ALDRIG SKA JAG BLIVA STOR

DET ÄR NÄR mamma säger till mig att jag borde bygga upp ett sparkapital som tanken slår mig : FUCK. jag håller på att bli vuxen. ett sparkapital. tusan vilket stort och viktigt ord det är, en trygghet för framtiden. när hon sedan säger : "så att du så småningon kan börja pensionsspara" vill jag riva tussar från håret, slå i dörrar, skrika och gud vet vad. PENSIONSSPARA. SPARKAPITAL. när det känns som att jag nyss var den där superblonda lilla tjejen som byggde slott i sandlådan och utklassade alla grannbarn på kulspel.

OMÖJLIGT att det har gått så fort, det kan helt enkelt inte stämma. vart har tiden tagit vägen? försvunnit, är vad den har gjort. jag har inte hunnit med. bara att skriva den här texten får mig att känna ren panik. panik över livet, panik över saker jag vill göra men inte kommer hinna med och panik över saker jag borde ha gjort men inte hunnit med. jag är ingen planeringsmänniska, inte när det gäller livet. det är därför jag inte har något sparkapital och det är därför min mamma måste påminna mig om att pensionsspara, även fast jag bara är arton år och några månader.

ALLA VILL BLI NÅGOT när de blir stora. jag vill inte bli stor. detta kan antingen bero på att jag är livrädd över att misslyckas eller att jag helt enkelt inte är tillräckligt mogen för att bli vuxen. att jag inte är redo. fast å andra sidan kanske man inte vet när man är det, det är kanske något man blir. en roll man växer in i. EN VUXENROLL. en roll som jag förmodligen aldrig kommer kunna hantera. vilket i sin tur innebär att min mamma kommer behöva påminna mig om det där med pensionssparande och sparkapital och allt vad det heter i några år framöver. för jag kommer förtränga det.

INNERST INNE är jag nämligen fortfarande den där ultrablonda, spralliga lilla tjejen som spöar alla på kulspel. och hon har ett bra tag kvar till pensionssparande.

ANNA ANKA SÖKER ASSISTENT

DENNA KVINNA som alla älskar att hata och hatar att älska ska som rubriken berättar söka assistent. CAN'T WAIT. och jag tänker tillägga att jag älskar alla människor i det här landet som hackar på henne. varför? för att det är så underbart tydligt att de är avundsjuka. för i det här landet kan man tydligen inte vara glad när någon annan lyckas i livet. oavsett om hon heter anna anka eller inte.



NU VÄNTAR som sagt ovanstående tvunderhållning (TV 3 KLOCKAN ÅTTA) och en kopp kaffe. i vanlig ordning.

SKA ni kika? vad tycker ni om anna anka?

GET DRESSED FOR SUMMER. MONKI.

PERSONLIGEN skulle jag inte ha något emot att ha alla dessa plagg i min garderob i sommar. inte alls.



GAH,


IT'S GONNA BE ANOTHER SHITTY YEAR

MIN DAG började inte på det mest strålande sätt. efter ett snoozande som pågick alldeles för länge begav jag mig in på staden för att sammanstråla med andreas. han var lite väl sen, så vi fick jättebråttom till folketshus där vi skulle kika på konsert ! inte nog med detta, våran superba tajming gjorde att vi fick dela buss med en dagisgrupp och en mycket mycket omogen åttondeklass. inte direkt fulländat.

EFTER konserten, som dessutom var grym, spatserade jag till praktiken. jag spatserade ändå från busshållplatsen. praktiken gick bara fint, nog om det.

IKVÄLL ska jag packa, för vi åker upp till stugan imorgon och jag har praktik hela dagen så jag hinner inte packa då och så vidare.

PLUS att jag borde plugga lite på svenskatalet. borde ja.

LATERR KIDS


CSI - TRILOGIN

VARJE MÅNDAG klockan nio brukar jag sitta bänkad framför CSI på femman. tycker att det är ett grymt bra program. nu har det minsann skapats någon sorts serie på tre delar som innefattar alla städer som CSI utspelas i. sjukt bra idé och jag måste säga att jag är positivt överraskad. visas måndag, tisdag och onsdag denna vecka, kolla in !


MEN detta innebär ju att det program som egentligen skulle ha visats på femman nu, inte visas. ALLTSÅ DESPERATE HOUSEWIVES. KUL

STORMSTEG

NU KÄNNS DET verkligen att studenten är påväg ! vissa affärer annonserar om priser på balklänningar, andra visar upp kritvita skapelser man kan bära på själva dagen, studentmössorna kommer, nedräkningen börjar på en massa affischer på skolan, balinbjudningar skrivs och skickas ut och mitt i allt det här sitter jag och fattar ingenting. för det har gått så otroligt fort.

MEN FAN VAD SKÖNT DET SKA BLI.

NÄR HUVUDET ÄR DUMT

JAG har nämnt ett antal gånger att jag är en stjärna på att alltid och oftast lyckas med någonting. och idag var inget undantag. jag skulle gå in i klassrummet, slänger upp dörren och kliver in. som vanligt ungefär. den obetydliga detalj mitt minne glömde var att det var en annan dörr än den vanliga. en lite segare dörr. detta innebar att dörren inte var riktigt öppen när jag bestämde mig för att försöka gå in. resultatet av denna tillfälliga minnesförlust blev alltså att jag skallade dörren med den vänstra sidan av mitt huvud. och jag tror aldrig att jag har skallat någonting bättre än vad jag gjorde idag.

NÅJA, sent ska syndarn vaknar. eller så.

MAN KAN BLI IRRITERAD FÖR MINDRE

ATT HA universums kanske mest vanliga storlek på kläder är banne mig inte det lättaste. jag är en sådan person som måste gå hem och fundera ibland på om jag ska köpa ett visst plagg, och ALLTID när jag kommer tillbaka dagen efter är small slut. ALLTID. ochnej, jag är inte så smart att jag lägger undan ett klädesplagg som det finns två smallexemplar kvar av. icke.

