LEDIG MEN UPPTAGEN

JAG ÄR jätteseg idag, vill ligga under täcket och sova ! MEN jag har en himla massa saker jag måste göra idag. dessutom behöver jag åka in på stan en sväng. HM.

AJA, vi hörs senare när jag har något mer intressant att komma med !

PUSSEN


VILLE INTE VA DEN SOM BLEV KVAR

SISTA DAGEN innan ledighet nu och JÖSSES vad jag bill ha helg ! vi åker upp till stugan i helgen och tar det lugnt. mamma pratar om att städa ur husvagnen så vi kan sälja den, men jag är mer inriktad på att sitta i en snögrop och bli brun i ansiktet, haha.

IDAG HAR jag praktik från nio till fem (precis som igår) och förhoppningsvis går dagen fort. hoppashoppashoppas.

(hinner inte ladda upp någon bild, måste gå till bussen nu !)

HA EN BRA DAG !

BUT I NEVER REALLY TRIED

IDAG GJORDE JAG något stort för mig själv. jag bestämde mig för att hoppa över fotbollsträningen ! även fast jag superdupermegagärna hade velat gå så måste jag erkänna att jag känner mig som en urvriden trasa. jag tycker ändå jag har gjort det ganska bra den här veckan, tränat tre dagar i rad efter ett galet långt uppehåll. inte då konstigt att kroppen säger ifrån ! satsar på badminton imorgon istället.

PRAKTIKEN GICK väl bra, tror jag. har bara stått bakom idag, inte tagit några kunder alls. fick göra några höga dekorationer på morgonen eftersom jag tycker att det är det jag behöver träna på till slutprovet ! dessutom fixade jag fin pluspoäng på lunchen - satt och försökte banka in krukväxterna vi ska kunna på slutprovet. både latin och svenska är det som gäller, och vi ska bara få ett blad att titta på. GALET. menmen, nu är jag påväg i alla fall !

IKVÄLL SKA jag inte göra ett dugg förutom att eventuellt börja skriva lite på religionen. och den individuella rapporten som ska in på uf. hm, nu kändes det som att det blev en del. uf, religion och krukväxter. tur att vi är lediga på fredag, snart helg då ju !

PUSSEN

WALK A MILE IN MY SHOES

HERREJÖSSES, vad jag inte ville gå upp imorse ! (ellerja, det är ju fortfarande imorse men ni fattar vad jag menar, right?)

NU SKA JAG alldeles strax traska mot bussen och åka på praktik. slutar klockan fem och då blir det snabbt hem och få i sig lite mat för att sedan dra på fotbollsträning ! TREVLIGT



PUSSDÅ

VISA UPP SINA HJÄRTAN PÅ ALLMÄN PLATS

NÄMEN HEJ ! (ser ut som en ekorre och vinkar lite, vink vink)

JAG HAR glömt bort hur det känns att inte ha träningsvärk. kan inte påstå att jag saknar oträningsvärken heller, jag blir ju härdad som en viking nu minsann.

IMORSE VAR vi på studiebesök på arbetsförmedligen alternativt arbetsförnedringen, it's your choice. inte så jättekul men det är alltid bra att veta hur det går till om man skulle behöva avlägga en liten visit !

SEDAN åkte vi upp på skolan och hade lite religion, efter det skrev vi klart versamhetsberättelsen till uf och sen gjorde jag och linda klart g-delen på en religionsuppgift som vi fick idag(!!). jag är fortfarande i chock. plus att jag betalade balbiljetter till mig och mathias och att han och anna kom upp och hälsade på en sväng. trevligt, trevligt.

NÄR SKOLAN VAR AVKLARAD åkte jag ner på stan och hälsade på banken, vuxenpoäng införskaffades, i tell you ! kikade även in lite småintressanta plagg på monkis rea, men i slutändan blev det ett vitt linne och två par strumpbyxor. från hm.

NU HAR JAG precis smällt i mig fem våfflor och mår alldeles för illa. varför äter man alltid för mycket?

IKVÄLL blir det släktdubbel i lugnvik(badminton) och jag satsar på träningsvärk ett par dagar till.


ETT ORD : MUMS

HA EN BRA KVÄLL !


LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME

HÅHÅJAJA, jag måste ändå erkänna att jag har saknat träningsvärken. det är GRYMT skönt att vara igång igen. förlåt för att jag tjatar om detta men jag har längtat så galet mycket !


FOTBOLLSTRÄNING kvart över åtta till tio näst på tur !

PUSSEN

DAGEN EFTER

JAG KAN INTE RÖRA MIG. skönare träningsvärk, ohja ! men det var det banne mig värt, älskar att idrotta. vann dessutom över min bror med 21-18 vilket får betraktas som extremt pinsamt för honom eftersom han har tränat som en tok medan jag..inte har gjort det, hehe.

NU SKA JAG, min vana trogen, alldeles strax springa ner till bussen ! på dagens schema står lacrosse och det kommer säkert bli en upplevelse.

HA EN BRA DAG !

ÄNTLIGEN

FÖR UNGEFÄR tre och en halv månad sedan gjorde jag min sista träning innan jag opererade mig(jag valde att inte träna två veckor innan operationen). tre och en halv månad. sedan dess har jag ofrivilligt förvandlats till en äkta soffpotatis eftersom jag helt enkelt inte har fått träna. MEN NU JÄVLAR.

SÖNDAG : 
badminton
MÅNDAG : fotboll
TISDAG : badminton
ONSDAG : fotboll
TORSDAG : badminton

TA DET LUGNT? vad är det? okej, jag kommer förmodligen att avlida eftersom jag är den mest otränade människa jag känner. men man lever bara en gång, så vad gör det?

PUSSEN


DU FÅR MIG ATT LE SOM INGEN ANNAN

SOM NI säkert märkte blev det inga fler inlägg igår, men ni överlevde förmodligen. nu ska jag alldeles strax bege mig mot jobbet där jag ska befinna mig i tre timmar, helt okej !

