KAPPAHL

hittade ett prima halsband inne på kappahl idag, för bara 79,50 ! överhuvudtaget fina accessoarer där nu. värt att kika in !




This is how it works
You're young until you're not
You love until you don't
You try until you can't
You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breath

ALLT GÖR MINDRE ONT SEN

frisörtid imorgon klockan två. två och en halv timme. håller tummarna och hoppas. herregud.

gammal bild

körlektionen gick över förväntan, övergångspapper angående fotbollen har skrivits på och ikväll ska jag vara bekymmersfri student. imorgon tar vi tag i hårhelvetet. herregud.

KÄRLEK

ETT LÖFTE OM ATT ALDRIG BLI SOM DEM

har suttit och tittat på detta i drygt en timme och trettio minuter. apatisk. idag är det bara att se sanningen i vitögat och spatsera till frisören. be på bara knän. jag upprepar : herregud. tur att jag kan ha mössa på mig. tack gud, för studentmössan. amen.



först : körlektion. med mössa på.

and all the time you were telling me lies

ELLER SAKNAR DU NÅGON DU EN GÅNG TRODDE DU KÄNDE

efter att ha jobbat hela helgen kanske inte hjärnan fungerade som den skulle. jag och mamma exprimenterade kanske lite väl med slingfärgen. resulterar i att modern får boka en akuttid åt dottern hos frisören imorgon. eller snarast möjligt. aldrig mer hemmafix. herregud.


är du en av dem som gråter när ingen ser på?

BUT EVERYTHING IS MY FAULT SO I CARRY THE BLAME

jobbade nio till tre, tiden rusade fram. åkte till ylva och firade hennes student. jävla fin brud det där alltså. frida med, minsann. åt gott gjorde vi också ! se och njut. och lyssna på låten längst ner, BÄTTRE.







johnossi - family values

KÄRLEK

LOOKBOOK

 
jag får ofta känslan av att ha hur mycket kläder som helst. sen när jag ska hitta något vettigt att ha på mig är garderoben minimal. obefintlig. undra varför det alltid blir så? kanske borde organisera upp litegrann. inte min starkaste sida.

tidig kväll blir det i alla fall ikväll. somnar snart sittandes i sängen. najs. så godnatt, finisar.

HEJ DU DET VAR JU ETT TAG SEN SEXHUNDRA DAGAR MEN VEM RÄKNAR PRECIS

när man inser att en endast en vecka återstår av gymnasiets gemenskap får man bråttom. bråttom att umgås. bråttom att existera. bråttom att ta tillvara på vad man har. om en vecka är det över, tre år av mitt liv. bara sådär.


I WANT TO BE FOREVER YOUNG

mössan är på, sitter som handen i handsken. gårdagen var en extremt trevlig historia där höjdpunkten måste ha varit en viss promenad från skolan till lindas mamma. barfota. i regn. vad gör det om hundra år? hemkommen en halvtimme efter två, småfull och glad. precis som det ska vara. en vecka kvar, hoppas den går långsamt. sen kan man undra varför skolan inte alltid är så här underhållande.

VEM VILL GÅ I TVÅAN NU? inte en jävel.

GENOM HÅLET I MITT HJÄRTA

just nu kan man säga att jag har lite tid över till den här bloggen. yesbox. grejen är den att igår pyntade vi idrottshallen, fiket och aulan i fem och en halv timme. sen åkte jag och kollade på olgas fotbollsmatch och efter det däckade jag i soffan !

idag har jag praktik från nio till tolv och efter det MÅSTE jag fixa ett par skor tills ikväll ! MÖSSPÅTAGNING.

OCH YLVA : GRATTIS PÅ STUDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENTEN ! min tur om en vecka. jag älskar dig !

HERE COMES THE SUN

ledsen att jag inte skrev igår, men så fort jag kom hem fick jag universums migränattack och låg däckad hela kvällen. HM. nu ska jag strax på praktik till klockan tolv och sen upp till skolan och duka till MÖSSPÅTAGNINGSBALEN som är imorgon? hur bra?

hörs ikväll ! KÄRLEK

YOU WERE GOING TO A DANCE

jag blev alldeles just precis nyss varse om hur lite mitt ansikte ville vara med på bild. SÅATT den där utlovade hårbilden ser det ut som att vi får spara tills imorgon. kanske lika bra det med tanke på att jag ska slinga det då.



plus att jag skulle vilja ha SOL nu. det här duger minsann inte. regn och grått och trist. BLÄ.

nuskajagskrivaklartdetsistaskolarbetetnågonsinhejdå


FÖR MYCKET VATTEN SKA RINNA UNDER MÅNGA BROAR INNAN JAG GLÖMMER DIG

hej jag heter ebba och har inget hår kvar. men det känns rätt najs ändå. bilder snart !