MONKI, till exempel, är en affär jag handlar jättemycket på. och det händer ALLTID här. nivet, jag kikade på en mörkblå jacka för ett tag sedan? dagarna efter - slut.

IGÅR spanade jag in en transparent, svart, skjorta som jag skulle kika lite närmare på idag. åkte ner på stan, spatserade in på monki och - slut

DENNA bild gör den verkligen inte rättvisa. helt fantastisk är den. kollade runt lite på stan för att se om jag hittade någon liknande, men icke.

HUR är det för er? TYCKER ni också att er storlek tar slut snabbast?

BE RIGHT BACK

TISDAG, känns som att det är en evighet till helg när det i själva verket rör sig om två ynka praktikdagar.

ÅTERKOMMER om cirka noll minuter med ett intressantare inlägg, ta detta som ett livstecken och ett löfte som kommer uppfyllas !

IF I LET YOU FALL BEHIND

jag skriver ner det här och klickar på publicera innan ångesten blir total

och hjärtat viskar fina lögner
vi lyssnar på
allt för att
vi inte vill förstå
och ögonen ser sin egna verklighet
döljer försiktigt
det som gör ont
som är på riktigt
och hjärnan stänger av
när sanningen sårar
hindrar ögat
från att gråta onödiga tårar
och orden som lämnar läpparna
försäkrar att allt är okej
och ingen har någonsin
sett igenom mig

ångest. publicera. ånger. klick.

I DON'T WANNA TALK ANYMORE

IMORSE gjorde jag ett välbehövligt besök hos frisören. ville klippa kort, men det blev endast fem centimeter eftersom hon ville ha lite hår att göra balfrilla av när det är dags ! förståeligt. så nu sitter jag här med fem centimeter kortare hår och funderar på att göra massa blonda slingor, jag har nämligen en förtaskig utväxt. kan bero på en viss solblekning under en viss utlandsresa.

PROBLEMET är att frisören min sa att jag bara behöver slinga utväxten, för annars kommer håret slitas så mycket i sommar. där har vi problemet, jag känner nämligen för att slinga allt hår på min skalle. jag tror dessutom att det kommer bli så. frågan är bara när, skulle helst ha gjort det nyss.


EN bild som inte har något med texten att göra överhuvudtaget men nu har ni ju något att kolla på i alla fall.

NU ska jag fortsätta att filosofera över livet gåtor.

LATERR

GLÄDJE

VET NI vad som är helt sjukt? jag har varit utan internet i cirka en dag och har aldrig varit med om något värre i hela mitt liv. det är banne mig läskigt hur beroende man är.

IDAG kom dock min mer tekniska sida fram och löste detta med internetproblemet. varken pappa eller bror har kunnat fixa det, men jag, som är en simpel florist(HEHE) klarade biffen ! pappa spenderar tiden på sitt jobb med att lösa en massa datorproblem, så ni kan ju tänka er hur stort detta är för mig. ÄGD PAPPA.

NU
ska jag kasta i mig lite middag för att sedan spendera hela kvällen framför datorn och mitt kära internet. dagens ungdom alltså - SUCK

SATURDAY

KUL att det fortfarande är några som läser med tanke på denna extremt dåliga uppdatering, hehe.

PAPPA fyllde som sagt år igår, och vi hade folk här till tio tror jag. efter det var jag dödstrött så jag..somnade.

IMORSE ringde klockan halv nio. åkte till lugnvik och kollade på när olga tävlade och efter det åkte vi på maxi och handlade. jag införskaffade den nya b&j och planerar att smaka den ikväll. hoppas den är god annars jävlar.

ANNARS DÅ? jag funderar på att ta mig en liten powernap. tröttare tjej.

SEN satsar vi på kanonuppdatering hela kvällen. någon som är på?

ON FIRE

JAG ÄR SÅ jävla oskön. lyckas alltid.

PAPPA fyller år idag, och fick en chilichoklad av olga i present. SÅ HIMLA STARK var den, jag brann upp litegrann. när jag hade druckit tusen liter vatten gick jag upp på rummet. efter en stund började det klia i ögat, så jag stack in ett finger och petade runt lite, nivet? (TA INTE DET DÄR FEL. VI SNACKAR OM MITT ÖGA, OKEJ?).
men vad tror ni jag hade på fingret då?! LITE MYSIGA CHILICHOKLADRESTER. nejnej, det var jättehärligt att ha det i ögat. rekommenderas varmt.

OCHJA, det rinner fortfarande ur ögat. GAH.

RÄTT I ÖGAT

LATER

HAR PRECIS kommit hem, och nu ska jag till momme och moffa för att hämta lite blåbär !

HÖRS SENARE

BACK TO NORMAL

VILKEN DAG det var igår ! orkar inte berätta allt om mässan och det men en sak kan jag i alla fall dela med mig av:
VI KOM PÅ TREDJEPLATS I MILJÖPRISET ! eller hur man säger, och vi vann 400 kronor ! GÖTT.

NU SKA JAG
för ovanlighetens skull, springa till bussen !

HA EN LOVELY DAY

ETT TVÅ TRE

NU KÖR VI!

FÅR SE
om jag kommer hem levande ikväll, heheh.

BLIR NOG inget mer här idag, som ni förhoppningsvis förstår!

HÖRS IMORGON !




STRESS

GODMORGON !

jag borde verkligen skutta in i duschen nu på en gång, annars kommer jag få superduperbråttom sen. känns som att jag börjar bli lite hyper. HM. i alla fall.

linda kommer och hämtar mig strax efter nio, då ska vi först in på linnean och fixa ett pris till en liten tävling vi ska ha i vår monter. efter det ska vi på okq8 och införskaffa lite frukt, och sedan är det gasen i botten upp till campus för att fixa det sista inför mässan !

GAAAAH, nu ska jag springa genom duschen. eller nåt.

hörs kanske snart, annars får ni ha en toppendag !

