jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv

jag tycker fortfarande blogg.se är lite knas, men man vänjer sig säkert. idag har jag gått från att vara ett nervvrak, till att bli lättad, till att bli överlycklig och nu är jag ett nervvrak igen. YES

just nu sitter jag och packar, ellerja, jag försöker packa. inte min starkaste sida. vi åker ju nämligen till umeå över helgen. där brukar det hända både det ena och det andra, så vi får se vad det blir denna gång. hehe

ha en supertrevlig helg så hörs vi..när vi hörs !

du you know your enemy?

(ALLTSÅ VAD ÄR DET SOM HÄNDER MED BLOGG.SE? jag höll på att gå vilse när jag loggade in)

hemma efter en supertrevlig kväll med jobbet ! vi åt fondue och efterrätt, MUMS.

nu ska jag sova och imorgon åker vi till umeå ! ungefär hur bra som helst.

simmalugntdå

hej framtidsplaner

jag tänker berätta en helt knasig sak, som jag egentligen inte hade klart för mig förrän igår. jag tänker vidareutbilda mig till florist. igår när jag satt och pluggade slog det mig - det är det här jag vill göra ! med tanke på att jag har mindre än ett halvår kvar till studenten kan man ju kanske påstå att det var på tiden. men det känns så himla härligt !

så just nu sitter jag och kikar på vidareutbildningar, speciellt i göteborg. jag vet inte riktigt, men jag har alltid velat bo där. och hur bra är det inte då att jag kan passa på att studera och bo där samtidigt? vilken jackpot. och jag tror faktiskt inte att jag kan förklara för er hur mycket jag gillar mitt jobb och min utbildning. jag trivs som fisken i vattnet. plus att jag jobbar extra på en butik som har underbar personal och väldigt fina produkter ! sådant inspirerar verkligen mig till att utvecklas och anstränga mig !

i alla fall så har jag funderat lite mer över mitt liv efter studenten (hur sjukt låter inte det?!) och kommit fram till detta :
- jag jobbar härhemma i sommar. helst på linnean om jag får.
- linda och jag har planer på att jobba i norge ett tag.
- UTOMLANDS? jatack
- vidareutbildning, göteborg. eller någon annanstans bara jag kommer härifrån.

lite merlångsiktiga planer är att :
- ta gesällbrev
- öppna eget

det här känns bra, hur bra som helst.

men jag kanske borde lära mig att tvätta först.

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

MENHEJ. nyss hemkommen från praktik är jag, ellerja, jag har fått mig ett mål mat också. för tillfället sitter jag här och är JOBBIGT sugen på chokladbollar. alltså, det har blivit ett beroende.

något annat som har blivit ett beroende är tanken på den där jäkla monkijackan ! det är egentligen lika bra att jag inser att jag gör bäst i att köpa den så jag kan koncentrera mig på viktigare saker. hehehe

imorgon har jag praktik från tio till sex, och efter det ska vi ut och äta på en liten röd ! WHOHO, kommer bli kul. och gott. men i alla fall kanske jag slänger in ett inlägg på morgonen, vi får se.

det här blir i alla fall det enda ni får idag. för nu ska jag baka.

det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt

nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen blir det  s ö m n. jag gillar verkligen att sova.

imorgon blir det praktik för hela slanten, från nio till fem, och jag ska minsann få göra lite begravningsbinderier. kommer bli kul kul kul !

efter det blir det en hemmakväll (ÅH VAD NI ÄR ÖVERRASKADE). jag ska försöka få (ännu) bättre ordning på vårat företags ekonomi. tråkigt men nödvändigt. ni har väl inte missat vår blogg förresten?! KLICKA HÄR. nu är det dessutom så att vi ska till norge på mässa ! på måndag och tisdag nu till veckan. det ni !


lp design uf

godnatt


det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten

jag måste bara berätta en jobbig sak. igår var jag som sagt in på gina och köpte en skjorta, nivet en såndär man kan se på reklamen nu? aja, efter det var det ett tag tills bussen gick så jag gick in på monki. vilket var ungefär det dummaste och mest korkade jag kunde göra. jag älskar nämligen monki. och nu har de fått in en massamassa vårfint. så det bara kliar i fingrarna när man kommer in där ! till exempel så tog jag och prövade denhär :

helt underbar. precis jag. det är ganska mycket på denna affär som är precis jag. så sjukt jobbigt. det är nästan så att jag tänker köpa denna, fast det känns lite onödigt med tanke på att jag har en fjällräven i precis samma färg. MENÅH. jag har universums beslutsångest.

femhundra kronor. kliande fingrar är lika med svidande plånbok.

jag fattar alltihop

jag tänkte att jag skulle erkänna en sak för er. en sak som jag verkligen inte trodde om mig själv.
(SPECIELLT YLVA KAN HÅLLA I SIG NU)
jag har börjat lyssna på herr lars winnerbäck. och kan knappt tro det själv. det underliga är att jag inte tyckte att han var ett dugg bra förut, men nu när jag lyssnar lite mer noggrant inser jag att fan - mannen är ju hysteriskt bra. otroligt. så nu har jag mycket att ta igen. sitter och nördar nu på spotify och vill helt seriöst slå datorn i backen varje gång det blir reklam. så bra är det. och jag är verkligen svag för fina texter. verkligen. herrejösses.