NÄR JAG GÅR DÄRIFRÅN UTAN ETT ORD

nu ska jag alldeles strax gå ner till bussen. dagen kommer innehålla övningskörning, golfspelande och klippande av hår. i alla fall en decimeter ska bort ! håhåjaja, får se hur detta slutar. ni får se bild sen om det ser acceptabelt ut.

ha en finfin dag !

NÄR MAN LÄNGTAR TAR SAKER TID

nu börjar de två bästa veckorna i mitt liv. nästa fredag tar jag studenten.

sisådär nittio dagar sedan. tiden har gått så fruktansvärt fort !

nu ska jag måla mina naglar i en finfin färg och sen hörs vi innan jag drar på skolan ! (har körlektion elva också)

KÄRLEK


INTE IDAG

nej, jag orkar inte med det här idag. påtok för trött. pluggar tills jag spyr. onödigt att spy på datorn.

KÄRLEK

SISTA UPPGIFTEN

grejen är den att jag verkligen måste skriva klart min individuella uf-rapport nu. på en gång. så jag tror minsann vi hörs sen. jobbat idag också, gick prima.

ANANASANANASANANAS. OCH MER ANANAS.

vi åt ananas till efterrätt idag, jag älskar ananas. nu kliar det överallt. jag tror gud straffar mig för att jag svor åt hockeylandslaget idag. fyfan vad det kliar.

två bilder från igår när det var prima väder till skillnad från hur det ser ut utanför rutan nu:




nu ska jag gå ner och käka mer ananas. jagmenar, kliar det så kliar det. då kan man lika gärna passa på.
livet är en fest.

VARFÖR ÄR MIN GARDEROB SÅ OINSPIRERANDE


lookbook kommer ruinera mig.
suck. ni fattar. roligare garderob? jatack. bättre ekonomi? jatack.


I'M READY TO BE HEARTBROKEN

jag är egentligen ingen hockeyfantast. tycker att det kan vara helt okej att kolla på. MEN när sverige spelar semi och släpper in ett kvitteringsmål med SJU SEKUNDER KVAR kan jag erkänna att jag sitter och svär åt tvn. så jävla klantigt. åh.


bild från igår, idag är det grått och regnigt igen. tråkigt värre.

nu ska jag plugga lite, hörs senare !


BREAK

idag tog jag och johanna tag i våran relation och fikade på tages. bättre dag, bäst tjej. nu ska jag puttra ner till tvn för att kika lite hockey. jag tror det knappt själv.

hörs senare !

GRÖNT ÄR SKÖNT






lite sommarkänslor. bara fint känns det. bara fint.

nu ska jag in på stan så småningom och kika när samhälle på wargen har bal. baltider, kan man säga att det är.

PUSSEN

SHE MOVES IN HER OWN WAY


jag och mathias igår. tack till mathias för att du ville följa med ! och tack anna för att jag fick låna honom !

TVÅ VECKOR TILL STUDENTEN

fin bal, fint väder, fina människor. sammanfattat : fin kväll. bilder får ni lite senare, nu ska jag ut i solen !

(SNART) BALDAX

nämen, nu tänker jag inte skriva mer här idag. BALDAX. BALDAX. BALDAX.

ha en fin kväll ! det ska jag.

BALPANIK

håret är nu klart efter nästan två timmars lidande i en föngrej. vill man vara fin punkt punkt. I ALLA FALL så har jag precis målat på det andra lagret vitt på naglarna så just nu KAN JAG INTE GÖRA NÅGONTING. frustrerande, ohja. måste sminka mig. klä på mig. vi åker om en och en halv timme. herregud.

BALFIX

duschat, rakat benen, smörjt ben och armar, målat två lager nagellack, filat fötterna, målat tånaglarna(!), gjort hårinpackning, noppat ögonbrynen, OCHSÅVIDARE. ibland är det lite småjobbigt att vara tjej, tycker jag.


helt ok. ett till lager vitt och lite topplack på detta så kanske jag slipper ha vantar på mig ikväll. observera det röda området på pekfingret. ont som fan. varför kan man aldrig låta bli att pillra? ÅH. avsaknande av nagelband, mums.

nu ska jag slänga i mig lite yoghurt, blåsa håret, dra på mig ett par brallor, ta bussen in till stan och bli lite snygg i håret. tror jag skiter i att blåsa det förresten, ska ju för tusan till frisören !

(ochja, jag tror att alla dagens inlägg kommer börja på BAL, lev med det)

KÄRLEK

BALDAG

nämen. jag är lite nervös. och har tusen saker att göra. TVÅ VECKOR TILL STUDENTEN ! ikväll är det minsann bal på gamla teatern som gäller, och jag hoppas det blir roligt. underbart. nivet, "vad är en bal på blablabla". nåt sånt hoppas jag på. kommer det fram en prins och frågar om vi ska ta oss en liten sväng på dansgolvet så nitar jag honom. jag dansar inte. och prinsar finns inte.
sannolikhet i procent för att ovan nämnda situation ska uppstå : NOLL.


det här är en bild ni har sett förut, men hur den ser ut på får ni inte se förrän senare för just nu sitter jag i pyjamas.