UF-MÄSSA

IMORGON ÄR DET alltså dags för uf-mässa ! ikväll har vi varit och byggt våran monter, superfint blev det. så imorgon åker vi upp dit till klockan tio och sedan börjar mässan KLOCKAN TOLV och håller på till KLOCKAN SEX. alla som kan borde titta förbi, tycker jag !





SÅHÄR snygga är vi. så nu vet vi att ni inte kan låta bli att komma.

NU ska jag fixa klart lite med det sista uf-fixet ! och imorgon blir det ännu sämre uppdatering än idag eftersom :
10.00-18.00 : UFUFUF
18.00-19.30(?) :
prisutdelning osv
19.45-? : vårinspiration med interflora

EN LITEN TRÖTT TJEJ. så godnatt.


ELLE

DEN HÄR månaden har jag faktiskt hållit mig borta från shoppingdjungeln. visst, det har kliat otroligt mycket i fingrarna efter en massa saker och jag tror aldrig jag har varit så här köpsugen i hela mitt liv, men jag har ända lyckats besinna mig ! stolt tjej.

SÅ NÄR
vi var på ica nu ikväll fick jag syn på det senaste numret av ELLE. hm, tänkte jag, ska jag strunta i det? men så kom jag att tänka på hur stressigt slutet på den här veckan kommer bli. vad är mer avkopplande än att lägga sig i sängen efter en stressig dag med en riktigt bra tidning? inte mycket om ni frågar mig. så jag köpte den, inget mes här inte.

EN ANNAN FEMMA blir det när jag får min lön om cirka två dagar. det är bäst att lägga undan lite slantar med tanke på studenten, men den här månaden ska jag unna mig lite nya plagg i garderoben !

NU har jag lyckats skriva ett relativt långt inlägg om en tidning. någon ska ju klara av det med, kan tyckas.

GODNATT, FINA

ATT VARA EN GNÄLLSPIK

JAG ÄR GRYM på att klaga. det är helt klart en av mina största talanger här i livet, och nu snackar vi allvar. ochja, jag må vara en jävligt talanglös människa om så är fallet. helt rätt.

MEN SÅ tänkte jag på alla gånger jag inte har klagat. oftast är det kroppen, den håller inte. jag vet inte hur många skador och krämpor (visst heter det så?) jag har haft genom åren - men det är många. hade jag klagat varje gång jag haft ont någonstans hade jag vid det här laget varit tvångsintagen på något ålderdomshem. for sure.

JAG HAR LÄRT MIG att bita ihop. för det blir banne mig inte bättre av att man gnäller. men samtidigt måste jag liksom få det ur mig ibland, och då kommer det så lätt ut som klagande. att jag gnäller. vad jag tror att jag försöker säga med det här inlägget är att jag inte menar att gnälla - självklart förstår jag att alla har ont någon gång i livet och att det finns människor som har mycket ondare än jag någonsin kan föreställa mig, men ändå.

ATT LYSSNA PÅ KROPPEN är någonting jag aldrig har klarat av. att träna med benhinneinflammation, stukad fot, nackspärr osv osv har kanske varit ett sätt för mig att visa att jag kan. visa att jag inte är så klen som somliga kanske tror. samtidigt så är det så fruktansvärt dåligt att göra det, för skadorna blir bara värre och kommer tillbaka lättare. men jag har bitit ihop, kämpat mig igenom träningarna och kommit hem levande. tack och lov.

OAVSETT vad tränare och sjukgymnaster och mammor och pappor har sagt så har jag infunnit mig där, på träningarna. sprungit och hoppat och slitit och gud vet vad. utan att inse att det är min egen kropp jag sliter på.

I MÅNDAGS var jag hemma från skolan med en dundrande huvudvärk. den verkade komma från nacken, vilket jag inte fann så speciellt förrän mamma påminde mig om en fotbollsskada jag fått i höstas. vi skulle spela match, och jag hade nackspärr. jag smorde på lite linement och stod där på planen när domaren blåste av. till slutet på första halvlek sprang jag omkring och kämpade, precis som alla andra. sedan skulle jag nicka undan en boll. den var lite hög (och jag är ganska kort), så jag var tvungen att hoppa. så klart kommer någon och knuffar mig i ryggen, och hela huvudet åker bakåt på något vis.

JAG TROR ALDRIG jag har haft så ont i någon kroppsdel i hela mitt liv. det var det värsta jag har varit med om. det kändes ungefär som att någon hade släppt en lastbil på nacken. jag kunde inte vrida huvudet åt höger och kände mig allmänt stel i huvudet. jag avbröt så klart matchen, alla har en gräns. och min var nådd.

DAGEN EFTER var jag hemma från skolan, och försökte få en tid på hälsocentralen. redan första dagen blev jag irriterad - hon i telefonen skulle ringa tillbaka men gjorde aldrig det. och där satt jag med ett huvud som inte gick att vrida. andra dagen ringde jag igen, och blev uppringd igen av en sjukgymnast som sa att jag skulle återkomma efter helgen om jag fortfarande hade ont då.

DET HADE JAG INTE. men jag är fortfarande stel och inte lika rörlig på den högra sidan av nacken som på den vänstra. ibland har jag ont. och när jag kunde spåra huvudvärken i måndags till skadan i nacken blev jag lite orolig. för jag vet ju inte vad felet är - eftersom jag aldrig fick en tid på hälsocentralen.

LITE RÄDD är jag nog också, för att det här ska vara något allvarligt. men samtidigt är jag ännu mer rädd för att boka en tid hos en sjukgymnast. eftersom om hon/han hittar något där så kan det stoppa mig ifrån att göra något jag älskar av hela mitt hjärta och inte har fått göra på snart tre månader - idrotta. så hur gör jag nu?

det här inlägget har jag skrivit mest för min egen skull. har du orkar läst det ända hit så är du värd en stjärna i himmelen. godnatt.

STUDENTKLÄNNING

JAG har gått och blivit besvärlig för mig själv. nivet, jag har ju redan köpt en studentklänning från hm som jag är supernöjd med? nu har jag fått en ny idé. denna idé stavas : spetsklänning från monki. skulle inte det vara lite roligt? GAH. jag blir galen. verkligen.



