej.


gammalgammalgammal

har noll fotolust och noll fotoface. detta innebär gamla bilder, men hellre det än inga alls, va?

puss !


TISDAG 7 SEPTEMBER

sov ut imorse och vaknade halv tio. när visarna stod på sju imorse vaknade jag och trodde jag hade glömt att ställa klockan, helt förvirrad. sen kom jag på att jag var ledig. score. har i alla fall precis ätit frukost och plockat ur diskmaskinen(på något konstigt vis ser det alltid ut som ett bombnedslag nere i köket när jag är ledig..). nu ska jag alldeles snart hoppa in i duschen för att sedan puttra in på stan !


klicka på bilden


LOOKBOOK



innan jag går och lägger mig tänkte jag dela med mig av mina planer för morgondagen. jag är minsann ledig, men har ändå en miljon saker att göra. till exempel :
- S T Ä D A
- möblera om?
- puttra in på stan och köpa linsmedel
- boka frisörtid?
- ringa hälsocentralen !
- träna lite fotboll sådär på kvällskvisten

vad tror ni, hinner jag om jag går upp sju?
godnatt, fina


JAG SÄGER HELLRE FÖRLÅT

nämen, jag tror att jag puttrar ner till vardagsrummet för att avnjuta lite CSI. tillsammans med en fin tallrik jordgubbar, kanske årets sista? gott. annars sitter jag mest och längtar efter en fin hårfärg, en iPhone, egypten och en lägenhet i göteborg ! den som fixar får en puss och en stjärna i himmelen. fint, va?


klicka på bilden

puss !


PEOPLE KEEP TALKING

hittade den här fina, fina tösen hos sara. hut söt är hon, då?


MÅNDAG 6 SEPTEMBER

oj, ledsen för dålig uppdatering, men inget att göra åt. igår hann jag med att jobba, spela fotboll och träna badminton. så sjukt nöjd var jag när jag gick och la mig. känns bra nu. idag har jag jobbat från nio till sex i vanlig ordning och nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på imorgon. värt att fundera på, minsann.


en såndär liten fin gammal bild.

hörs senare, fina


LOVE IS NOT A VICTORY MARCH



osminkad och fin, men en charmig handduksturban på skallen, vinkar jag lite hejdå ! ska göra mig klar nu och sen puttrar jag som sagt på jobb. vet inte när vi hörs igen, men förhoppningsvis hinner jag med ett inlägg efter matchen - innan jag drar på badmintonträningen !


SÖNDAG 5 SEPTEMBER

godmorgon, fina. idag börjar jag klockan tolv och slutar tre och det känns väldigt, väldigt bra. när jag har slutat puttrar jag till ås för att spela lite fotbollsmatch. dessutom planerar jag att träna badminton ikväll, prima. imorgon kommer  jag alltså vara död.


förövrigt är jag riktigtriktigtriktigt sugen på att boka tatueringstid. vill ha något som liknar den underbara bilden ovan. vad tycker ni?


FIRST CUT IS THE DEEPEST

världens godaste efterrätt landade precis i min mage. hann faktiskt ta kort på den, men orkar inte lägga in på datorn och fixa nu så ni får se imorgon.

vad ni däremot kan få se är fyra av mina favoriter från monki ! är lite tveksam över den senapsgula koftan, med tanke på att jag inte direkt gillar den färgen. å andra sidan är den himla fin, precis som de tre andra !


nu ska jag måla naglarna och sen puttra i säng !


BUT I THINK THAT I CAN DO BETTER I THINK I CAN BE SOMEONE NEW





middag och jazzskjorta. känns jobbigt att jag glömde köpa honung till min formidabla efterrätt, funderar på att puttra på ica och inhandla. så får det bli !


YOU CAN'T HELP ME NOW

lagar ris och wokgrönsaker till middag. sen väntar urplockning av diskmaskin och tvättande. lördagkväll? kul tjej. så går det när en viss moder inte litar på bilen man kör. eller föraren. men tråkigt var det ju i vilket fall. uppdaterar snart !