plus att ikväll ska jag göra milkshake. så det så.


jag får liksom ingen ordning

jag börjar bli lite oroad över att jag håller på att bli gammal. varför? jag sitter och lägger patiens på datorn. och kan inte sluta. HM.

förövrigt så har det varit en helt okej dag. religionen var precis lika tråkig som vanligt. läraren pratar på - och vi lyssnar. ellerja, när vi hade suttit där i en halvtimme insåg jag att jag inte alls hade lyssnat. jag hade alltså bara suttit där.


vilken..fin bild. mehehe. men jag bjussar.

nu ska jag försöka plugga. och så var det den där patiensen. inte bra det här.


du var tonen från en tid från en vinter i en stad

jag förstår faktiskt inte varför vår religionslärare har klistrat in en åsna på vår uppgift. men en sak är säker : jag känner mig lite förolämpad.


vad är meningen, ska det vara peppande? jag fattar inte. så nu kanske ni har förståelse för att detta arbetet inte går så snabbt för mig. när jag har såhär pass viktiga saker att fundera ut, menar jag.

jag ska riva mina murar tills vi ser varann

MÄSTERBAGAREN EBBA GÖR DET IGEN :

(fast denna bild är från förra gången) världens godaste chokladbollar ! b i n g o

dessa ska jag använda imorgon, fast det kan tänkas att någon slank ner i magen. hehe. nu ska jag se till att få lite religion gjord, och därmed basta !

see you later alligator

and then we really have to go

nu är jag färdigfixad så nu gäller det bara at hinna med bussen också ! nemas problemas när man är så vältränad som jag !


såhär kan det se ut när ylva kommer hit. hehe

hörs sen !

and i'm terrified but i'm not leaving

godmorgon ! jag måste säga att det är ganska skönt at vakna av sig själv måndag morgon och veta att man har sovmorgon till halv ett. jag har dessutom bara en lektion idag. det tråkiga är väl då att jag inte kommer kunna vara med eftersom jag har dragit på mig en förkylning. usch

så, innan jag åker upp på skolan och kikar på när de andra spelar volleyboll ska jag åka in på stan och köpa lite smågrejer. för då slipper jag göra det efter jag har slutat och kan då åka hem direkt ! smart tjej.

ha en bra måndag !

do you like to watch the birds?

studentklänning? finns även i kritvitt med ljusblå broderier. något att fundera på.

blommigafinasötasaker :

      

ge mig sommar. ge mig värme. ge mig pengar. så jag kan handla upp dem på hm. tack.

och godnatt.

men du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner

så himla typiskt att jag har letat som en tok efter sladden till kameran, och så hittar jag den under en hög med kläder. jag måste verkligen bli bättre på det där med ordning. skämmes

sen var det pluggandet. jag får verkligen inte till det ! och så är jag så sjukt dålig på att ta tag i saker. grejen är den att jag måste se till att skriva klart det den här veckan, för nu till helgen åker vi till umeå och efter det kommer det verkligen inte att bli ! jag får ta och lägga på ett kol.

nu när kamerasladden kommit tillrätta kan jag ju ta och visa lite ögongodis från i fredags :

kolla ylvas min ! obetalbart. och sen tog vi ett likadant kort, men från en annan vinkel. OCH KOLLA HÄR:

SAMMA MIN ! ännu mer obetalbart. b i n g o

och det bästa är ju att jag har det på bild. känns bara fint.

nu ska jag fortsätta med mitt kaffedrickande samtidigt som pluggandet rullar på !

hoppas att alla har haft en prima helg

i'm leaving you behind

tre saker jag tänker ha på mig i vår. inte samtidigt kanske. och ingen mening att fråga vad de kostar, för det kollade jag inte. men alla är från monki (vart annars, är frågan)



bara ge mig. TACK.

back to the plugg

du är en förlorare men

godmorgon ! egentligen ogillar jag att vakna såhär sent, det förstör dagen på något vis, men idag var det verkligen skönt att sova ut.

just nu sitter jag och äter frukost samtidigt som jag oroar mig för att jag håller på att bli förkyld. NOT GOOD. jag får väl börja knarka cvitamin så jag slipper eländet.

vi hörs igen senare !
pussen

märker du hur fort det går?

vilken härlig dag jag har haft !

jobbade från tio till tre, och det var hur härligt som helst att vara tillbaka. glad tjej. sen kom moffa och hämtade mig, och så bar det av hem till dem. jag och min bror har alltså tillbringat hela våran kväll hos momme och moffa ! vi har ätit pizza, spelat kort, ätit efterrätt, kollat på tv, ätit (hehe) och haft det hur bra som helst.

nu sitter jag och bror hemma och kollar på tv. resten av familjen har tagit med sig tvkortet till stugan så de enda kanalerna vi kan se härhemma är ettan, tvåan, fyran och sexan. typ. just nu är det fantastiska fyran och silversurfaren på fyran som gäller. en fråga : vad är grejen med att översätta engelska filmtitlar till svenska? så töntigt. och onödigt. jag skäms.

imorgon ska jag skriva klart mitt religionsarbete. så räkna med många blogginlägg.

simma lugnt

she moves in her own way

det blev visst ett sista inlägg ändå !