GRÄSET är alltid grönare på andra sidan staketet har jag hört.

VILKEN tycker ni?


TUESDAY - ATT HITTA EN BALKLÄNNING

BALKLÄNNING - check !

HADE bestämt mig för att den inte fick vara svart, vit, röd, orange, gul eller grön (kräsen? VA?) . provade lite olika, kände efter och sådär. och så tar de fram en röd. jag gav den onda ögat, men provade ändå. den var mörkröd. när jag har den på mig kikar chefen in tha store förbi, snackar lite med tjejen som hjälper mig och frågar : skulle du inte kunna pröva en lite mer röd som vi har här bakom? snälla?

JAG ÄR OERHÖRT skeptisk till detta förslag men går ändå med på det. och så tar de fram klänningen i fråga. den är inte riktigt klarröd (PHU) utan lite mer..jordbubbsmilkshake. fast ändå inte. går in i omklädningsrummet och drar på mig klänningen. går ut och kikar på min moder, hon har nämligen inte så bra pokerface. hon ser grymt nöjd ut. jag går fram, kikar mig i spegeln och efter ett tag utbrister jag : SKIT OCKSÅ.

TUSAN
vad jag var tvungen att välja den klänningen ! verkligen inte vad jag hade tänkt mig från början (i färgväg alltså) men jösses vad bra den kändes ! ingen tvekan var det, när det stod klart att jag passade superbra i den. lite kärlek och så.

så kan det gå. och förövrigt fick jag mvg på religionsprovet också. nöjdare tjej.

BETTER THAN WORSE IS GOOD ENOUGH

JAG LEVER. efter två alvedon och hinkvis med vatten börjar huvudvärken äntligen ge med sig ! TACK.

FUNDERAR
på om jag ska sova ett tag till eller om jag ska dra mig upp. tycker det är rätt skönt att bara ligga och slöa när man inte känner sig helt okej, men samtidigt är det mycket som ska göras. vi får se !

HITTADE precis en galet äckligt bra inspirationsblogg ! SÅ TJEJER klicka HÄR och så kan ni ju lämna en liten kommentar sedan om vad ni tyckte. hos mig alltså. jag anser att hon har en grymt skön stil.

NU måste jag fan kissa. inte så konstigt kanske med tanke på att jag måste ha druckit en vattenmängd motsvarande storsjön. sådärja, nu har ni fått lite livsnödvändig information också !

VET ATT det inte är så mycket bilder just nu, men jag anser att en bild på mig just nu skulle avskräcka er från denna blogg FOREVER.

LATER

MONDAY

VAKNAR upp med huvudvärk. ligger och lider en stund. och vad tror ni händer när jag ska ta mig upp ur sängen? jo, jag smäller såklart upp huvudet i det sylvassa hörnet på bordet bredvid sängen. VILKEN JÄVLA STJÄRNA JAG ÄR.

JAG
pallar inte skriva mer just för ögonblicket, det skär i ögonen när jag kollar på datorskärmen. ska ta min andra alvedon och se om huvudvärken ger med sig, annars blir jag hemma idag. hatar att vara hemma, men det är inget att göra åt.

JUSTDET, jag kanske borde sätta bomull runt det tidigare nämnda hörnet också. just in case.

ATT LÄNGTA TILL NÅGOT SOM KÄNNS EVIGHETSLÅNGT BORT

JAG LÄNGTAR till studenten.

JAG LÄNGTAR till sommaren efter studenten.

JAG LÄNGTAR till utomlands med linda, lite australien.

HELT GALET vad jag längtar. just nu känns det som jag pallrar mig till skolan bara för att jag är så illa tvungen. vi gör ingenting på skolan, det känns som att det enda vi har kvar är ett nationellt prov i svenska och ett futtigt,(ELLER INTE KANSKE) otroligt viktigt slutprov inom floristämnet. justja, vi ska avsluta uf också. vet ni hur less jag är på uf? inte mitt favoritämne just nu kan jag berätta.

HELT GALET kommer det i alla fall att bli. hoppas vi får bra väder, skulle ju inte vara askalas direkt om det ösregnade under flakåk och allt. undra om jag kommer ha ångest dagen efter studenten? nivet, jag tror ganska många har det. för att en ganska lång period av ens liv är över. jag tror det kommer kännas lite småtomt. fast å andra sidan tror jag inte att ångesten kommer vara speciellt stor hos mig, för jag vill verkligen ta studenten nu på en gång. så jag kan dra härifrån, och göra vad jag vill.

JAG LÄNGTAR till friheten. hur länge den varar återstår att se - men tusan vad jag längtar.



OVER AND OUT

SPRING

OCH nu menar jag inte spring som i det svenska språket. jag syftar såklart på att våren ÄNTLIGEN har kommit ! plusgrader, sol, klarblå himmel och allt annat som hör till. GILLAS.

JAG
har precis kommit hem från jobbet. var till momme och moffa en snabbis och hämtade mina saker, och sedan gick jag och momma hem i finvädret ! resten av familjen är också påväg hem, så snart är det slut på friden. heh.

NU ska jag röja undan lite på rummet, finns ingen ledig plats att gå på !

LATER.

WORK

IDAG sov jag länge, enligt mig. känns fint. nu ska jag sticka iväg till jobbet och befinna mig där i tre timmar.

SEDAN ska jag hem och dammsuga och städa och jag vet inte vad.

EFTER det har jag en miljon uf-grejer som måste bli gjorda ungefär.

HA EN BRA DAG ! vi hörs när jag har slutat !

RANDOM

SLUMPAR EN VINTERBILD :

NU : middag. fläskkotlett och pommes ! JATACK


THE SWEDISH FIKA

NÅGON mer än jag som är med i den gruppen på fejjan? heheh. i alla fall så sitter jag i en fåtölj hos momme och moffa. framför mig ligger en tallrik med ostmackor och bredvid tallriken står en kopp med kaffe och mjölk. jag gillar att fika. sak samma om det är på stan eller hemma, fika är sjukt mysigt ! ett fint sätt att koppla av, tycker jag, och en rutin som man absolut inte får missa !