HA EN FIN DAG !

ATT TRIVAS SOM FLORIST

HEJ IGEN !

HANN INTE
skriva imorse, alldeles för bråttom blev det. som vanligt. aja, jobbade från tio till tre, och jag kan tala om att det gick galant ! gillar verkligen mitt jobb, trivs som fisken i vattnet. glad som attan att jag valde floristlinjen när jag gick i nian ! AMEN.

DÄRFÖR KÄNNS
det lite extra galet att jag tar studenten om cirka 40 dagar(!). tiden har gått så himla fort. känns som att yrket passar mig finfint. att vara kreativ, träffa massa människor och att dagligen ställas inför nya utmaningar ! jag hoppas verkligen att jag hittar någon påbyggnadsutbildning som jag vill gå efter gymnasiet, för det är det här jag vill jobba med ! så snälla gud, ser du det här så kan du väl ge mig en liten hint om var jag kan hitta den perfekta utbildningen? tack.


brudbuketten jag gjorde i höstas, mitt tema var askungen, nöjd tjej

askungetema - bordsdekoration av pumpa !

JOBB IMORGON igen (tolv till tre, skön dag !) vilket innebär lugn kväll. så vi kanske hörs igen, vetja !

PUSSEN


LATER

SKA FIXA middag nu ! hörs senare !

LOOKBOOK




SIDAN MAN INTE ska besöka om man är galet shoppingsugen, men banne mig vad man hittar inspiration ! jag skulle inte alls säga nej till :
BILD ETT : linnet och shortsen
BILD TVÅ : klänningen var ju inte helt fel om man säger så
BILD TRE : alltalltallt. och vädret, gärna.
BILD FYRA : skjortan? JA TACK
(för att komma till denna grymma sida bjussar jag på en länk)

LITE MER pengar i plånboken skulle inte heller skada. sa tjejen som nyss fått lön.

KÄRLEK

BRING IT. JAG HAR KÖPT NYA STÖVLAR.

NU KAN DET få snöa, hagla, regna och vad som helst. för jag har köpt världens och universums underbaraste stövlar. ÅH, jag smälter.




DNA 349 silvermynt, om jag inte minns helt fel.

DE SITTER helt fantastiskt på foten, har grymt skön sula och är alldeles, alldeles underbara. I'M IN LOVE. raringarna sitter på mina fötter från och med nu.

AMEN

TAKE A LOOK AT YOU AND ME

HEMMA EN snabbis för att sedan fara in på staden med mamma och olga ! nationella gick bra, hoppas jag. skrev och skrev och skrev så nu är det väl bara att hoppas på det bästa.

IKVÄLL ska jag äta chips. plus att det finns chokladbollssmet i kylskåpet. HUR BRA?

HÖRS SENARE !

DU SKA TA MIG HÄRIFRÅN

jag har skrivit om den här texten fyra gånger nu. anledningen är att jag inte vet hur jag ska få er att förstå.

nationella imorgon, lycka till. slutprov vecka arton. studentstudentstudent. andas. jobba hela sommaren. åka härifrån, vart som helst, bara jag kommer härifrån.


SKAPELSER

HÅHÅJAJA, tänkte härmed visa upp två skapelser från denna vecka. inte så värst nöjd, men satsar på att hitta toppformen till vecka arton då det omtalade, skräckfyllda och aningens hatade slutprovet äger rum !


VRID PÅ SKALLEN. begravningsdekoration i formlinjär stil och bla bla bla.

EFTER DET skulle vi göra något utan oasis och det blev en krans med massa trassel och lite franska tulpaner. en krans som skulle vara rund men som blev lite halvoval och kantig. inget att sörja över, tycker jag.

MOBILKVALITE på dessa bilder, men det får ni nöja er med. nu ska jag sätta igång med påkommandet av min religion. herrejösses.

PUSSEN

VINNAREN

UPPTAGEN KVINNA, hejkomochhjälp.

IDAG HAR vi haft praktiskt på skolan, inte så speciellt. man kan påstå att jag och linda är lite less på en viss människa. aja, man lever bara en gång och det är ju jävligt synd.

VI GJORDE i alla fall något annorlunda idag och tog med eget fika på skolan, jag och min kamrat ! lindas fika bestod av en morotskaka och tre chokladbollar medan min innehöll åtta chokladbollar bakade kvart över sju imorse. kvinnan med framförhållning. kanske inte.

EFTER SKOLAN åkte vi upp på lillänge och kollade på lite skor och så vidare. intog även en superb middag på allas vår mcdonalds. gillart.

NU SKA JAG alldeles strax övningsköra fram och tillbaka till lugnvik och när jag har kommit hem ska jag hitta på en egen religion. lätt som en plätt - plättlätt. eller hur det nu var.

LATERR

HEMMA

NU HAR JAG precis kommit hem efter en mycket bra kollapåfotbollskväll med marielle ! först kikade vi på ås och sedan på frösöns match i svenska cupen. helt sjukt vad man blev fotbollssugen av att kolla på ! ska bli galet att börja träna igen, i nuläget får jag andningsnöd av att cykla i uppförsbackar ! BRA TJEJ.

EFTERSOM det blev ganska kallt på slutet så har jag precis hämtat mig en kopp kaffe som kronan på verket, denna kväll. trevligt, trevligt.

SÅÅÅ tack marielle för en sjukt bra kväll !

INGA
fler inlägg idag, så vi hörs imorgon !

GODNATT

ATT BARA KOLLA PÅ

LÅNG DAG, JOBBIG DAG. så pratar vi inte mer om det, tycker jag.

NU SKA JAG alldeles strax bege mig till lövsta och kika på ås träning. jobbigare att bara kolla på. tur att jag får börja träna på måndag(söndag hehe) annars hade jag seriöst gått sönder av uttråkande. om man kan.

VIRRIGARE tjej, vi hörs sen !