i alla fall så har ylva just åkt hem, vi har båda en jobbdag att se framemot imorgon så då kan det vara bra att lägga sig i tid. ikväll har vi haft det så himla bra ! lite ostkrokar, lite julmust, en mindre bra film och så fick ylva dregla lite över skolkatalogen ! hehe. och SOM hon dreglade.

nu har jag precis tvättat av mig sminket. det är så himla skönt att inte ha smink i ansiktet ! jag kanske borde lägga av med det. tar bara massa tid och kostar pengar. aja, ett senare bekymmer.

sängen väntar ! och imorgon blir det jobb från tio till tre, lite middag hos momme och moffa och ännu en hemmakväll. jag simmar lugnt, kan man påstå.

ta hand om varandra

do you want to see the world?

jag glömde ju faktiskt att berätta att jag tog en sväng förbi skolsyster idag och pratade med henne om magen ! jag gick därifrån med tuggtabletter mot magkatarr/magsår. åhvadkul. hon sa också att man, för att det inte skulle bli magsår, skulle analysera varför man är orolig och stressad. jag sa en sak som stressar mig, och hon sa direkt att det var det som var orsaken ! sen att jag inte hann berätta om de andra hundra sakerna gjorde tydligen ingenting. hm. jag kanske borde uppsöka kuratorn också, just in case liksom.

ikväll kommer ylva förbi en sväng och det blir hur bra som helst ! som vanligt


vinter

det här blir nog sista ikväll ! hörs imorgon.
massa puss

du skulle sälja din själ för att få stanna där

det är fredag eftermiddag. och jag gör allt för att inte behöva plugga. OKEJ? 

Namn: ebba maria elisabeth öberg
Piercingar: jamen öronen räknas har jag hört. i så fall två enstaka futtiga.
Tatueringar: nejmensnart
Längd: alldeles för kort
Skostorlek: trettiosex
Hårfärg: blond. driv med mig bara.
Fräknar: nejdu
Motto: det löser sig och bättre sent än aldrig. fast det brukar inte lärarna tycka meheh.
Kär? i allt och alla hela tiden
Önskar du att du bodde någon annanstans? jatack. har du något förslag?
Tycker du att du är attraktiv? brukar tjejer tycka det?
Dricker du? jämt och alltid.
Röker du? inte
Vilket schampo använder du? vad är det för fråga?
Vilken parfym använder du? en som luktar gott ! jag kan ju inte gå runt och lukta skit direkt.
Vad är du rädd för? sprutor och att åka ovanpå vatten (bår, bro, isväg osv osv)
Gillar du att tvätta? JAAAAAAAAAAAAA. ellerja. jag kan ju inte.
Gillar du berg- och dalbanor? HEHEHEHEHE. (om cassandra läser detta förstår hon nog vad jag menar)

Senaste...

Filmen du hyrde? det har jag glömt bort för det var hundra år sen
Filmen du köpte? va?
Låten du hörde: har du en famn för mig - MELISSA HORN
Låten du laddade ner? eeeeh, det är ju olagligt? är det här en kuggfråga?
Personen du ringde? ylva
Personen som ringde dig? ylva, fast jag svarade inte. som vanligt.
TV-program du såg? csi miami
Person du tänkte på? jadu, det kan ha varit mamma. jag brukar göra det när jag är hungrig.

Favorit...
Låt:
bra fråga, verkligen
Sak att göra: pilla mig i örat. gör det hela tiden.
Sport: shopping. HEHEHE. nejmen lite fotboll och lite badminton.
Dryck: mjölk. utan laktos. och juice. och ganska mycket annat.
Kläder: snygga kläder är ju att föredra
Film: allt utom skräckisar
Bil: MENVA?
Serie: klurigt. men greys.

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke?
jag gråter inte över pojkar. lätt ovärt. men kanske att jag har.
Gråtit över en flicka? yesbox. säg en tjej som inte har det.
Ljugit för någon? ohja
Varit i slagsmål? jag och johanna har haft en fin fight.
Blivit arresterad? nope. duktigt tjej.
Träffat någon från internet IRL? nej, men jag tror att kvinnan på spotifyreklamen har en liten crush på mig så VEMVET? jagmenar, hon snackar med mig oavbrutet.

Antal...
Gånger du varit kär?
varför ska man räkna det?
Gånger ditt hjärta brustit? .
Hjärtan brustet på grund av dig? förmodligen många eftersom jag är så eftertraktad.
Tjejer du kysst? N O L L
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? typ.. inte så många.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? förmodligen inte så många. men vänta ni bara.