JOBBANDET gick bara fint, ganska mycket folk. jag trivs superbra på jobbet och det känns så himla bra att vara där ! okej att man kan vara trött ibland, men det är ju alla någon gång. de jag jobbar med har en kusligt bra förmåga att få mig på toppenhumör ! och det är väldigt, väldigt bra.

NU ska vi kika vidare på skidskytte !

LATER

OFF

NU ska jag alldeles snart springelispringa till bussen som vanligt ! hur kommer det sig att man alltid får som mest bråttom när man har som mest tid på sig från början?

HOPPAS ALLA FÅR EN KANONLÖRDAG ! vi hörs när jag kommer hem,

SIMMA LUGNT

BREAKFAST

IGÅR var vi som sagt på lite femtioårsfirande, trevligt ! jag gjorde dock en favorit i repris och somnade i soffan. lite trött kanske.

NU har mamma, pappa och olga precis åkt hemifrån och jag sitter här med en kopp kaffe och lite flingor och mjölk. börjar elva idag, men måste ta bussen som går tio över tio. lite småsegt kanske.

JAG slutar i alla fall klockan tre, så man kan konstatera att det är en helt okej arbetsdag !


lite sugen på fjällen. pappas skidor, mammas stavar. men ändå liksom.

NU måste jag lägga på ett kol ! hörs kanske snart.


CLEAN

VILKEN himla ren toalett vi har nu ! man kan typ tvätta sig i toavattnet. den som vill pröva kan ju komma hit, heheh.

NU ska vi i alla fall snart bege oss på femtioårsfirande ! öppet hus är det minsann, inte helt fel.

HOPPAS ALLA har en bra fredagkväll !

PUSSEN


PLEASE

TAR mig en powernap. har precis diskat. städar toan senare. behöver sömn.

bjussar på en stor bild från denhär dagen :

lite skel där kanske? vad vet jag.

ÅTERKOMMER

FREDAG INNEBÄR HELG..

..VILKET I SIN TUR innebär jobb, i alla fall denna helg. jag har riktigt bra jobbtider denhär helgen nämligen fyra timmar på lördag och tre på söndag. känns helt okej med tanke på att jag är ganska slut just nu.

IDAG PÅ SKOLAN har vi fixat med uf, är ju mässa nu på torsdag !

OCH NU SKA JAG diska och städa toaletten. kul upplysning där.

HÖRS OM EN PYTTESTUND


IT'S ALL GOOD WHEN YOU'RE A FOOL

UPPTAGEN kvinna vad tangenterna ! ska hinna fixa en miljon saker ikväll känns det som, och tröttheten jag kände tidigare är totalt ignorerad.

MÅSTE försöka komma ihåg att städa också, mitt rum syns inte under all skit. MYSIGT

SÅDÄR
nu vet ni att jag lever !

NOSTALGI

JAG misstänker att ni har hört detta förut : jag är lite trött. så nu slutar vi att tjata om det.

FORTSÄTTER men lite snygga (HRM) äldre bilder :

FINT. kanske inte. tyckte jag då.

...jag har ingen mun...

julafton för ett år sedan om jag inte minns helt fel. jag var ju i alla fall fin i håret !

DE här bilderna är inte så jättejättegamla ändå, mest den första. de andra två är kanske tagna under de två senaste åren. jag vet inte hur många bilder jag har på den andra datorn som har legat uppe på bilddagboken. nivet, sådana där bilder som man lägger upp för att folk ska skriva saker i stil med : 'ÅH, vilken fin bild !' och sådär? jag tror jag lägger upp de senare. kan vara kul att se. heh.

ALLT FÖR NU,
HOPPAS NI HAR HAFT EN BRA DAG !


AGAIN

TORSDAG innebär praktik från nio till fem, och förmodligen en grymt trött tjej som resultat. jag förstår inte vad det är med mig, är konstant trött. får väl börja knapra järntabletter igen kanske.

I ALLA FALL så har jag också konstaterat att förkylningen är påväg tillbaka så nu ska jag banne mig äta c-vitamin ! jag tycker liksom det känns lite onödigt att vara sjuk precis nu med tanke på hur mycket vi har att göra med uf..

NU måste jag skynda mig ! om tjugo minuter går bussen och det kan kanske vara en fördel att hinna med den.

GODMORGON

DEPRIMERANDE TRÖTTA TANKAR

JUST nu snurrar det i mitt huvud av trötthet, vill jag lova. det snurrar också lite för att jag verkligen har försökt ta mig igenom företagets ekonomi. sorgligt nog hann jag inte klart så det ser ut som att jag får göra klart det imorgonkväll.

JUST nu är jag förvirrad. för jag vet inte alls hur jag ska göra.

JUST nu önskar jag att gymnasietiden var över, att jag har upplevt universums bästa studenttid och att jag och linda drar till australien och plockar apelsiner. jag önskar det av hela mitt hjärta. verkligen.

JUST nu är jag jävligt less på vissa personer i min närhet. jag är less på mig själv för att jag alltid gör fel.

JUST nu känner jag att det är dags för sängen eftersom detta tenderar att bli ett alltför deprimerande inlägg. och jag är ju alltid glad, aldrig ledsen. vore ju fel att ändra på det nu.

jag behöver någon som muntrar upp mig. för jag orkar inte allt det här själv.

A WALK DOWN MEMORY LANE

JAG har suttit och spanat på lite gamla bilder, från den galma datorn. hittade några störtsköna bilder från en lite regning sommardag när jag var med min fina kamrat olivia.

TAKE A LOOK AT THIS liksom :









på denhär bilden skulle vi hoppa och hålla i varandras fötter. kan tjejer göra två saker samtidigt? tydligen inte. men hållaifotenbiten tycker jag vi klarade riktigt bra !