DAGS FÖR en dusch ! sedan : raka benen, fila fötter, måla naglar osv osv.

LATERR


ALLTING HAR FÖRÄNDRATS

har jobbat som ett as med ekonomin till uf hela jävla kvällen och nu när jag strax ska skutta i säng konstaterar jag att jag är dödshungrig. score. kommer ha gått ner så mycket i vikt tills imorgon att balklänningen är för stor - jag lovar. åh, vad jag är hungrig. får käka lite tandkräm.

GODNATT


18 ÅR PÅ JORDEN

även fast vi har bråkat som tokar så hittar vi tillbaka på något vis. tack och lov. du är en av de bästa jag har, jag älskar dig. vad finns mer att säga? jag inte vet hur mitt liv skulle vara utan dig.



GRATTIS JOHANNA !

IF I'M NOT BACK AT THIS TIME TOMORROW, CARRY ON

nämen, tiden panikrusar fram i högsta möjliga hastighet. bal imorgon, mösspåtagning om en dryg vecka och studenten om knappt två. är det bara jag som inte hinner med?



galet, nu måste jag dränka mig i plugg. tjarå


PARTY WITH MY PAIN

med ett sträckt lår och två fina skavsår konstaterar jag att träna är underbart. på allvar. 

observera plastbollen, grädden på moset. det är så det ska se ut, banne mig.

HÅHÅJAJA, godnatt alla fina !

KVAR I ALLA LÖFTEN SOM LOVATS

TRÄNINGSDAX och jag känner en tjej som fortfarande har träningsvärk sen i söndags. kan det bli skönare? förmodligen inte.

ETT TRÅKIGT INLÄGG AV EN TRÖTT TJEJ

IDAG HADE JAG världens kanske bästa skoldag. började kvart över åtta, fick ett mvg i svenska b och sedan slutade jag. lite tråkigt att jag hade balmöte kvart över två, men den tiden spenderades på staden och nu är jag banne mig luspank ! balmötet var över på max en halvtimme och då tog jag bussen hem till min älskade..mobiltelefon som jag lyckades glömma hemma imorse. score.

NU ÄR i alla fall allt klart till balen på torsdag ! allt utom bil då, men misslyckas vi på den punkten kan jag ju alltid åka jettan. garanterat ingen annan som kommer i en sådan fullpoängare. pft.

AJA, här svamlas det för fullt som ni märker ! nu ska jag ta tag i ekonomin till företaget som inte är en dans på rosor och ikväll är det fotbollsträning !

KÄRLEK


UP IN THE AIR



jag vill så himla gärna att det ska vara såhär soligt och ljust och fint utanför mitt fönster imorgon. nu är det mest blåsigt, grått och trist.

nu ska jag sätta mig framför tvn och kika på csi. mord och blod i tvformat passar förmodligen utmärkt en halvregnig kväll som denna.

godnatt, finisar

THE BEST SELLING SHOW



jag tror jag funderar alldeles för mycket, gör ni också det?

IN A MINUTE

SKA UT och köra en sväng, hörs sen !

DU BER HONOM TYSTNA IGEN

TROTS ATT det är mulet ute idag så är det hur varmt som helst ! hur underbart?

IMORSE övningskörde jag. och tro det eller ej, men det gick prima. så nu har jag varit duktig och bokat fler lektioner.

EFTER ETT PAR timmars springande på stan kom jag hem med några fina skavsår på fötterna och tantparfym på fingrarna. händelserikdag, förstår ni.

 
HÄR

NU SKA JAG försöka plugga litegrann, bara tre och en halv vecka kvar nu !

PUSSEN

NU SITTER HAN OCH SJUNGER IGEN

religionsuppgift - CHECK ! klapp på axeln och dags för middag.

WE CAN ONLY EVER BE ONE



pluggar, pausar lite på den här fina sidan, lyssnar på the quiz, väntar på träningsvärken, hämtar en kopp kaffe.
fin söndag.

ONCE YOU'VE HAD A TASTE OF PERFECTION

DET BÄSTA som finns är att vara helt slut efter en träning. att cykla hem och lägga sig på hallgolvet. prima. jag älskar att träna, har alltid gjort och kommer alltid att göra. just nu är min kondition i botten, men tusan, det är bara att bita ihop och jobba tillbaka den !

PRECIS NÄR jag kom hem började det ösregna ute, lite tur där för en gångs skull. slängde i mig lite chiliconcarne till lunch och sedan tig jag en välbehövlig dusch.




soligafinagröna bilder från igår

NU ÄR det grått väder ute, men fortfarande varmt ! härligt, det kanske blir sommar i år också?

PLUGGDAGS, hörs senare !

PUSSEN

WHAT IF YOU

VI HADE hur trevligt som helst igår ! dessutom kunde vi sitta ute på altanen en stund eftersom det var nästan tjugo grader ! lite kul med tanke på att det var världens dimma på morgonen.