PUSSEN

ERSÄTTARE FÖR BJ

INTE MIN DAG idag, som jag tidigare nämnt. har precis kommit hem från ICA där jag skickade iväg mössan för 112,50. fint hål i plånkan. sedan skulle jag införskaffa mig min hett efterlängtade glass. TROR NI JAG HITTADE NÅGON BJ? nepp. icke. nein. nix. no. osv. osv.

FICK BLI denna istället :


HAR ÄTIT den förut och måste erkänna att den är helt okej. men just i detta fall känns den som en klen ersättare. en jävligt klen en.

NÅJA. nu ska jag kika på halv åtta hos mig och fortsätta känna mig som en pensionär. fint.
(TROR NI INTE DET BLEV REKLAM PRECIS NU ELLER? TYPISKT? JA.)

KÄRLEK

NÄR DAGARNA GICK FRAMÅT VAR JAG KVAR NÅGON ANNANSTANS

EFTERSOM det hittills inte har blivit någon jackbild publicerad på denna blogg, så tänkte jag att jag skulle gottgöra er med att visa hur min studentklänning ser ut ! vad sägs om det?


VILA, 399kr.

HELT SJUKT
att det bara är 45 dagar kvar ! förstår inte vart tiden har tagit vägen, känns som att det var i år man började ettan. tre år har gått i raketfart.

JUST DET ! igår fick jag hem katalogen från påbyggnadsutbildningen jag hade skickat efter. gissa vad 23 veckors utbildning kostade? 58 500. GALET.MYCKET.PENGAR. något att fundera på, minsann.

NU SKA VI snart skjutsa anton och johanna på träning, sedan ska vi förbi ICA en sväng för att handla min hett efterlängtade glass samt skicka iväg min kära studentmössa på lite töjning(den är nämligen lite för liten, men det är ingen fara på taket).

HÖRS SENARE !


LIVET LEKER SOM VANLIGT

BER OM URSÄKT över att bilden på jackan inte kommer upp justprecisnu men jag måste återhämta mig efter den här dagen. helt seriöst tror jag att gud har jävlats med mig på ren pin kiv, eftersom det mesta har gått käpprätt åt skogen. alltså tror jag att det är bäst att hålla sig borta från kameran ett litet tag till för att vara på den säkra sidan.

IKVÄLL SKA jag köpa mig en bj eftersom jag anser att jag är värd en. så det så.

LATERR

ALLT SOM VI SA DÅ

VAKNAR UPP men en dålig känsla, inte okej. inser på studs att den här dagen inte kommer att bli den bästa i mitt liv eftersom :
- jag har universums mensvärk.
- flingorna var slut
- jag har en miljon saker att göra på skolan..
- ..och ungefär lika många som ska göras efter.
- det är alldeles för många dagar kvar till helg

TUR ATT jag har sovmorgon idag, annars hade det banne mig varit olidligt. nu sitter jag i pyjamas i sängen och lyssnar på spotify. om jag anstränger mig tillräckligt mycket kanske jag lyckas förtränga alla hemskheter, hehe.

VISAR BILD på hur jackan sitter på när jag kommer hem, såg att det var någon som undrat ! den kommer i alla fall från monki och kostar 500 riksdaler.

KÄRLEK

EKONOMISK UNDERGÅNG

TRÄFFADE EN fin ylva på stan idag och tog en fika, mycket trevligt. sedan gick vi en sväng på mittpunkten och bestämde oss för att kika in på monki. OCH VAD TROR NI HÄNGER DÄR? mhm, den hett efterlängtade jackan ! jag var ju sugen på den blå men sen kom jag på att den är alldeles för lik min fjällräven så då blev det, logiskt nog, den andra färgen. NÖJDARE TJEJ.




SÅ FORT det slutar blåsa förbannat och blir lite varmare kommer denna sitta som klistrad på mig hela våren ! (kanske borde variera mig lite med fjällräven också, men det får bli ett senare bekymmer)

PUSSEN

LÄNGTAN

OM EN vecka får jag börja träna igen, efter tre och en halv månads uppehåll från all sport överhuvudtaget. jag tror inte jag kan beskriva för er hur sjukt mycket jag längtar. jag planerar att tjuvstarta med träningen redan på söndag, med ett mycket efterlängtat badmintonpass. det har verkligen känts hur konstigt som helst att inte ha något att göra på kvällarna, är man van att träna fem gånger i veckan så blir det en otrolig förändring och jag tror aldrig jag har gjort något så jobbigt i hela mitt liv. nu ska jag träna tills jag dör.


fin johanna. enånger tror jag minsann att det var.

HA EN BRA DAG !


ALLT VÄNDER OM IGEN

JAG GILLAR måndagar, har sovmorgon till halv ett och kan ta det allmänt lugnt. denna dag ogillar jag dock eftersom det blåser orkanvindar ute vilket i sin tur innebär en något ostabil gångtur till bussen !

NU SKA jag duscha, och så skriver jag lite här innan jag åker på skolan !

PUSS !


EXPERIENCE

JAG ÄR stolt över mig själv, har övningskört som en tok den här helgen. nu är jag så snurrig av allt bilkörande att jag för ett ögonblick trodde jag höll ner kopplingen när jag tryckte på en tangent. håhåjaja. då vet man att man har gjort tillräckligt.

NU SKA JAG alldeles strax vaxa benen för första gången i mitt artonochetthalvtåriga liv, undra hur det kommer sluta. förhoppningsvis tar jag mig ur detta en erfarenhet rikare och med jävligt lena ben. nu känner jag mig mest naken, rädd och jävligt exposed.

PLUGGAT har jag gjort också. vilken himla makeover den här helgen har varit. jag är som en ny människa.

AMEN


LIVSTECKEN

HEMMA NU, ska plugga klart, käka och skjutsa bror och johanna på träning. ont om tid !