Senaste...
Boken du läste?
milleniumböckerna a la stieg larsson
Personen du fick e-mail av? HM. jag kommer faktiskt inte ihåg.
Personen du fick brev av? banken. det är de enda som skickar brev nuförtiden.
Personen du fick sms av? ylva kanske.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? i förrgår tror jag. det är tro det eller ej inget jag håller reda på.
Saken du köpte? kan mycket väl ha varit ett nagellack


Vad har du gjort idag? skola, anja, pizza
Var det kul? yesva
Brukar du svära mycket? aldrig hemma. det står min mormor för. hon borde ha fått svart tunga för längesedan.
När stiger du upp på morgonen? påtok för sent så jag får alltid påtok för bråttom
Vad har du på dig? kläder. besviken?
Vad ska du göra ikväll? återstår att se. men jag är sugen på popcorn. så förmodligen ska jag äta popcorn.
Vad är du allergisk mot? mycket
Var har du ont? var har jag INTE ont?
Använder du hårspray? men JAAAAAAAAAA
Kan du stå på händer? det kan jag faktiskt !
Håkan Hellström eller The Ark? HÅKAN
Salt eller socker? SOCKER
Gillar du ketchup? nej
Är du glad nu? njao
Var du glad igår? njao
Vad dansar du till? jag dansar inte
Stockholm är... ? bra
Göteborg är... ? bättre
Kan du sjunga? ha ha ha
Spaghetti eller makaroner? vad är skilladen? de smakar väl lika? same shit
Land du vill besöka? alla ! alltså alla som jag hinner.

och har ni tragglat er igenom denna lista är ni bra. sen undrar jag alltid vem det är som sitter och skriver dessa listor. jagmenar, kan man ha det som jobb?


vi är inte sånna som i slutet får varann

helg. vilket fint ord. jobb imorgon låter värre eftersom det innebär att jag måste ta mig upp på morgonen. men å andra sidan trivs jag som fisken i vattnet så det är inga bekymmer när man väl är där.

lunchen idag var i alla fall supertrevlig ! nu sitter jag här med min bästa vän :

frossa

lite plugg nu så hörs vi sen !

och vi låg vakna på taken och såg ut på stan vi bodde i

vet ni hur svårt det är att fota? alltså, jag brukar aldrig eller väldigt (VÄLDIGT) sällan läsa instruktionsböcker. jag vet knappt hur det stavas. men nu har jag ju köpt mig en systemkamera. och eftersom den kostade endel så kan det ju vara en fördel om man (läs jag) lär sig att använda den på bästaste sätt. men j ö s s e s. nu snackar vi komplicerat ! det här kommer ta ett tag. och grejen är den att jag inte direkt har världens bästa tålamod. hehe. jag återkommer med eventuella framsteg och garanterade utbrott. kanske borde fixa en egen kategori till detta? just det.

bilder från min gamla digitalkamera, från förra vintern :



fint. lycka. vinter. kallt.

nu ska jag skutta i säng och hoppas att magvärken är borta imorgon ! för imorgon ska jag äta lunch med världens finaste anja och det kommer bli LOVELY

plus att jag och ylva kanske hamnar på bio imorgon. annars får vi hitta på något annat ! jag blev helt plötsligt superglad. jag har saknat henne så in i bövelen.

och från och med nu lovar jag att ha ljudet på på mobilen. för någon dag sedan hade nämligen jag och linda denna konversation :
(lindas mobil ringde. hon pratade. och lade på)
jag : ÅHHHHH, varför är det aldrig någon som ringer till mig? (vill att linda ska säga något i stil med : stackars dig ! jag lovar att jag ska ringa dig minst två gånger om dagen från och med nu)
linda : för att du aldrig svarar.
WHOPS

idag har ylva ringt till mig tre gånger. jag har inte svarat en enda gång. varför inte? jag hade på ljudlös. alla tre gånger.

godnatt då


jag måste stoppa dig

nämen okej. alla pratar om det. så jag känner mig väl tvingad att ta upp det jag med. och detta handlar förvånansvärt nog inte om klimatförändringar och haiti, utan om clooney. george clooney. denne amerikanske hunk som kommer hit till östersund och spelar in film. ELLERVA? HUNK? nej. han är gammal. och ingen hunk. men det är ju lite coolt att han kommer hit. tänk att träffa på honom på stan. kommer inte hända. jag pratar inte med folk som han. sooooo last year. eheheh.


här har ni något annat som är last year. men himlans fint ändå !

ingen träning ikväll. negativt.

i will always be your soldier

efter en veckas ont i magen är man lite less. så idag blev jag i princip hemskickad. inte kul. fast å andra sidan gjorde vi inte så mycket viktigt heller. jag fick dock med mig en imponerande lista med krukväxter på latin hem.
P A I N

och nu vet jag inte om det blir någon träning ikväll. uschochfy.

så här sitter jag nu med mett religionsarbete och funderar på att ta en liten tupplur. låter som en fin idé.

hörs senare !

och jag gick genom den tidiga morgonen

vad är meningen med att plugga?

jag har inte haft en kanonkväll såhär långt. religionen går så sjukt drygt ! nu är jag verkligen glad att jag har skrivit klart processbeskrivningen. och det kommer kännas ännu bättre om jag blir klar med det här så snabbt som möjligt ! får se till att skriva klart det på söndag.

i alla fall så var min morfar hit och lämnade wienerbröd som momme hade bakat idag ! PERFEKT. nu överlever jag även denna kväll.