NU SKA JAG alldeles strax cykla iväg på fotbollsträning, den håller på till halv två. ska bli skönt att röra på sig, var ett bra tag sen nu känns det som.


bild från igår

HÖRS SENARE

CAN'T BE TAMED

solen skiner, värmen är underbar och jag blir bubblande lycklig. vad fint det är med riktig vår.




har en himla massa våriga bilder laddade på datorn, men dem får ni se en annan gång. ikväll ska vi ha gäster och äta en massa gott !

KÄRLEK

JAG VAR UPPE PÅ TAKET OCH SÅG NER PÅ ALLA MÄNNISKOR


hjärtat slår
det slår skiten ur mig
jag vill att du ska se
för jag vill inte förlora dig

UPPE MED TUPPEN

VAKNADE STRAX före åtta och kände doften av kaffe. skuttade upp och satt och fikade med mamma och pappa i en timme. mysigt.

DIMMAN VAR låg som ett täcke över kvarteret imorse, men nu ser det ut som att det skiner upp. vågar man sig ut idag, är frågan?


jag i onsdags, alldeles för tidigt på morgonen med ett naket ansikte på en gunga i solen. fin morgon.

IDAG SKA jag försöka göra klart de sista inlämningarna samt plugga lite körkortsteori ! puss på det.

VAD GÖR ni idag?

PUSSEN

HUR KAN MAN GLÖMMA VAD MAN LEVER FÖR?

VAD TREVLIGT att jag slänger upp ett litet litet inlägg och får tre små kommentarer. uppskattas. nu är religionsarbetet klart ! bara en ufrapport, lite bokföring och ännu en religionsgrej kvar OCH SEN TAR JAG STUDENTEN. hämtade ut mössan på ICA idag också, livet leker. plus att jag har jobbat en del den här månaden, ännu bättre.



PÅ TAL OM månad, vilken månad skulle ni gissa att det var om ni tittade ut genom fönstret? jag skulle gissa på november. hur tråkigt? vart är solen? glassen? grönskan? VÄRMEN? fåglarna? insekterna? blommorna? ja, ni fattar.

HA EN FINFIN KVÄLL !

NÄMEN TJENA

SKA BARA skriva klart en religionsuppgift så skriver jag lite här sen !

PÖSS

DET ÄR TOMMA ORD SOM FASTNAR

NÄR MAN börjar dagen med en plåtning(fint ord där) för med annons i en trädgårdsbilaga trivs man. i en vit fin klänning, bara ben och ett leende på läpparna tog jag mig genom denna morgon. bara fint. att det var aningens kallt spelar ingen roll. plus att jag fick smaka årets första jordgubbar.

ATT SEDAN ha praktik till klockan fyra, och göra en begravningsdekoration man själv blir nöjd med, är inte helt fel det heller. jag trivs.

MEN ATT behöva sitta med plugg en kväll som denna, när man har haft en riktigt bra dag, det suger. så jag är ledsen, men det blir inte mer skrivet här idag. skolan får gå före, ett litet tag till.

PUSS

VI VAR ALDRIG KÄRA I VARANN DET BARA KÄNDES LIKADANT

försökte skriva ett ärligt inlägg om hur jag mår men det blev bara massa trassel. ett spindelnät av ord. så jag raderade. effektivt.


jag älskar dig. till månen och tillbaka och oändligt mycket längre.

det är mycket nu
godnatt


EN BALKLÄNNING

PAPPA KOM hem med min balklänningen alldeles efter middagen ! mamma tycker i ena sekunden att jag ser ut som en pygmée i den för att i nästa utbrista att den ser helt fantastisk ut.

NI FÅR nöja er med en liten snabbkoll just nu. balen är nästa torsdag, så tro mig, ni kommer få se många bilder på hur den ser ut när den sitter på. vi kan ju kanske slå till med en liten omröstning? vem som tycker att jag ser ut som en pygmée och vem som tycker den är fantastisk. det får framtiden utvisa.




INTE SÅ tokig va?

NU : PLUGGPLUGGPLUGG

BLOGGTIPS SOM UTLOVAT

KNÅPAT IHOP EN lista med mina favoriter, minsann ! *trumpetfanfar* klicka på bilden för att komma till bloggen. på sista bloggen så får ni så lov att klicka på namnet istället, fungerade inte att länka bilden.


DOLLYBLOND. förutom att hon har en grym stil så skriver hon så himla himla bra. en av mina favvisar !

KENZA. en av sveriges största bloggerskor osv osv. antar att de flesta redan har koll på vem det är, men jag tipsar ändå, för hon är värd att tipsas !


EMMYLINNEA och FLORA är två superduperfina bloggar med många superduperfina foton. det ni!

FYNDIGT BY FRIDA är en blogg jag har tipsat om förut, men det tåls att göras igen ! klockrena outfits och massa bra tips.