KÄRLEK

HEY, SOUL SISTER

LEDSEN ATT det inte blev mer skrivet här igår, men jag var upptagen av att äta gino och bli spöad i kort. livet är inte alltid lätt. dessutom var jag jätteduktigt och övningskörde cirka FEM gånger igår ! VADHÄNDE? och nu ska jag strax köra till jobbet, jag förstår inte riktigt vad jag håller på med. dags för körkort kanske.

BÖRJAR TOLV idag(HELT OKEJ) och slutar tre, sen får vi se om jag och marielle åker på arenan och kollar lite fotboll. vore trevligt.

HÖRS i eftermiddag,
PUSSEN

EFTER STUDENTEN..

HAR VI planer på att åka till det här landet

BLI LITE bruna på ett ställe som det här

PLOCKA LITE av dessa för att tjäna pengar

ÅKA TILL DENNA plats för att bli lite extra beresta
 
BESÖKA DEN här underbara platsen

KANSKE SE några av dessa

SEDAN ÅTERVÄNDA till australien och hänga lite med en sådan här

UNGEFÄR SÅ.

NU SKA JAG återvända till verkligheten och plugga vidare. ÅTERKOMMER

bild 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10




MY LOVE IS GONE

JAG KÄNNER lite allmän panik över att dagens timmar bara rusar iväg idag, det känns som att jag inte riktigt hinner allt jag har planerat.

TIDIGARE NÄMNDA cykeltur får vänta till en annan dag, jag får träffa momme och moffa ändå idag eftersom de kommer hit och spelar kort med mig och mamma ikväll. jag vet att jag har lite mer pensionärssympton än vanligt just nu men jag har ingen ork i kroppen överhuvudtaget. om lite mer än en vecka får jag börja träna igen(!) så förhoppningsvis kommer min energi tillbaka då !


sommarsommarsommar. och titta på ylvas axel, ser ut som att hon inte har någon vänsterarm. fint, väldigt.

NU SKA jag fortsätta ta tag i mitt liv.

- cause i'm too tired to be scared

DON'T STOP ME

DENNA LÖRDAG kommer jag befinna mig i ett hav av läxor och städande. vädret är grått och trist så egentligen gör det inget att jag planerar att tillbringa hela dagen inomhus. vart är solen? värmen? våren?


inte nyss direkt

FUNDERAR PÅ att göra iordning min älskade tantcykel idag och åka till momme och moffa en sväng ! får se hur det blir med den saken, men i mina öron låter det väldigt lockande.

HÖRS SENARE, PUSSEN

I'M GOING DOWN

NU SKA JAG fixa klart lite härhemma och sedan åker jag till marie och myser lite ! popcorn och saft, livet på en pinne. äh, tar igen denna missade utekväll med the bruds en annan gång, kommer ju fler tillfällen.

HOPPAS ALLA får en finfin fredagkväll !

PUSSEN

NYTT : ARMBAND

DET FINA vädret har nu övergått till snöstorm, mumsigt.

HÄR KOMMER en bild på det underbara armbandet jag hittade på stan idag ! HUR FINT?


GLITTER, 129 kronor.

I'M IN LOVE

APRILVÄDER

NU SKA NI få se en lustig sak ! alldeles nyss så det ut såhär utanför mitt fönster :

SNÖKAOS
en halv minut senare såg det ut såhär :

vårväder.

lite knas det här med vad vädret kan hitta på. eller naturen med för den delen, ett fint exempel på detta måste vara en viss vulkan som har ett alldeles för svårstavat namn som just nu bidrar till att större delen av europas flygplatser är drabbade av något som måste vara jobbigt inom flygbranschen : flygstopp.

och allt detta funderar jag på när april visar upp riktigt vårväder. tänk va.

FREDAG

EGENTLIGEN var jag inte riktigt beredd på fredag idag, den här veckan har varit så otroligt lång att det känns som ett mindre mirakel att det äntligen är helg !

EFTER EN kort dag på skolan, stack vi ner på stan. jag köpte universums snyggaste armband ! jösses, lägger upp en bild senare.

IKVÄLL SKA jag till marie och äta popcorn och drick saft. sant. vad de andra ska dricka spelar ingen roll, jag kör på saft. sen ska de ut på krogen, men jag skiter i det och åker hem.

ÅTERKOMMER

JAG SKA RIVA MINA MURAR TILLS VI SER VARANN

HÅLL I ER : jag ska ut och övningsköra. är man arton och ett halvt år och utan körkort är det kanske dags att man tar tag i saken och skaffar ett? om jag dessutom ska flytta härifrån kan det kanske vara bra att ha ett körkort innan dess eftersom jag knappast kommer skaffa det efter eventuell härifrånflytt. fattar ni?

HÅLL I ER :
jag har skickat efter en katalog om vidareutbildningar ! tro det eller ej. hittade två utbildningar som verkar intressanta (inom floristyrket) och skickade efter en katalog från den ena skolan. känns fint. på den andra utbildningen (som lät mycket roligare) var man tvungen att ha lite mer "förutbildning" innan man fick söka, så jag får väl se till att skaffa det. för den lät riktigt, ruskigt bra. ett nytt, fint mål i mitt liv. körkortet är prio ett.

MEN FÖRST SKA VI TILL AUSTRALIEN, åh, vad jag hoppas att det blir av !

LATERR

GOT MY HEART IN YOUR POCKET

ÄNNU EN DAG på skolan avklarad, inte så överdrivet många kvar nu. BÄTTRE

KÄNNS SOM ATT jag glömmer bort en massa saker jag borde göra, sjukt irriterande ! aja, jag lär väl bli påmind om jag har glömt något viktigt, brukar vara så.

NU SKA JAG fixa lite med uf ! hörs senare !

PUSSEN

TORSDAG

SNYGG STAVNING jag hade på föregående rubrik annar. "ränka får". bra jobbat.

ANNARS DÅ? jorå, jag har som vanligt sjuhelskottas bråttom eftersom jag kanske sov liiiite för länge. idag väntar skola till halv fyra, lite segare men jag lär ju klara mig. heh.