PLUS att det är hundrafemtio dagar kvar tills STUDENTEN ! eller det är väl mindre men aja. det firas idag. hundrafemtiodagars alltså. säger man firas? DET ÄR I ALLA FALL VÄRT ATT FIRAS. men det ska inte jag göra. jag sitter ju här. som ni vet.


lite bildbrist men annars är det bara fint

onsdagspuss


snön ger ut sin oskuld så skiten bara känns

onsdag. snart helg. men fytusan vad less jag har varit idag ! ÅÅÅÅÅÅÅH. jag vet inte riktigt men det kan ha berott på :
- min huvudvärk
- att det har gjort ont i min mage en vecka nu
- att jag sover som en skit

B I N G O

jag tror jag ska bli munk. sitta på ett berg i en orange tunika och filosofera om livet. skulle passa mig perfekt.


sanningen är att jag ska plugga nu.

jag tror vi flyr rakt in i solen

kommer ni ihåg att jag bara för någon dag sedan längtade efter ett jobbigt träningspass? idag kom det. jag hade verkligen inte mycket träningslust innan träningen, men nu sitter jag här och känner hur sjukt härligt trött jag är i hela kroppen ! dessutom körde jag lite styrka när jag kom hem. stolt tjej

jag har precis fikat lite nu och planerar att skutta in i duschen så fort min käre broder är klar. dessvärre är han en segpropp. så det kan ta ett tag.


östersund en kväll

trött tjej säger hej

när blev kärlek så svårt att få

bläbläbläblä.

huvudvärken ger inte med sig ! jagblirgalen. plus att jag har massa bilder på kameran som jag inte har lagt in på datorn. kanske borde ta mig en funderare på det. kanske sen.

nu : träning
sen : ************* (värstaste överraskningen haha)
senare : SOVA


life is a game but its not fair

tisdag idag alltså. började kvart över åtta och slutade halv tolv. pysslade lite med uf på skolan, åkte ner på linnean och begav mig sedan vidare ner mot fanny där vi fortsatte med ufpysslet. det gick bara fint

nu sitter jag här med en nacke som gör f ö r b a n n a t ont. helt sjukt ont. och så har jag fått huvudvärk av det också. grattis ebba. jag ska i alla fall försöka ta mig levande hem från träningen idag, alltid något !



tillbaka

nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

lite mat nu, lite blogg sen !


det är nya ansikten men samma hat

hur orkar man låtsas vara glad när man inte är det? hur ska man orka för flera när man inte orkar för sig själv? hur håller man sig uppe när man borde ha rasat ihop för längesedan? jag tror inte jag klarar det längre. jag försöker förklara för er, men ni förstår inte. ni vill inte lyssna. men ni förstår inte att ni kör över mig. ni sårar mig. ni får mig att bli ledsen. jag orkar inte. jag har tappat greppet. jag kommer aldrig erkänna det igen. jag vill berätta för er, men ni hör inte på mig. för ni bryr er inte. jag vet att ni tror att ni hjälper mig, men lyssna på mig. jag vill inte det här. jag mår inte bra längre. jag vill vara mig själv. och jag vill vara fri. lämna det här. lämna allt.





håkan hellström räddar mig ikväll. jag pluggar, dricker en kopp thé och äter en apelsin. vill inte tänka på något alls. vill bara flytta långt bort och bli någon ny. sudda bort. 

vi hörs imorgon igen. det blir bäst så.


don't you look for me because i could be anywhere

jag känner mig verkligen inte bra just nu. börjar oroa mig för att jag håller på att få magsår. jag har påtok för mycket att tänka på. blä.

ikväll ska jag ta tag i skolarbetet ! det kanske känns lite bättre i magen om jag slipper tänka på skolan också. vi hoppas på det.

(plus att volleyboll v e r k l i g e n inte är något för mig. herregud, jag når ju inte ens upp till nätet !)

i wanna hit you just to see if you cry

idag känner jag mig som en påse skit. jag mår inte bra. jag orkar inte.

man kan säga att det är tur att jag bara har en lektion idag. det känns suveränt. egentligen känns det som att det jag behöver just nu är ett sjukt jobbigt träningspass. kommer inte hända.



hejdå

har någon sett till hurricane?

frida gör mat ! WHOHOOOOOOOO. hoppas det blir bra. det blir det ! jag ska fixa grönisar och duka, plus att jag har bakat en kaka. m y s k v ä l l. och sen blir det ju som sagt bio, vi ska kika på avatar. alla har ju snackat om den så nu ska vi se hur bra den egentligen är. jag behöver popcorn och cola !

glad? YESBOX


take a look at the lawman, beating up the wrong guy

efter en kopp thé, en apelsin och lite chips är jag nu redo att möta världen ! på med kläderna och glajjorna och sen ska jag träffa frida på ica för vi ska handla köttfärs ! BRA.


här kommer den utlovade fina bilden ! om någon undrar vem som har tagit detta briljanta foto så är det min broder. han kan det där med bildkvalité han. eeeeeeehja.

nu ska jag banne mig sminka mig mänsklig ! peace och sådär


tell them to put on their dancing shoes

nämen hej lördag. jag måste börja med att erkänna att idag inte är en av mina bättre dagar här i livet. jag är inte riktigt på topp. än.

igår var i alla fall roligt. jag har fått reda på at dvärsett inte stavas dvärsett utan DVÄRSÄTT. där satt den. förövrigt har jag också konstaterat att man inte ska gå ut utan skor när det är tjugo minus ute, samt att det är dumt att spilla öl på benen för det luktar rent ut sagt förjävligt dagen efter. men detta problem löstes smidigt med en dusch. sedan har jag också lovat mig att bli nykterist. det är alldeles för oglamouröst att vakna morgonen efter.

idag ska jag i alla fall träffa lite erika och marielle, för att sedan äta middag och gå på bio med frida ! bra dag med andra ord.