DETTA ÄR ALLA för denna gång, finns såklart huuuur många som helst som är värda att besöka ! om ni vill ha fler tips så kan ni kika under fliken REKOMMENDERAS i menyn ovanför headern, där finns fler fina bloggar !

PUSSEN


VETT OCH ETIKETT

NÄMEN TJA, kom precis hem från ännu en dag på skolan. idag var det dock en liten annorlunda dag, vi lärde oss lite vett och etikett inför balerna(tror jag skrev om det igår men jag gillar ju att upprepa mig, så) och det var väl helt okej. vi dansade lite, sjöng lite(med betoning på lite) och pratade om att man inte får peta i näsan vid matbordet. klart användbar information. fisa var inte heller något att rekommendera, tydligen.

JUST DET, imorse var det SNÖ på marken när jag vaknade ! kul att man kommer behöva ha långkallingar och lusekofta på studenten. jorå.

VÅRBILD


KIKA IN HÄR
lite senare, jag tänkte köra lite bloggtips ! har ni riktigt tur så kanske det dyker upp en liten bild på en viss balklänning ikväll. we'll see.

PUSSEN

NÄR JAG BLIR STOR SKA JAG INTE BLI EKONOM

SOM JAG MISSTÄNKTE så blev det här ingen höjdarkväll. förutom att jag inte alls hann med allt jag hade planerat att hinna med(som alltid, måste sluta vara en sån jäkla tidsoptimist!) så verkar det som att vi har glömt att skriva kvitton på alldeles för många klockor OCH SÅ VIDARE. nämen, kul att måndagen precis är över och jag redan längtar efter helg. applåd, tack.

NÅGOT SOM däremot piggade upp mig var(i vanlig ordning) svenska hollywoodfruar. jag säger bara : MARIA MONTAZAMI. vilken människa. OCH HÄR KAN NI LÄSA HENNES BLOGG, HUR BRA?

IMORGON HAR VI vett och etikettdag på skolan, inför alla baler(alla innebär två, bara så nivet) och det blir väl..intressant. återstår att se. plus att pappa ska hämta ut min klänning till balen på gamla teatern imorgon, så då får ni se hur den ser ut ! najsnajs.

NU SKA JAG SOVA,
GODNATT

JAG ÄR INTE GJORD AV STEN

JAG GÅR SÖNDER. vill lägga mig på golvet i fosterställning och bara gråta. ungefär så bra går pluggandet. just nu är det uf jag sitter med, och det går käpprätt åt helvete, utan att överdriva. jag förstår inte hur svårt det ska vara att få ihop en budget ! grejen är den att jag har relativt bra koll på alla kvitton osv men så fort jag sätter mig ner med pärmen från helvetet så bara vissnar jag totalt. det går inte. har i alla fall räknat ut hur mycket varukostnader vi har, inte så jättepeppande för fortsättningen måste jag säga, tur att det är middag snart så jag får annat att tänka på. sedan ska jag nog skära upp lite ananas så jag har något att tugga på när jag pluggar - går bättre då.



weheartit



train - marry me

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

SOM UPPLAGT FÖR PLUGG

DET ÄR KASST VÄDER UTE, rummet är städat, diskmaskinen urplockad osvosv. alltså finns det ingenting jag kan göra för att undvika pluggandet, och tur är väl det. planen är att hinna klart med två religionsarbeten, en personlig ufrapport och en budget, LYCKA TILL EBBA. åh, jag dör. plus att jag bestämde mig för att ägna denna kväll åt flitigt studerande istället för att följa med och kolla på seriepremiär i järpen, DET SUGER. kill me.

pluggsällskap :

största koppen kaffe till vänster och en smoothie med banan, bläbär och oboypulver(eftersom jag hade stans chokladabstinens) till höger. smoothien har dock redan parkerat i magen, SÅATT.

NÅJA, vi hörs igen lite senare !

PUSSEN

ONCE A RETARD ALWAYS A FAILURE

ELLER VAD säger ni?



MED TANKE PÅ att jag tydligen började köra bil vid extremt låg ålder så är det ju en smärre katastrof att jag  inte har tagit körkort än, kan man tycka.

NU SKA JAG få på mig lite kläder, lägga lite svart på ögonfransarna, eventuellt dra en borste genom håret och sedan bege mig upp på skolan !

HA EN BRA DAG !

LOOKBOOK/WEHEARTIT






KLICKA HÄR OCH HÄR för en massa fint.

NU : top model

VI SÄGER GODNATT, VA

JAG SKA NOG LYCKAS

IGÅRKVÄLL satt vi och kollade på lite kort från när jag var liten. hahah, jag var banne mig en skön unge. vet inte hur många knasiga bilder det finns på mig. aja, här kommer i alla fall ett par "normala" :

jag smälter

1. sådär vig kommer jag aldrig bli igen 2. ett spöke i vagnen. 3. -


jag börjar misstänka att jag har tagit denna bild själv. ba snott kameran och tagit lite egokort. inte omöjligt.