HOPPAS ALLA får en fin dag !

RÄNKA FÅR

DET KLASSISKA sovtricket. har dock aldrig fungerat på mig, tröttnade liksom på själva räknandet istället för att somna. menmen, allt går ju inte bra jämt.

HAR PRECIS borstat tänderna, och sitter här med en knut på skallen, planerar också att sova med en knut på skallen eftersom jag hatar när håret tar över ansiktet OCH SÅ. intressant värre. kvällen har spenderats i fåtöljen med diverse tvprogram, bland annat anna ankas desperata sökande efter assistent. stackars kvinna, säger jag bara.

JAG ÄR SÅ fruktansvärt trött, nuförtiden ! ska man inte bli piggare när det är vår? igår gick jag och la mig tjugo över nio(NÄR DET VAR DESPERATE HOUSEWIVES) och nu gick jag från tvn MITT I GREYS. jag måste vara allvarligt sjuk, minsann.

(här skulle det kunna vara en fräsig bild på mig med knut på huvudet men ICKE. så föreställ er, my friends.)

GODNATT


KISTDEKORATION

SOMSAGT så gjorde jag en kistdekoration på skolan idag. min första någonsin ! blev ganska nöjd i alla fall, trevligt.

HADE med mig digitalkameran, hittade den i en låda igår. detni.

HALVTASKIG bild, men jag orkade inte engagera mig så jättemycket :

TADA

EFTERSOM VI
är inne på skolan imorgon också så blir det förhoppningsvis lite bilder då med !

PUSSEN

JAG SKREV MITT NAMN I VATTNET

HELLU, alleman ! lite ont om tid imorse, det stod en galning utanför mitt(?) hus alldeles för tidigt och tvingade med mig i en bil. eller något sådant. måste i alla fall säga att det är roligt att åka bil med linda på morgonen, hon får mig på så nedrans bra humör !

PÅ LEKTIONEN drog vi på lite studiebesök. PÅ KREMATORIET. där man bränner människor. gah. inga kommentarer. galet. sedan har vi spenderat dagen på skolan med att göra kistdekorationer och öva på olika saker till slutprovet. har lite bilder som jag kanske lägger upp senare.

EFTER EN MYCKET UNDERHÅLLANDE skoldag(..) åkte jag ner på stan och köpte mig en ny studentklänning för fyrahundra eftersom min mamma inte tyckte om den förra. håhåjaja. satt fint i plånkan kan ni tro.

LATERR KIDS


SÄGER DU ATT DU ÄR MIN VÄN SÅ ÄR DU KANSKE DET

EFTER ATT HA avnjutit en delikat middag på abbas(nej, inte ABBA, abba) fiskbullar i hummersås och lite kokt potatis sitter jag här och undrar varför det finns en bit kvar av kladdkakan jag bakade i söndags?

DAGS ATT GÖRA något åt det. mer verkstad och mindre snack som det så fint heter fast i en annan ordning.

ÅTERKOMMER

(rubriken har för övrigt inget att göra med texten eftersom jag inte betraktar maten och diverse kladdkakor som mina vänner. bara ibland kanske. men inte för ögonblicket)

CHANGE

BESÖKET HOS optikern, gick prima. ellerja, jag ser ju fortfarande dåligt men det har i alla fall inte blivit sämre. tur där. efter synkollen gick jag en liten runda på stan medan jag väntade på mamma (som var hos optikern haha) och hittade mig en studentklänning. en TILL. det visade sig nämligen att min moder inte gillade den från hm så för att..göra henne nöjd så får jag väl hitta mig en ny. veklingebba. ska ner och prova den imorgon nör vi har slutat för jag orkade inte göra det nu, serdu.


sneakpeak på den ogillade klänningen

LETS HAVE SOME FISKBULLAR, TJARÅ

MAGNUS WEIDESKOG

LYSSNA:

magnus weideskog - tik tok

GRYMT BRA.

TISDAG

HANN VERKLIGEN INTE skriva imorse, fast jag hade jättemycket tid över ! gissa vad den tiden gick till? jo, träning av svensktal. herregud, vad nervös jag var ! haha, och jag brukar inte vara så värst nervös. i alla fall så gick det superbra, och jag är grymt nöjd. skönt att kunna lägga detta bakom sig, hehe.

EFTER SVENSKAN hade vi religion, och då fick vi besök av en "anhängare" (vet inte om man säger det) till hare krishna ! jag tyckte det var jätteintressant, han bröt på engelska och bjöd på kola. plus att han hade massa vettigt att säga.

SEDAN åt jag morötter, majs och lite spaghetti till lunch och efter den superba måltiden for vi upp på skopunkten för att marie skulle byta ett par dojs.

KLOCKAN TRE har jag tid hos optikern, så vi hörs säkert innan dess !

(lite bilder nu, jagvet, men jag har inga nya haha)

PUSSEN

PENSIONSDAX

VET NI VAD jag precis gjorde? när jag skulle duka undan efter middagen hade jag pommesfriteskryddan i ena handen och mjölken i den andra. vilken tror ni jag ställer i kylskåpet? ja, inte fan var det mjölken i alla fall.

PENSIONSDAX. eller i alla fall studentdax. det här går inte.

nu ska jag bege mig ner till vardagsrummet för att få klart svensktalet. håhåjaja. undra hur detta kommer gå. någon som vet om det är något bra på tv? just in case, liksom.

ONÖDIG FAKTA

EFTERSOM jag gillar att underhålla er med mina puckade påhitt så är det väl lika bra att jag bjussar på detta :
SUUUUUUUURFADE in på wikipedia, hemsidan som alla skolor hatar. tänkte jag skulle informera er om lite vetenskaplig fakta angående BAPARAPAPABARA SNOOOOOOOOR ! KLICKA HÄR

INTE VISSTE JAG att det fanns så mycket fakta om det jag sitter och snyter ut genom näsan stup i kvarten. håhåjaja. och att det dessutom kallas SNYTING att snyta sig? det är mycket man inte vet.