(jag har fortfarande bildproblem, ja.)

simon says

jag sitter fortfarande här, men borde egentligen duscha. jag är så sjukt trött ! får väl koka en kopp kaffe medan jag duschar och dricka den sen så jag orkar hålla mig vaken ikväll. haha. ellerså somnar jag, då skulle ju mamma slippa oroa sig i alla fall.

(här skulle det såklart vara en jättesnygg bild på mig men det går inte att ladda upp bilder. så ni får överleva.)

HA EN BRA FREDAG HEJDÅ

det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot

hörde jag HELG? hoho fyfan vad skönt. såhär ser min helg ut so far :
- dvärsett. eller hur man stavar det. jag har inte varit där så ofta, nej. men det blir kul !
- marielle och erika
- bio med frida. dessutom ska hon laga mat åt mig. eller jag kanske hjälper henne. litegrann.
- fotboll
- badminton

det här känns bra. nu är jag superspeedad och tänkte väl egentligen gå ut och fota en smula. men jag tror jag jobbar undan lite skolarbete istället. bra tjej. hörs sen !

young and free

en träning avklarad, fast det är tråkigt när man känner att man inte vågar köra för fullt för att man inte vet om foten håller.. men på söndag blir det ändring på det ! längar redan. först fotbollsträning från ett till tre och sedan badminton från sex till halv åtta.

det konstiga med mig (och säkert många andra) är att jag blir så himla lat av mig när jag inte tränar på ett tag ! jag tycker liksom att det är hur härligt som helst att bara vara ledig på kvällarna, och att träna bara låter jobbigt. men ikväll insåg jag hur otroligt bra jag mår av att röra på mig ! helt sjukt. jag skulle aldrig klara av att leva utan träning. nu sitter jag härhemma och är lite smålycklig över att foten höll och att det är så underbart skönt med träning ! jag är galen. och jag trivs med det.

nu ska jag ta och skutta in i duschen och sedan ska jag lägga mig och sova ! imorse när klockan ringde fick jag för mig att jag nyss hade gått och lagt mig, så det känns lite viktigt att jag får sova inatt. haha. imorgon har vi en skön dag (IGEN). börjar halv nio och slutar tidigt ! plus att jag tror att kvällen kommer bli K A N O N.


jag skulle springa efter men trampade snett

det tema jag valde att ha på mitt bröllop var 'askungen'. detta innebar att jag valde att göra bordsdekorationerna i små pumpor. dessa pumpor har jag dessutom förvarat nere i vår matkällare i ungefär två månader. nöjd tjej.

bordsdekoration.

corsage. alltså den blomma brudgummen har på kavajen.

tärnbukett. OCH.. (hörde jag en trumvirvel?)

..brudbuketten !

och en glad tjej. jag var så himla nervös för det här ! skönt att det är över. hehe. nu är det bara en processbeskrivning kvar att skriva och den har jag suttit och skrivit lite på nu. H Ä R L I G T.

nu var det träning hörde jag. borde kanske tejpa foten först. låter som en nedrans smart idé !

omvärdera mig, raring

hej ! jag ska bara lägg in lite bilder från kameran på brudbinderierna så visar jag dem sen ! sålänge kan ni ju fundera lite på det här. skulle uppskattas ! hörs snart igen pusshej

dom kommer kliva på dig igen

saker jag behöver göra snarast och helst på en gång :
slinga håret. jag tänkte mig något honungsblondt ellerså. nu ser det bara förhemskt ut.
måla om naglarna. typ lila. och det var intressant.
köpa blommor till mitt fönster. anledningen till att jag kom på denna punkt var att jag tittade mot mitt fönster. och vad står där om inte två tomma blomkrukor? mycket fint minsann.
lära mig att tvätta. en återkommande måstegörapunkt i mitt liv.
duscha. inga kommentarer på den meheheh.
ta tag i mitt liv.
raka benen. justdet.
vinna en miljard. eller mer.
fixa en baldejt. det är ju mobbat att gå själv. bara 'titta här är jag och jag är för ful att ha någon att gå med så jag måste gå själv' typiskt mig annars.

om det är någon som har lust att hjälpa mig att genomföra någon av dessa punkter så mottages det tacksamt. speciellt med punkt nummer fyra och nio. tack på förhand då.


men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

religion astrologi skolverket tröttare tjej. det känns fint att jag är less redan nu. jag ger upp för idag. punkt.




jag vet att du är ledsen
jag är ledsen med
för allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va


not even close

HEMMA ! jag måste erkänna att det inte är så tokigt att gå i skola när dagarna är korta som denna. fast jag har en massa som ska fixas idag så det är bäst att jag sätter igång typ nyss. imorgon blir det däremot lång dag. jag börjar kvart över åtta och slutar fyra och så ska vi ha brudbinderi hela dagen. nervös tjej hej.

plus att jag lämnar mina kära följeslagare krycka nummer ett och krycka nummer två hemma imorgon. nu jävlar. och så tänkte jag träna på torsdag. blir bra det.

jag är hungrig. chokladbollarna är slut. vad gör jag nu. bakar kladdkaka? OKEJ. ellerja.