DET FINNS MER. TRO MIG.

nu : middag

STÄDNING PÅGÅR

VÅRSTÄDAR IDAG(herregudvadkulnejintealls) så jag kommer inte hinna skriva här förrän senare ! för ikväll ska jag plugga, och då brukar det bli en del inlägg, heheh.


puss !

HA EN FORTSATT FIN SÖNDAG !

IF I LET YOU FALL BEHIND

DET STÖR MIG en aning att det enda som eventuellt var sevärt på tvn denna kväll var scobidoo(eller hur man nu vill stava det) och det har jag redan missat. heheh.

VI ÅT nyss middag, grymt god sallad med kyckling, ris, mango, ananas och en massa gott ! längtar ÄNNU mer tills i sommar när man kan grilla för jämnan.

AJA, det här får bli sista för ikväll eftersom jag tänkte umgås lite med min lilla familj. så vi hörs imorgon !

PUSSEN

ÖSTERSUND

MÅNGA GÅNGER avskyr jag den här staden. obeskrivligt många gånger försöker jag hitta någon form av anledning till att jag fortfarande står ut här. men jag måste erkänna att igår kväll var den här staden mer än okej, och det berodde till stor del på sällskapet ! dessutom var det kanonväder, och jag älskar verkligen kanonväder.







JUST NU sitter jag pch pluggar samtidigt som jag kikar på en påbyggnadsutbildning i göteborg - tror jag har skrivit om den tidigare? i alla fall så är jag GALET sugen på att söka ! de har en kurs som startar den 24 januari 2011. tänk vad kul att bo i göteborg under våren ! åh, jag tror det kommer sluta med att jag söker. GRYMT KUL. 

PEPPAD TJEJ HEJ


YOU ALREADY KNOW

EFTER BION igår (som förövrigt var ganska bra) spatserade vi ner till badhusparken. fin kväll, finare tjejer.












mitt hjärta sprängs, så mycket gillar jag er.

PUSSEN

VARFÖR FALLER VI ALDRIG

BLOGGAR SNART, bilder sen igår ! nu ska jag putsa fönster !

ALLA FÅR EN PUSS

THE BOUNTY HUNTER

FÖRRESTEN så är det den här filmen vi ska se :

HOPPAS DEN är bra, ni får höra sen !

HA EN KANONKVÄLL !

SLUTKÖRD

VILKEN DAG detta har varit ! imorse hade vi uf, och då satt jag och bokförde till halv tolv. fisk till lunch sedan, huvva. klockan tolv började vi med bordsplaceringen till mösspåtagningsbalen och HERREGUD. vi blev klara strax efter tre.

NU SKA JAG alldeles strax fixa något att äta för ikväll blir det bio med ylva och frida ! MUMS


blåsippor !

PUSSEN

NÄR ALLT ANNAT KÄNNS FALSKT OCH FEL

PÅ EN promenad hem från ica kan man se saker som dessa :

ett träd fullt av kottar

en björkallé som förhoppningsvis snart är alldeles, alldeles grön !

en nedrans massa björkkvistar

knoppar på häggträdet på vår tomt


och fina penséer i mammas blomlådor ! (enda stället som rådjuren inte har varit och käkat på än, minsann)

NU SKA JAG SOVA !

GODNATT

FÖRSÖKT ATT VISA DIG MED BLICKEN MEN DET ÄR INTE MIG DU SER

EFTER SKOLAN idag, när jag satt på bussen, pratade jag med ylva. ylva är min väldigt underbara och otroligt fina vän sedan dagis. nu var det minsann så att hon var hemma på frösön(hon pluggar i åre) och hon hade ett extremt sockersug. vi bestämde att hon skulle cykla till ica och att vi skulle ses där en snabbis, bara för att !

såhär fin är hon. och jössesamalia, vad jag älskar dig !

detta är hennes väldigt fina men aningens knasiga hund skare. ibland kissar han på ylvas skor (heheh)

YLVA KÖPTE sig en påse med tuttifruttiringar, som hon glatt delade med sig av ! imorgon ska vi gå på bio och jag är gladast i världen över att hon är hemma !

PUSSPÅRE

(ochja, övningskörningen gick bra. ett fin grej är ju att poliserna är ute och spatserar på f4 när jag är där och backar runt hörn. nervös? nepp. lite svårt att komma ihåg att jag bara fåt köra 30 bara HEHEHEHEH)

SLUTPROV DEL TVÅ

LEDSEN OM DET blir många inlägg jättetätt nu, men jag ska strax ut och övningsköra en sväng, så jag passar på att lägga upp detta nu när datorn är ledig och jag har tid !