NU NÄR NI har läst detta onödiga inlägg undrar de flesta förmodligen : MEN FÖR I HELVETE ! har kvinnan, flickan, barnet inget viktigare för sig än att söka på sådana barnsligheter på internet?!

SVAR PÅ DENNA FÖRVÄNTADE FRÅGA : jorå. kvinnan, flickan, barnet sitter och försöker skriva ett svensktal. ni kan ju gissa hur bra det går.

nu kan ni kommentera

MAXIMAL OTUR?

INTE MIN DAG idag, den saken är säker. skrev ju imorse att jag skulle in på banken och fixa kortet? vet ni vad som var fel? jo, istället för att spärra mitt electronkort i fredags hade kvinnan som "hjälpte" mig spärrat DET NYA VISAKORTET ! jaaaaaaaaaa, vad kul. så nu har jag inget fungerande kort utan väntar hem ett nytt. WHOHOOOO. fick i alla fall fyra biobiljetter som plåster på såren, dock går dessa ut på fredag så det blir ett jävla biospring fram tills dess, haha.

EFTER DET for jag upp till skolan och åt grönsaker till lunch eftersom det var köttbullar och det får vi sjuhundranittiotre miljoner gånger i veckan. känns det som.

OCH SOM grädden på moset, pricken över i:t, spiken i kistan osv osv, så kom min studentmössa idag ! hur kan då detta vara dåligt, tänker ni? jo, den lilla "pluppen" som sitter fram på mössan ska i mitt fall vara ljusrosa eftersom jag går hv. MEN HADE JAG FÅTT EN LJUSROSA? nepp, jag fick en röd, en mörkröd. TACK. så nu har jag precis mailat och sagt att de får så lov att fixa detta asap.

NU SKA JAG lägga mig under täcket och ligga där ett bra jävla tag. NEJ, justdet ! jag har ett tal att skriva klart/träna ihjäl mig på. KUL.

LATERR
(och tack till emelie som förgyllde min lunch och dag genom att ha lika mycket otur som mig. skönt att inte vara ensam i detta. AMEN)


SKITSKOLA

SÅ ÄR DET. det kan betraktas som aningen jobbigt när mobilen ringer, man blir till frågad som vikarie över dagen men måste säga nej för att skolan börjar. dålig tajming, ohja. jag som verkligen hade velat tacka ja, pengar behövs alltid !

FÖRUTOM DETTA så är jag på allmänt sämst humör. varför? jo :
- jag är stenförkyld. min vanliga tur.
- jag måste in på stan och fixa med bankkortet, som fungerade i en och en halv dag.
- imorgon ska vi hålla tal på svenskan, och jag känner en tjej som inte är så jätteklar med det talet. får jobba som attan ikväll, alltså.

GE MIG STUDENTEN, TACK. nu måste jag gå och snyta mig, så jag kan andas igen.

ha en bra dag !

SOLSKEN

DET ÄR HELT underbart ute idag ! ska sitta i solen så länga jag bara kan och njuta av det härliga vårvädret ! vi får helt enkel ta och höras mer ikväll.

PUSSEN

SISTA LOVDAGEN

KOM PRECIS PÅ att det är min sista lovdag någonsin på gymnasiet ! om man inte räknar kristi himmelsfärd osv osv. känns lite ledsamt.

I ALLA FALL så har vi kanonväder idag ! tänk om man hade fått vara i fjällen en dag som denna, inte helt fel. menmen, nu är ju jag hemma så vi gör det bästa av situationen : tar en kopp kaffe och söndagspluggar UTOMHUS. med solbrillor såklart.

TÄNKTE OCKSÅ
informera om att jag har blivit kanonförkyld. tack bror.

LATERR

MOTIVATION

JAG FÖRSTÅR INTE hur jag kan ha tappat skolmotivationen. allt känns bara jobbigt, äckligt och tråkigt. jag var liksom någon som brukade tycka att skolan var helt okej, jag gillade att lära mig nya saker och hade egentligen ingenting emot skolarbete. vad hände? nu vill jag bara att studenten ska vara här, så jag slipper all skit.

JAG SKA JOBBA hela sommaren, och spara varenda krona.

EFTER DET åker jag härifrån och kommer aldrig tillbaka. för fy bövelen vad jag är less på den här staden.



EFTERSÖKES :
-
positivitet
- inspiration
- motivation
- kreativitet
och en massa jävlaranamma

SUPPORTEREBBA

MIN BROR tävlar i hudiksvall. det landade ett sms :
bror : Ebba jag har vunnit min första b-match ! haha
jag : BRAAAAAAA. annars hade du fått stryk.

INTE KONSTIGT att jag är världens bästa syster.


skärpa var det.


SLUTPROV - TRE VECKOR OCH FYRA DAGAR

OM JAG INTE har räknat helt åt skogen så är det tre veckor och fyra dagar kvar tills vi har våra slutprov inom floristämnena. IT'S FREAKING ME OUT. jag blir nervös så fort jag tänker på det. ena dagen har vi praktiskt och den andra massa latin(både kruk- och snittväxter). IT'S FREAKING MED OUT. va? har jag redan sagt det en gång? okej. men då fattar ni.

gamla skapelser

JAG HATAR att de här tre åren har gått så himla fort ! känns som att man inte kan ett dugg.

IT'S FREAKING ME OUT. i'm off to plugglördag.

NÄR ALL OTUR KOMMER PÅ EN GÅNG ÄR LIVET INTE EN SOLSKENSHISTORIA

DET VAR INTE min dag igår. verkligen inte. varför? jo :
- jag glömde som sagt bort koden till mitt nya kort. (men den kommer hemskickad, och så hittade jag lappen med koden på så..)
- jackan på monki kommer inte förrän i slutet på nästa vecka
- när jag skulle betala biljetterna på bion slutade mitt alldeles nya kort att fungera, trots att jag hade betalat med det alldeles innan
- när jag provade att ta ut på bankomat stod det : beklagar, kortet fungerar ej
- såklart fungerade det inte på kinarestaurangen heller, så mamma fick betala för den mat jag hade tänkt bjuda henne på
- när vi ska gå in på bion visar det sig att vi är på helt fel biograf ! så med våra popcorn i högsta hugg får vi gå upp till bilen för att sedan åka till den rätta biografen.