LÖRDAG 4 SEPTEMBER

idag är jag trött. ögonen är charmigt uppsvällda och kroppen ömmar av träningsvärk. sitter och försöker piggna till med hjälp av en kopp kaffe, och förhoppningsvis fungerar det ! börjar jobba tio så måste puttra iväg om tjugo minuter. när jag slutar(klockan tre) ska jag träffa min fina frida, och eventuellt kör vi upp till momme och moffas stuga och hälsar på lite där. mysigt !


lookbook

när jag ser hur extremt mysigt, fint och snyggt det är med långt hår, saknar jag mitt litegrann ! funderar på att färga det lite, för att få lite förändring. vi får se hur det blir !


NÄR MAN BLIR ÄLDRE BLIR MAN KLOK

vad läskigt det är, att bli äldre. att ta ansvar över vilken sorts människa man blir. nivet, när man är liten är målen relativt små och ganska realistiska. medan man växer och blir äldre växer också målsättningarna, och jag slås ganska ofta av tanken 'hur ska jag hinna med allt?'. stressad. jag blir stressad över livet. jag är så otroligt rädd att jag inte kommer hinna få ut det bästa av mitt liv innan jag dör. jag är rädd för att dö. jag är rädd för att dö och känna att mitt liv är oavslutat.



jag önskar att mitt liv var lika okomplicerat som ett barns.


VI REGISSERAR SLUTETS TYSTNAD, TAGNING

efter en dag som har sprungit förbi i högsta usainboltfart sitter jag äntligen här, i soffan. tvn visar fotboll och mitt sällskap är en kopp varm choklad och en ostfralla. jag stortrivs.



idag provkörde jag dessutom racerbilen nummer ett, jettan. även kallad silverpilen. kändes prima så förmodligen puttrar jag iväg i den till jobbet imorgon. pappas pärla, så det gäller att köra försiktigt.

nu ska jag fortsätta kika på zlatan. ochjustdet, sverige.


FREDAG 3 SEPTEMBER

idag jobbas det för fulla muggar. slutar sex som vanligt så vi hörs då !

NYTT/HM





1 plus 2 - lite jag idag minsann. hm-monki-cubus
3 - lite nytt från hm. det var 100 kronor rabatt på jeansen, så dem kostade bara 99 kronor ! fynd är fint.


DU ÄR VÄRD ATT DÖ FÖR



äntligen, säger jag bara. äntligen. äntligen är du hemma. äntligen finns du i närheten igen. äntligen får jag träffa dig. prata med dig. skratta med dig. bara vara med dig. äntligen.

åker in på stan och träffar den underbara människan ovan. tar en fika. tittar på lite höstnyheter. umgås med min fina, fina ylva. äntligen.

(och den här gången hör rubriken till texten. jag gör allt för den här tösen. allt.)


EN YNKLIG RAD AV FOTSPÅR



idag önskar jag att jag hade dessa byxor i min garderob, hur snygga? källa

har precis fått i mig lite frukost och funderar nu på att duscha. sen planerar jag att ringa och väcka ylva. HON HAR KOMMIT HEM. åh, underbart. stan, fika och en massa prat är spikat idag. sen en fotbollsmatch på det och min dag är gjord. prima.


WE'VE GOT SOME BAD NEWS, SIR

till dig som frågade om rubrikerna hänvisar jag till det här inlägget, bra va? verkar lite som att du kanske har undrat förut. till dig som verkade lite ironisk angående det här inlägget säger jag bara puss ! och är det nu så att du inte är ironisk så kan du få en puss ändå. make love not war, har jag hört att man kan säga. 

annars sitter jag här och har haft en ganska dålig dag. visst, jag har superbäst kollegor och superbäst jobb, men ibland går det bara inte. idag har jag haft tummen mitt i handen. hela dagen. otroligt tröttsamt. just därför känns det så himla fint att jag har en stor påse godis nere i vardagsrummet. prima.


härifrån, hur härlig?

imorgon är jag ledig. tack.


1 SEPTEMBER 2010

ännu ett lunchinlägg, börjar bli trevligt tycker jag. sjukgymnasten är avklarad, gick fint. som ni redan vet så slutar jag sex, så vi hörs igen då ! puss !