I ALLA FALL så hade vi den teoretiska delen av slutprovet idag ! jag måste säga att jag tyckte att denna del var jobbigast. vi hade fått ett papper med 57(eller 58 ellerså) krukväxter som vi skulle lära oss på både svenska och latin. på provet fick vi bara ett blad till "hjälp" för att bedöma vilken växt det var, och det var kanske lite väl knepigt. på själva provet var det "bara" 25 växter (som senare blev 24..) men det var svårt ändå.

UTÖVER krukväxterna så skulle vi även svara på lite allmänna frågor, och just den delen var ganska lätt.

RESULTATET PÅ krukväxterna hann jag få innan jag gick ! man kunde ha 48 rätt, och jag hade 44 ! ellerja, på papperet stod det 43,5 men min lärare har gjort fel så jag har 44. så det så.

GRYMT NÖJD TJEJ !


från buketten

från dekorationen

SKÖNT ATT man har det här gjort nu, så man kan koncentrera sig på annat, haha.

NU ÄR DET dags att övningsköra, hörs senare !

PUSSDÅ

SLUTPROV DEL ETT

HÄR KOMMER EN LITEN genomgång av vad vi har pysslat med på vårat slutprov !

IGÅR HADE VI den praktiska delen, vilket innebär att man gör en bukett och en dekoration. dessutom har man någonting som heter tekniklåda, vilket innebär att man till exempel visar hur man trådar en nejlika.

MIN BUKETT :

UPPGIFTEN :
en bukett i dekorativ stil som passar till morsdag. MIN POÄNG : 9/10

MIN DEKORATION :

UPPGIFTEN :
begravningsdekoration i valfri stil och valfri teknik. MIN POÄNG : 9/10

PÅ TEKNIKLÅDAN fick jag också 9/10. SLUTRESULTAT : NÖJD TJEJ !

BERÄTTAR OM TEORIN och lägger upp lite fler bilder sedan, nu ska jag äta middag ! det blir visst varma mackor, SCORE.

KÄRLEK

KOMPLIMANG ELLER FÖROLÄMPNING?


FÖR SÄKERHETSSKULL säger jag tack ! man kan ju liksom inte riskera att vara otrevlig. eller hur?
(fast jag tror inte direkt att det är menat som en superkomplimang, vad tror ni?)

AJA, jag återkommer alldeles strax med lite bilder från idag !

PUSSEN

I CAN'T WALK OUT

JOMEN, första delen på slutprovet idag ! praktiskt var vad det var, ochja, jag är glad att det är över. ska ta lite bilder imorgon så ni får se hur det blev ! på tal om imorgon så har vi den teoretiska delen då, hemskt. men å andra sidan vet jag att jag har råpluggat till det, så går det år skogen så är det ändå ingenting jag kan göra något åt.

NU SKA JAG alldeles strax käka lite food och sedan dra på fotbollsträning ! (kollat tid och plats superdupernoga den här gången haha) lite jobbigt att jag har en fet skavsårsblåsa på hälen. mysfaktor på det.

FÖRÖVRIGT så har jag på mig min finfina klänning idag ! kärlek är vad det kallas. minsann.

PUSS !

HUR SKA MAN ÄLSKA NÅN SOM HAR ÄLSKAT NÅN FÖRUT

JAG VILL inte sitta här och traggla 57 krukväxter på svenska och latin. att vi dessutom bara kommer få blad från dessa krukväxter att "gissa" utifrån gör det inte bättre, inte alls. åh, vad jag är less på det här ! jag har pluggat på det här sen i torsdags, varje dag, och jag vet fortfarande inte om jag kan det. SCORE. ba ge mäh lite student rå.



KAFFE BLIR
räddningen denna kväll. hur många koppar? jadu, bra fråga.

PUSSEN !

A MONKEY NEEDS TO DANCE SO DO YOU



ETT : ny ring. alla har sett den och så vidare men den kommer i alla fall från glitter och den är din för 79.90
TVÅ : lyxade till det med en ny bikiniöverdel för 99 kronor från HM. blommig och fin !
TRE : detta armband (plus en massa fler) har suttit parkerat på min handled idag. gammal bild, men men. köpte det på glitter för ett tag sedan, ingen aning om det finns kvar. spring och kolla !

PLUS ATT jag fyndade lite på cubus. 25% på alla underkläder och jag traskade därifrån med två fina bhisar. men bild på dem, det kan ni glömma.

NU SKA JAG fortsätta att plugga latin. imorgon börjar slutprovet ! praktiskt imorgon och teori på torsdag. GÖTT.

PUSSEN

SPETSKLÄNNING



NU HÄNGER DEN där, i min garderob. och jädrans vad nöjd jag är. helt klart värd 350 kronor, helt klart. ni hittar den på monki !

HAR HITTAT 
lite annat också, som jag visar upp senare, denna hade prio ett ! åhåhåh. kärlek.

LATER

HÅHÅJAJA

JAG ÄR KÄR. visar strax. jösses. puss.

BORDE INTE

EFTERSOM JAG är en pärla på att glömma bort saker så tänker jag härmed skriva ner ALLT jag hade tänkt hinna med imorgon !