JAG har många fler bilder, men de sparar jag till en annan gång !

NU ska jag placera mig framför GREYS. kommer bli bra det.

LITENPUSS

VARFÖR FÅR JAG INTE PÅ MIG MINA BLÅJEANS?

OVANSTÅENDE rubrik skulle mycket väl kunna stämma in på mig, och jag tror att den gör det också. det är nämligen så att jag har gått från relativt tränad till mycket mycket otränad. vilket i sin tur förmodligen kommer innebära att jag kommer få problem med det rubriken säger.

I ALLA FALL så har jag haft fullt upp idag. hann i alla fall hem efter praktiken så jag fick i mig lite mat innan jag och pappa drog på byggmax och shoppade spånskivor. nu sitter jag och kollar igenom ekonomin så att allt stämmer.

ÅTERKOMMER lite senare med lite olika bilder, jag har kikat igenom alla på datorn !

OVER AND OUT

OFF

IDAG har jag praktik vilket innebär att jag börjar nio och slutar fem vilken i sin tur innebär att det inte kommer bli någon väldans aktivitet här idag. så det får ni ha förståelse med !

EFTER praktiken ska jag och pappa kanske åka en sväng på byggmax och köpa spånskivor som vi ska ha på väggen i montern nästa vecka på uf-mässan ! undra hur hemma jag kommer känna mig på byggmax.


brudbuketten jag gjorde inne på skolan för ett tag sedan, blev nöjd.

NU ska jag fixa klart mig och sedan skynda mig till bussen !

HA EN TOPPENDAG, OKEJ?

TV-KVÄLL

TISDAGAR är från mitt håll sett en mycket bra sittaframförtvkväll. såhär ser det nämligen ut :
20.00-21.00 (ALLTSÅ TYP NU) : stjärnkockarna. tv3. har fastnat för dethär med matprogram, tycker det är lite småcharmigt.
21.00-21.55 : DESPERATE HOUSEWIVES. kvällens absoluta höjdpunkt. avnjutes gärna tillsammans med en tallrik glass och en kopp thé. kanal5.
21.55-22.25 : cougar town. enligt mig en enormt härlig serie. jag sitter och småler genom hela programmet. kanal5. SÅDÄR VILL JAG VARA NÄR JAG ÄR FYRTIO, OKEJ?

följer ni någon serie? TELL ME.

som ni förstår så kommer jag vara lite upptagen från och med nu så :
GODNATT


LIGHT

JAG sitter här och lyssnar på kent och hoppas att det ska få mig på bättre humör ! om en liten stund hänger jag med när pappa ska skjutsa anton och johanna till träningen. JAG SAKNAR JOHANNA.

tog alldeles, alldeles nyss denna bild PÅ MIN TAKLAMPA, OKEJ?




nu vet ni hur den ser ut.

NU åker vi !

LATERRR

WHAT A..DAY

VILKEN dag, säger jag bara. imorse började vi kvart över åtta med att skriva den där övningen i svenska jag berättade om igår. vi fick sitta till halv tolv och fick inte gå därifrån förrän halv elva. jag var klar kvart i tio, så grattis till mig. men jag tror att det gick bra i alla fall !

EFTER det blev det lite strul innan vi tillslut kunde fota lite bilder till uf. men nu är det i alla fall gjort. och det är ju bra.

SEDAN var det dags för balmöte och det gick prima ! jag är verkligen sjukt pepp på studenten nu, går inte att förklara.

NÄR jag var påväg hem hoppade frida på bussen ! GLADARE TJEJ.

FÖRÖVRIGT är jag så in åt skogen förbannad så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. ingen aning. kom hem och började grina när jag skulle berätta för mamma, blödig som jag är. och jag blir banne mig inte arg ofta. men det löser sig. det brukar göra det.

OCH min studentmössa hade inte kommit, så jag får vänta lite till. men bara den kommer innan studenten så är jag nöjd !

NU ska jag alldeles snart lägga upp bilderna vi tog med uf idag !

HÖRS SENARE

ARRIVAL NO 3

DET trodde ni inte va, att det skulle komma en till?! jag är full av överraskningar.

I ALLA FALL så beställde jag även hem ett par blommiga leggins och de ser ut ungefär såhär :


MÖNSTRET ser alltså ut sådär. sedan kan vi ju diskutera materialet också - det är nämligen lite cykelbyxmaterial om ni förstår vad jag menar? lite lustigt kanske men det får jag leva med. de är ju rackarns söta ändå !

DESSA kostade mig 199 kronor. dyrt för ett par leggins kan tyckas men nu räknar jag med att de håller i en evighet ! och det borde dem, jag menar, det är ju nästintill cykelbyxmaterial.

NU ska jag krypa ner i fåtöljen (hur detta ska gå till är ett senare bekymmer) med en kopp thé och lite mer plugg. sedan väntar CSI. bra kväll.

HÖRS IMORGON ALLA FINA

ARRIVAL NO 2

NU fungerar det ! så här kommer nästa nykomling :

överdel

lite tyll och lite underkjol

och en bild på kjolen !

DETTA är den klänning jag eventuellt planerar att ha på mig på mösspåtagningsbalen ! egentligen är väl bal en liten felbenämning eftersom det inte är någon speciell balkänsla över denna kväll. vi har en större bal veckan innan, och då vill jag ha långklänning ! tillbaka till objektet ovan. jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ha denhär, men den är sjuuukt söt. dessutom tror jag inte att det är många som kommer ha mönstrat, och det är alltid kul att vara lite annorlunda. HM. den kommer från HM och kostar 199 i alla fall.

det är i alla fall ingen panik om jag hittar en annan klänning eftersom denna inte var så fruktansvärt dyr ! ekonomitänk är bra i studenttider misstänker jag.

LATER

ARRIVAL NO 1

SÅDÄR ! fotat och klart så här kommer lite bilder :


överdel

svart broderi nere på kjolen, superfint !