jag går på samma gator tills de vänder

då var det tisdag ! tisdag för min del innebär att börja kvart över åtta och sluta halv tolv, inte helt fel dag alltså. det mindre bra är att jag (och andra) har möte med skolverket idag klockan tre. och jag har tusen miljarder saker som jag måste göra idag, så jag funderar på att göra uppgiften hemifrån. för det var tydligen okej. så får det bli !

om ni av någon anledning är hemma och lediga ellerså idag så kan ni ju fundera på det här. för hittills har jag fått..två förslag. jag vill ha fler ! hehe.


igår tog jag och gjorde en zebranagel ! eller jag har visst en på andra handen också. lite balans i livet minsann.

ha en toppendag ! det tänker nämligen jag.

du är det finaste jag vet


för du är det finaste jag vet
när allt annat är falskt och fel
och jag bara går ner mig
för det är så jag säger det
till dig
- du är det finaste jag vet

det gör så ont att något så nära kan vara så långt bort

ett två tre här ska ni få se :




såhär har jag sprungit kryckhoppat fram idag ! jag gillar tröjan. kan vara en ny favorit.

nu blir det pannkaka ! jag gjorde smeten och tänker fortsätta vara stolt över detta precis hela kvällen !

ps. jag hade såklart tights på mig. lite kallt annars kanske men vad vet jag.

we can't build our dreams on suspicious minds

kryckan här. vad ska man säga? jag kommer få sjukt vältränade armar av det här kryckhoppandet. tjoho.

idag är det som sagt måndag, vilket innebär att jag har en lektion, och det är lagbollsspel. och det kunde jag ju inte vara med på idag. konstigt nog kan tyckas. i alla fall så skulle vi ha det nere på wargen, men jag var tvungen att åka upp på pc och lämna ett papper. sen åkte vi ner på wargen, och där satt jag i två timmar och kollade på. givande dag det här.

sen kom johanna och jag blev gladast !

när jag kom hem insåg jag att det skulle krävas extrema händelser för att positiviteten skulle bli närvarande i mitt invalida liv. alltså bakade jag chokladbollar. HEHE. MEN. receptet var knas, man skulle röra socker och smör poröst och en massa skit. ÄH, tänkte jag och slängde i allt i bunken och rörde om. med händera. OCH FYFAN VILKA GODA CHOKLADBOLLAR. och snart ska jag visst göra pannkakssmet. jag borde skriva en egen kokbok.

här kommer en bild på underverken. innan sockret :

HUR FINA?! mums mums minsann.

nu ska jag ta och..jaa. vafan ska jag göra? det här suger.

det här är vad alla har varnat mig. du är så bräcklig det kommer att krossa dig.

jag är sämst. här åker man på första träningen på en månad och oroar sig för att man ska tycka det är så otroligt fruktansvärt jobbigt. och så kommer man hem med en jävla fotskada. samma skada som man dessutom har haft förut på precis samma ställe som bara kommer tillbaka. det gör mig så himla ledsen. jag vill inte det här. jag orkar inte vara trasig hela tiden. jag vill vara hel och kunna satsa och utvecklas, men icke. det bara går emot mig. jämt. om tre veckor ska jag operera mig (förhoppningsvis) och då kommer jag inte kunna idrotta på flera månader. jag kanske borde passa på att operera foten och alla andra trasiga delar på samma gång. hejdå utveckling. jag kommer få börja från början. just därför hade det känts så bra om det hade fått gå bra den här säsongen. det hade känts lättare då. men så blir det såhär. ingen säsong alls. jaha.

jag orkar inte ens försöka se något positivt i det här. och jag är inte säker på att jag hade hittat något om jag hade försökt.

det här är vad alla har sagt om mig. håll dig borta från elden, gå inte ute, bär alltid mössa, klä in dig i wellpap, för du kommer skadas, ge dig aldrig hän. du har så veka leder, du kommer skrapa dina knän.

little bit

h e r r e g u d vad det här tog tid ! jag skulle fixa lite med grejerna jag köpte igår - hittade bland annat en superbra liten grej som man kan hänga halsband på ! tänkte jag skulle ha den i gaderoben, men tror ni inte att den var för lång?! t y p i s k t. så nu får jag fundera ut något annat. sen blev det så att jag passade på att rensa garderob plus byrålådor. det var det som tog tid. men nu är det klart !

här kommer bilder på det jag köpte igår :
 
klädhängare, lagerhaus


ringar, six.

armband, six.

asbra jobbat ebba. minsann. nu gäller det bara att komma på vad jag ska göra med den där jädrans smyckeshängaren ! visst är jag bra som mäter innan? jag vet.

nu ska jag träna för första gången på en månad så ni kan hålla tummarna för att jag inte tuppar av på grund av otränighet. för jag känner mig grymt otränad. snyggt är det också.

svammel svammel. men puss då

allt gör mindre ont sen

imorgon börjar skolan. SISTA VÅRTERMINEN WHOHO. sen blir det tack och hej utan leverpastej !

igår åkte vi en sväng till sundsvall, inte helt fel det. nu vet jag att alla (eller i alla fall några) tänker : VAFAN, har hon köpt ÄNNU MER kläder?! men hör och häpna kära vänner, inte ett enda klädesplagg följde med mig hem ! däremot lite småsaker som jag tänkte visa här senare under dagen !