TISDAGSLISTA :
[] bokföring plus fakturaskrivning på skolan
[] spatsera upp på körskolan (jag tror knappt på mig själv när jag skriver det där)
[] lämna tillbaka böcker på biblioteket
[] snabbvisit på parelle för att berätta att jag tänker köpa balklänningen istället för att hyra (var förresten och provade med skor idag, NAJS)
[] KÖPA HÖRLURAR för jag börjar bli galen på dem jag har och på älskade clas ohlson hittade jag bara dyra
[] lämna in mina fina bruna vårklackskor till en skomakare som kan fixa klackarna
[] INFÖRSKAFFA FINFIN KLÄNNING

HOPPAS INTE jag har glömt något nu, men det har jag säkert. aja, vi får ta det som det kommer helt enkelt !

SVENSKA HOLLYWOODFRUAR NU, sängen sen !

PUSSEN

VILL HA, TÄNKER HA, KOMMER HA

SOMSAGT, jag deppar. skulle träna ikväll, trodde att det var sentsentsent på arenan. loggar in på facebook efter maten och ser att tina har åkt på träning. HMHMHM, tänkte jag, och kikade in på hemsidan. håhå, där står det minsann träning från kvart i sex till halv åtta. BRA JOBBAT EBBA. får bli på onsdag istället !

SÅ IMORGON TÄNKER jag köpa (minst) en sak åt mig själv. som tröst för min egen klantighet.



SOM NI KAN
se, den vita spetsklänningen flyttar med största säkerhet in i min garderob imorgon, fast i en annan färg. jag brukar inte gilla svart, men den här är helt sjukt fin! ÅH. sedan är jag även lite sugen på kavajen, kikade på den när den var på ordinarie pris också, och nu är det HALVA PRISET?! hm, får fundera vidare. plus att tshirten är riktigt söt, men det är en riktig tvekis. inte så jättekär i prickar nämligen.

NU LÄNGTAR jag tills imorgon !

DEPPANDE OCH PLÅSTER PÅ SÅREN

DEPPAR LITE, återkommer om några minuter med deppanledning och mitt kommande tröstköp. HEHEH. man måste alltid ha ett tröstköp när något går dåligt. alltid.

TILLFÄLLIGT

EFTERSOM JAG börjar bli lite småless på att plugga så passade jag på att byta header. här snackar vi avancerade grejer, hehe. aja, vi säger att denna bara är tillfällig och att jag härmed lovar er en ny när inspirationen är på topp? okej.


posarna. ebba plus bror. likheter?

BACK TO the plugg. åh, vad jag känner mig flitig. inte klokt.

HAR NI en bra söndag?

YOU SPLIT MY HEART IN TWO

SNÖSTORM IDAG ! ellerja, nu blåser det "bara". vi tar och gör detta till en äkta pluggsöndag ! jag har snart bankat in latinet, ska bara lära mig hur alla blad ser ut nu så är saken biff. håhåjaja, detta kommer ta ett tag.


pepp pepp pepp

HÖRS SENARE !

FRÅN VÅRTECKEN TILL SOMMARKÄNSLOR

SITTER OCH kikar på körslaget - och det slår mig hur otroligt söt marie picasso är ! jagmenar, vem blir INTE berörd när hon smågråter i varannan mening? menmen, jag hejar i alla fall på kalle ! så det så.

MIDDAGEN VAR hur god som helst, herregud vilka sommarkänslor man får av grillad mat ! GODAST.

SNART BLIR DET film, såg att det går något lovande på fyran alldeles efter körslaget. kommer dock inte ihåg vad filmen heter, men det spelar kanske inte så stor roll.


jag igår, favvohalsduken på !

GODNATT ALLA FINA !

EFTERLÄNGTADE VÅRTECKEN

JAG TYCKER DET är så himla härligt när det dyker upp lite småblommor i trädgården ! det betyder ju verkligen att våren är påväg.

DESSA HAR vi till exempel på vår tomt för tillfället :

blåsippor

krokus

MIDDAG NU, MUMS

MIN VALBORG

HEJ !
BLEV INTE MER
skrivet här igår. vi åkte i alla fall upp till fjällen och "firade" valborg. det tändes en liten brasa på tomten, men det regnade och var för kallt för att vara ute så vi kikade på den genom fönstret, haha. familjemys är aldrig fel, och jag är nog den som hellre stannar hemma och umgås med familjen än åker in på stan och super i ösregn bara för att det är valborg. pft.

IMORSE HADE regnandet övergått till snöstorm så vi stannade inne och spelade kort(inte så ovanligt). nu sitter anton och olga och spelar tvspel medan jag försöker plugga lite !


obligatorisk brasbild, tagen genom ett fönster utan blixt men helt okej ändå.

HAR FLER BILDER från igår som jag kanske lägger in sedan, om jag har tid !

PUSSEN