MEN FILMEN var bra. i alla fall. något jag däremot inte kan hjälpa att jag blir arg över är det här med kortet ! anledningen till att jag beställde ett nytt kort var för att det krånglade med det gamla. det gamla kortet spärrade jag igår på banken, hade jag inte gjort det hade jag i alla fall haft ett kort som fungerat vid det här laget. HUR ÄR DET MÖJLIGT att ett kort man har haft i mindre än två dagar helt plötsligt slutar att fungera? JAG BLIR GALEN.

FREDAGKVÄLL MED MAMMA

DET VISADE SIG att vi inte behövde skjutsa in dem ! så nu duschar mammsen och jag ska jag dammsuga, för jag tycker det är så himlans underhållande.

IKVÄLL ska jag bjuda mamma på kina (har redan ringt och bokad bord - vuxenpoäng !) och sedan ska vi gå på bio ! filmen vi ska se heter 'Änglavakt' med skådespelare som till exempel izabella scorupco och michael nyqvist. jag har för mig att genren är drama (ännu en vuxenpoäng?) och jag hoppas verkligen att den är bra. jag brukar egentligen inte tycka om dramafilmer, men det skadar ju inte att ge den en chans !


tidigare nämnda skådespelare, mhm.

HOPPAS ALLA FÅR EN KANON FREDAGKVÄLL ! vi hörs eventuellt när jag kommer hem, annars blir det imorgon !

DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT?

NU ÄR JAG hemma från en trevlig tur på staden med frida ! två mindre bra saker konstaterades dock :
- jackjäveln har inte dykt upp än. lite killing me slowly.
- jag glömde bort koden till mitt nya kort. men återfann den härhemma, så ja.

ALLDELES STRAX ska jag och moder skjutsa övriga familjen till lugnvik, för att de har samling där. sedan hem och landa i två sekunder och efter det blir det staden. igen.

MITT LOV hade kunnat vara perfekt this far om jag inte hade kommit ihåg vårat muntliga tal i svenska b som äger rum tisdagen efter lovet. gissa vem som har tränat ASMYCKET till det? inte jag i alla fall.

LATERR KIDS

ÖSTERSUND

JAG KOMMER ALDRIG sluta förvånas över hur liten den här staden egentligen är. alla vet vilka alla är och en del vet saker om dig som man själv inte har en aning om. på något konstigt, underligt vis känner alla varandra. helt galet. allt detta skulle kunna bero på att det inte bor så himla många här, men samtidigt gör det ju det. jag blir knäpp, helt enkelt.

IDAG ska jag och frida in på stan och kika runt lite. (JACKAN) en liten fika blir det kanske också. ikväll ska jag bjuda mamma på kina och sedan ska vi på bio. pappa, anton och olga drar till hudik och tävlar lite badminton så det är bara jag och mamma hemma.

BILDER KOMMER SENARE

KVÄLLSFUNDERINGAR

JAG MÅSTE FÅ berätta en sak. eller egentligen tänker jag inte berätta, men jag hintar litegrann om vad jag menar, okej? jo, saken är den att vi männsikor är så inåt helvete rädda om det vi har. det vi äger. så fort vi känner att någon annan inkräktar på våra revir så är vi genast där och pissar ut gränsen oklanderligt tydligt. är ni med? vi vill inte att någon ska komma för nära det vi betraktar som vårt. detta är i många avseenden positivt, eftersom det bevisar att ägaren är väldigt mån om det den äger, men man kan inte äga allt. eller alla. det är en omöjlighet att en person ensam kan äga en annan människa, eftersom varje enskild individ någonstans har en egen vilja. samma sak med materiella ting. vad gör det om man delar med sig? skadar det? är vi verkligen så rädda att förlora något vi är så säkra på att vi äger? jag vet inte.

SÅDÄRJA, så har alla något att fundera på ikväll. TA HAND OM VARANDRA.

MAN SÄGER MYCKET MEN MAN VET SÅ LITE OM SIG SJÄLV

KVÄLLENS PLAN : ylva kommer visst hit på en liten snabbvisit ! trevligtrevligt.



HON KAN DET DÄR med att dra en klockren pose, kvinnan. lite halvtaskig mobilbild men vad gör väl det om hundra år.

NU SKA VI SNACKA MASSA SKIT !

LATERR

LOOKBOOK

Vintage Faux Fur, Forever New Studded Skirt



Hat from NYC, Jacket from Rödakorset, Blouse from Myrorna, Shoes from Dinsko

Bag from Ebay, Rose Bud Shoes, Kbf Pants,top, Necklace from Etsy

Free People Romper, Thrifted Vintage Belt from Goodwill, Thrifted Vintage Ankle Boots from Goodwill
allt från lookbook.nu

JATACK. jag blir så sjukt shoppingsugen när jag kikar runt på lookbook ! massa inspiration och galet mycket fint. lite större plånbok så är saken biff. JATACK.


ALL WE EVER DO IS SAY GOODBYE

NU ÄR JAG hemma, efter en relativt lång dag på stan. jag, johanna och johannas vän sofia irrade omkring en bra stund för att få syn på dagen mål inne på monki : JACKAN. ni vet vilken det är.

MEN tror ni att den hade kommit? NEPP. kanske imorgon, eller i början på nästa vecka. GAH, säger jag bara. hur mycket ska man behöva gå igenom för att få en jacka? ellerja, hur lång tid ska det ta, är kanske den rätta frågan.