DETTA är min studentklänning ! alltså den jag ska ha på studentdagen. och jag vet att de brukar vara vääääldigt vita (MHM kritvita) så jag tjurade och köpte en som går mer åt det gula hållet. fast den är fortfarande vit, lite smutsvit kanske. från HM som jag sa tidigare och den kostade mig 349 kronor. väldigt okej.

OCH när jag hade laddat upp dessa bilder så blev det tvärnit. det fungerar inte riktigt med uppladdningen av resten av bilderna, så jag försöker få in dem senare ! den som väntar på något gott..

ETT SAMMANTRÄFFANDE?

VILL ni veta en lite smårolig sak? idag stod det i mitt horoskop att jag skulle hålla koll på brevlådan. jag var alldeles nyss ute och hämtade posten och gissa vad som låg i lådan?! ett paket från HM ! jag trodde jag skulle få hämta det på ICA, så jag blev jätteglad !

NU ska jag fota nykomlingarna samt ett annat klädesplagg som jag har hintat lite om förut !

GLAD TJEJ


STAYING HOME

JAG blir hemma idag, känner mig verkligen inte okej. fryser och svettas och det är allmän oordning i kroppen. så jag ska ägna dagen åt att kurera mig, plugga inför morgondagen (vi ska pröva skriva nationellai svenska b så vi vet hur det går till när det är dags på riktigt) och pyssla vidare med bloggen !

FÖR er som undrar vart menyn har tagit vägen så är det bara att titta uppe i vänstra hörnet ! ska försöka få "rutorna" lite större så de syns bättre !

NU blir det frukost. en kopp thé känns som en mycket bra idé. och lite honung på det.


en helt okej vinterdag

hörs senare !


I WILL LET YOU DOWN

NÅGRA härliga vinterbilder kommer här, precis som utlovat :







NU ska jag alldeles strax gå och lägga mig ! jag börjar inte förrän halv ett imorgon men det känns smartast att lägga sig lite tidigare så jag har större chans att bli friskare tills imorgon. för ögonblicket känns det inte alls okej, ont i halsen och huvudvärk är bara förnamnet, men nog pratat om detta !

HOPPAS ATT alla har haft en supertrevlig helg (och ett bra lov för er som har haft det). jag tycker det känns extremt deprimerande att lovet är slut men nu är det ju inte alls länge kvar tills vi får påsklov !

SOV GOTT

SHE'S STANDING BY THE RIVER

H E M M A.

MEN jag måste bara få säga en sak : fytusan vad jag är less på denna stad ! och större delen av folket som bor här med för den delen. när jag har tagit studenten och jobbat ett år DRAR JAG HÄRIFRÅN och kommer inte tillbaka förrän jag är MINST 75 ! och helst inte då heller, jag bor mycket hellre utomlands och är värsta partypensionären. för i östersund har jag ingen större lust att bo nu, och det känns inte som jag kommer ha det senare i livet heller. SÅ DET SÅ.

NU ska jag packa upp, redigera lite bilder och lyssna lite musik ! sedan ska jag parkera i fåtöljen framför tvn med en kopp thé i näven. det blir min söndagkväll ! och jag kanske borde plugga lite svenska också

LATER

LAST DAY

idag är det sista dagen på lovet. det kanske var sämst. MEN det lutar åt att det blir en till ledig dag för mig, nämligen imorgon, eftersom jag håller på att bli dunderförkyld. nivet, lite hosta, konstanta nysattacker och allmän halsont. inte så trevligt. SÅ då känns det som att risken är stor att jag blir hemma imorgon.

och nu när jag kommer hem blir förhoppningsvis uppdateringen på denna blogg lite mer regelbunden. PLUS att jag är lite sugen på en ny design. denna är väldigt tillfällig kan man säga.

NU ska jag spöa skiten ur min syster på tvspel. det är fint det.

THIS BEAT IS SICK

herrejösses vad jag vill att anna vinner dethär ! grymt. ja. melodifestivalen alltså.

förövrigt så kan jag meddela att middagen var superb. befinner ni er i närheten av fjällhalsen (till exempel i bydalen) så föreslår jag att ni äter middag (eller lunch för den delen) på fjällhalsens restaurang. jag åt viltskavsgryta med pressad potatis, gele och rotgrönsaker. mycket gott ! och så fick det bli en latte till efterrätt, jag orkade inte mer ! bra kväll.

förkylningen håller verkligen på att bryta ut i kroppen. känns inte helt okej. dessutom hostar jag som en tok, och eftersom jag har ett sår eller liknande i halsen så är det INTE BRA att hosta. för det river upp såret sa halsdoktorn som jag besökte i tisdags. så det var kanske mindre bra tajmat, vad vet jag.

hoppas att ni har en riktigt trevlig lördagkväll !


SATURDAY

hej allihopa ! egentligen tycker jag att det låter konstigt att ba : ' HEJ ALLA NI SOM LÄSER WHOHOOOO ' men idag fick det bli så helt enkelt.

hur är er lördag? min är toppen ! vaknade tidigt imorse och åt lite frukost ochså. sedan kom olivia och hennes moder upp vid lunchtid och var här ett par timmar. vi åt gott och spelade kort och det var allmänt mys ! nu har de åkt hem och jag, anton och olga har spelat lite tvspel. klockan sex ska vi ner på restaurangen och äta middag, och sedan blir det melodifestivalen ! jag hejar på anna och slår den som inte gör det ungefär. även fast denna musiktävling egentligen inte är något som engagerar mig supermycket. men hennes låt är riktigt grym SÅATTE.

just nu sitter jag här och mår lite tvekis. håller på att bli förkyld. och just nu gungar hela rummet och mitt huvud känns som hela havet stormar. hoppas jag mår bättre tills ikväll.