ochja, denna lista. tre punkter tänkte jag härmed lägga till på den. nämligen :
08. gå upp i a-klass (cornelias förslag)
09. lära mig tvätta (mitt eget. jag börjar känna mig handikappad)
10. skaffa mig en baldejt (lindas förslag)

känns fint det här, haha. fler förslag mottages tacksamt.

nu ska jag rensa garderoben. lycka är. vi hörs sen och sådär.

han samlar drömmar i fickan

vilken dag det ha varit, men en bra sådan för jag har hunnit jättemycket ! imorgon åker vi till sundsvall över dagen och jag hoppas hitta lite småsaker på ikea så jag kan pysla vidare på rummet imorgon. det bli bra det.

sen tycker jag att ni kan klicka här och ge mig lite tips, hittills har det ju inte varit någon kreativ explosion direkt. haha.


hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

vi säger godnatt nu va

som jag hade dig förut

jag tänkte att jag skulle ta och visa vad jag hittade på stan igår (ochså är det ju alltid trevligt med lite bilder haha)


ring 49.50 lindex


tröja 400 monki

och en nöjd tjej.

vad mycket det blir här idag ! i alla fall, för er som inte orkar scrolla ner så tycker jag att ni ska läsa det här inlägget och ge mig en massa massa tips ! som ni kan se har jag redan fått ett ! TACK CORNELIA

nu ska jag städa klart !
massa kärlek

projekt

jag har en idé. denna idé innebär att jag skriver en lista på saker som jag ska göra under tvåtusentio, och så prickar jag av allt eftersom. det känns som en fin idé. om det är någon som har några tips att komma med så är det bara att lämna en kommentar. det kan vara galna saker, normala saker, betydelsefulla saker eller helt meningslösa saker !


01. ta körkort
02. åka utomlands
03. pay it forward (alltså göra något bra för en annan människa, och förhoppningsvis gör de samma sak mot en människa i sin tur.)
04. måla en tavla
05. tågluffa
06. lära mig spela gitarr
07. våga spela gitarr för någon (annars är det ju ganska meningslöst att lära sig)

där har ni början, nu är det bara hoppas på att det tillkommer fler punkter ! alltså, får ni en bra idé så tycker jag att ni kan berätta den för mig. annars är det ju lite onödigt kanske. KOM IGEN.

jag postar det här i en ny kategori, så ni vet vart ni ska leta. tro det eller ej men kategorin heter tvåtusentio.

nu kör vi


feel like hurting somebody

godmorgonuppochhoppaochsåvidare !

idag är jag gladgladglad. för att :
jag köpte mig en systemkamera igår ! WHOHO. och så var det som så att de bara hade EN KAMERA kvar, och då blev jag såklart ännu gladare. för jag har aldrig tur. men igår hade jag det !

efter kameraköp begav jag mig ner på stan för att umgås med världens underbaraste ylva jervhed. vi tog oss en liten fika på törnes och spatserade runt på staden ett tag. jag hittade en superfin ring (på lindex) och en helmysig tröja (på monki såklart).

jag och ylva åkte olika bussar hem. typ två sekunder efter att jag hade satt mig på min buss fick jag sms av ylva. hon hade fått betala för vuxenbiljett (alltså ungefär tio kronor för mycket). och inte fått några pengar tillbaka. stadsbussarna i östersund kan nu se framemot en arg insändare i ÖP signerad ylva jerhed. (och ylva, nu vet du att du måste skriva dendär insändaren för nu vet alla mina läsare om det haha)

dagens (eller gårdagens) spark i rumpan går alltså till chauffören som vägrade ge ylva pengarna tillbaka.
INTE OKEJ

nu ska jag städa toaletten. den ser ut som skit.

vi hörs senare,
ordvitsaren

var kall som en isbit för ensam var stark


ensam är stark, vilket jävla skitsnack
ingen lever ditt liv och luften är fri

hela livet var ett disco

heeeeeeej niggershoes här ! (linda min vän, du är allt bra rolig du) den som inte förstår kollar kommentaren på det senaste inlägget.

i alla fall så har jag idag spenderat några timmar på staden i tjugofem grader minus. men är man viking så är man. jag hade dessutom leggins på mig. men dubbla par för säkerhetsskull liksom. man vill ju inte frysa. sällskapet var fint, nämligen ylva, frida och madde ! vi åt lite kina (MUMSJA) och sen strosade vi runt på mittpunkten. fin dag, finast människor.

förövrigt så har jag prövat att ha mittbena idag. så nu är det fritt fram för folk att säga "tjena mittbena" när de träffar mig. förutsatt att jag har det då vill säga.

snart kommer frida och hennes syster hit och lämnar en påse som jag glömde i fridas väska. snällt av de tycker jag och ger de en stjärna i himmelen.

vi kanske hörs senare, nu ska jag kolla priser på systemkamera. det ni

lät du henne komma närmre

jag lever, det är bara det att jag har jullov. sista jullovet någonsin ungefär. så det gäller att passa på att vara ledig nu när man har chansen ! i alla fall så återkommer vi till civilisationen imorgon, det ska bli trevligt det minsann !

menmen, nu ska jag äta kakor. det kräer koncentration. ser ni, jag kan inte ens stava rätt?! HAHA.

vi har byggt en cool madrassbana idag. jag vill vara barn i resten av mitt liv. eller i alla fall en otroligt barnslig vuxen.