ISTÄLLET blev det slingmedel, ny hårspray och en halsduk. påsen med halsduken lyckades jag såklart glömma på wedermarks när vi var där och fikade, men det var någon som hade lämnat in den ! TACK.

PÅ TAL OM wedermarks. jag köpte två kulor italiensk glass, blåbär och chokladsmak, och vad tror ni jag hittar i chokladglassen? KEX. jättekul överraskning när man är gluten, köper glass, tar en sked och hittar en jävla kexbit. LYCKA. nåja, blåbärsglassen var prima och johanna fick äta chokladglassen. men hur ofta ska man behöva fråga om glassen innehåller gluten? håhåjaja. så nu väntar jag med spänning på magont.

KANSKE slänger in en bild på halsduken senare, den är supermysig !

PUSSEN


JOHANNA

NI ANAR INTE hur skönt det är att vara ledig idag ! har precis duschat, ska snart slänga i mig lite fil, efter det ska jag på ica och hämta ut mitt kort och sedan drar jag på stan med johanna ! vi ska på monki, gissa varför? handlar om en viss jacka. vi börjar bli desperata.


skönare bild, bättre tjej

LATERR

WHO SAYS I CAN'T GET STONED?







blå himmel, bror, blå himmel. LÄNGTAN. jag vill tillbaka till fjällen. tack.

re-write my history
who says i can't be free?

KREATIVITET ÄR LIKA MED NOLL

I ALLA FALL hos mig just nu. helt tomt i skallen. känns otrevligt.

JOBBANDET gick bra idag, mer folk än igår vilket betraktas som trevligt.

ÅTERKOMMER, powernap

WORK

GODMORGON !

LITE
trött tjej, kan jag lova. men idag är sista jobbdagen på lovet ! så det är bara att bita ihop. dessutom går det så rackarns snabbt att jobba, så nemas problemas.

IKVÄLL satsat vi på lite bättre uppdatering, kanske.

PUSSEN

ATT INTE HA NÅGOT NAMN

TÄNKTE bara säga att min dag har varit mycket bra, men att det dog lite när jag loggade in här. det finns alltid någon som ogillar en som person, men när någon som tydligen inte är min bästis lämnar en anonym jävla kommentar är det ungefär så fegt och mesigt som det kan bli. jag bryr mig, blir lite småsårad och hoppas att personen som skrev kommentaren får dålig karma.

SEDAN lämnar jag det bakom mig. litegrann.

MVH
en ganska irriterad och lite småsårad tjej

TIDIGT

GODMORGON !

IDAG
är jag visst uppe tidigt, undra varför. kan ha att göra med att jag börjar jobba nio, kanske. i alla fall så går bussen om en halvtimme så jag har lite smygbråttom ! jobbar till klockan sex och är väl hemma halv sju eller så.

FRIDA : puss ! jag jobbar idag och imorgon, kanske upptagen på torsdag, förmodligen ledig fredag och lördag och drar till åre på söndag. jag hör av mig imorgon !

ALLA ANDRA : ha en toppendag !

LÅTSAS

OKEJ, nu biter vi ihop, skiter i föregående inlägg och beger oss ut i solen ! det är i alla fall precis vad jag tänker göra. sista dagen i fjällen ska härmed tas vara på. banne mig.

SOM jag förklarat tidigare så är internet supersegt, och det är därför antalet bilder i alla inlägg är lika med noll. ha förståelse.

HOPPAS att alla har en finfin måndag !

ÅNGER

VARNING för deprimerande och en aning nedstämmande inlägg.

JAG HAR djävulskt ont i magen.

IDAG åker vi hem.

JAG HAR god lust att stanna här precis hela lovet.

OVER AND OUT. hörs igen snart.

WHAT TO DO

GLAD PÅSK, allihopa ! i skrivande stund sitter jag och tycker lite synd om mig själv. anledningen? mamma, momme och moffa är ute och åker längdskidor och pappa och olga har dragit på en slalomtur till drommenbacken. AVUNDSJUKA. jag får ju som sagt inte idrotta än, och mig veterligen betraktas skidåkning som en form av idrott, och jag kan med stort missnöje konstatera att detta suger. att sitta hemma alltså. enda ljusglimten är väl att anton (lillebror) är dyngförkyld och därmed inte kapabel till att åka skidor han heller. så vi ska sitta ute i en grop och sola och bli bruna. ellerja, han lär ju bli brun, jag blir aldrig det.

PÅSKÄGG fick vi i alla fall imorse. mamma och pappa hade gömt antons på universums enklaste ställe (i en stövel) eftersom han alltid hittar sitt sist. jag kommer aldrig glömma när han var lite mindre och började grina för att han inte hittade sitt ! och dessutom vägrade han att leta vidare eftersom jag och olga redan hade hittat våra, heh. men i år fick han i alla fall hitta sitt först. annars hade jag gett han stryk.

lite segt internet häruppe, så det här med bilder fungerar inte riktigt. men ni kan ju föreställa er mig, helt osminkad i ett par sköna brills. där har ni dagen men ett foto.

PUSSEN


I DON'T FEEL LIKE DANCING

INLEDINGEN på detta påsklov tillbringas i en stuga i fjällen där inga krav eller planer existerar. långtråkigt, tycker vissa, underbart anser jag. här kommer jag befinna mig tills på måndag, och jag kommer inte göra många knop.

IMORSE när vi vaknade hade det bildats iskristaller på trädgrenarna, så himla fint var det ! morgontrött som jag var hann jag inte ta något kort medan solen var framme, och när den gick i moln var det inte lika fint längre. men jag lovar att det var helt fantastiskt vackert !

DAGEN har mest spenderats inomhus, eftersom det har varit rätt blåsigt utanför dörren. jag har bland annat hunnit med att dänga skiten ur mina kära syskon på tv-spel. svenskatalet har jag däremot inte kommit långt på.

NOG pratat om mig ! VAD har ni för påskplaner? ÄR DET många av er som har påsklov veckan som kommer?

LITE KÄRLEK