PLUS att jag och olga har byggt universums coolatse gångar i snön idag. DETNI. kul att vara lite barnslig, brukar ju inte hinna med det annars. ELLER.

hörs snart, jag har bilder på g ! (ligger ju ungefär hunda dagar efter på grund av min otekniska sida heheh)


SOMETIMES YOU'RE LUCKY, SOMETIMES YOU'RE NOT

vet ni vad jag inte gillar? när man verkligen har bestämt sig för att få något gjort och så går det käpprätt åt helvete. ungefär så är läget just nu. jag tänkte pyssla lite med designen på vår uf-blogg. har värsta idéerna och så MEN tror ni att det fungerar? nej. jag hittar helt enkelt inte det jag behöver. varför är det alltid så? att när man vet precis vad det är man vill ha reda på och hjälp med så går det inte att finna någonstans? galet.

jag får ta nya tag ikväll helt enkelt. så får vi hoppas att det fungerar då.

NU ska jag fortsätta läsa EBBAS STIL. klockrent, man skulle ju kunna tro att det är jag som har skrivit den. men det är det minsann inte. har läst den förut men jag kikar i den igen. lite inspiration och sådär är ju aldrig fel.

jaha

ATT VARA TEKNISKT OINTELLIGENT.

HAHAHAHAHAH. alltså. jag dör. vet ni varför internet inte har fungerat för mig? varje gång jag har klickat upp internet så har det stått att jag är offline och blablabla. och då har jag tänkt ungefär : VAFAAAAAAAN, det är jag  ju INTE ! samtidigt som jag har hatat det hela un peu. MEN nu när smartskaftet EBBA återigen klickar upp internet eftersom det fungerade på hennes broders sida SÅ FUNGERAR DET FORTFARANDE INTE. och nu kan jag tänka mig att alla dör av nyfikenhet. JO jag fick ett litet smartryck och klickade på TOOLS och vad har jag gjort där om inte KRYSSAT I ATT JAG VILL ARBETA OFFLINE? så ja, där hittade vi problemet. hur det löstes? nejmen, det var bara att ändra inställningen.

FÖR ER som inte fattade ett dugg av detta babbel så kan jag sammanfatta : jag är en teknisk idiot. där har ni det.






over and out.
/datorguden

ÄNTLIGEN

jag tror inte jag behöver säga mer. INTERNET FUNGERAR. glad tjej ! nu återstår att se HUR länge det fungerar. vi hoppas på en längre stund, tycker jag.

DETTA innebär att jag kan slänga in lite bilder om en liten stund ! då blir ni glada va? håhåjaja.

OCH : jag gillar sportlov. och fjällen.

.

inget internet som fungerar i stugan. plus en jävligt opepp tjej som just nu hatar allt. UNDERBART.

SIXTEEN AND PREGNANT..

..är det program jag för tillfället kikar på. nu snackar vi mtv. och jag konstaterar att jag aldrig skulle vilja ha barn vid den åldern. och nu är jag ju arton och ett halvt, så jag kan med lättnad vara säker på att jag aldrig kommer vara sixteen and pregnant. TACK. jag kommer nog inte vara tjugofem och gravid heller. för den delen.

I ALLA FALL så snöar det idag mamma, anton och olga är ute i backen, pappa snickrar och jag sitter här. jag och mamma åker hem en sväng ikväll. och imorgon ska jag och linda se på ALICE I UNDERLANDET. kommer bli bra.

bildbjuss :








vi kanske hörs lite senare, om internet gillar mig. jag hoppas alla simmar lugnt sålänge.

kärlek

INTERNET WORKS. FINALLY.

OCH såhär bra väder har vi haft här i bydalen idag :

drommen


SÅDÄR. nu ska vi fortsätta mysa ! lite godis och melodifestival och så. inte helt fel. har jag sagt att jag gillar att ha lov? bra, då vet ni.

kärlek

BYDALEN

för det första : VI HAR GALET FINT VÄDER. ochja, det var det enda jag hade på hjärtat. vilken kanonstart på lovet ! det enda tråkiga är ju kanske att jag inte får åka slalom, men jag och mamma tog en promenad på två timmar så frisk luft har jag i alla fall fått !

OCH JAG KAN INTE FIXA NÅGON BILD PÅ DET UNDERBARA VÄDRET. varför? jo, vårt internet verkar också ha gått på lov.

kärlek


STILL WINTER

Ä N T L I G E N  L O V ! fytusan vad skönt ! en veckas ledighet. och jag vet att ni i södra sverige redan har haft eller har lov, men jag gillar liksom att vi sparar på vårat till sist. FÖR det innebär ju att vi har jättejättekort period mellan sportlovet och påsklovet. GILLAS !

imorse när jag vaknade var det tjugo minusgrader, IGEN. fast nu har solen tittat fram så nu är det mycket varmare ! fint är det i alla fall :










hoppas våren är påväg snart, det skulle sitta fint.

NOTHING CAN STOP THS LONELY TEARS FROM FALLING

det blev inga bilder. MEN jag och min syster har bakat en SJUKT god kladdkaka med vitchoklad i ! DETNI. och inga bilder på det jag trodde att det skulle bli, men jag ska visa er en annan sak. om en stund. OH, vad virrigt. men förhoppningsvis förstod ni lite av detta i alla fall. tveksamt om jag gjorde det.

AJA.

BLUE

hinner inte slänga in någon bild just nu, men bättring blir det i eftermiddag ! ska alldeles strax springa till bussen och satsar på att vara på stan max en timme med tanke på allt jag ska hinna med när jag kommer hem !

stressadtjej_91. over and out.

PEOPLE ALWAYS LEAVE

JOHANNA : jag skulle gladeligen flytta hem till dig !

nu ska jag ta mig en lång dusch, behöver verkligen bli lite vaken. känner mig för ögonblicket superduperseg och det är ganska otrevligt. sedan ska jag åka in på stan en sväng och fixa lite ärenden. ska bland annat in på bibblan och leta efter en bok om grunder i gitarr. för nu jävlar ! (något som är mindre bra är att jag verkar ha tappat bort stämmargrejen, får kanske städa först och se om jag hittar den)

OCH när jag kommer hem har jag ungefär hudramiljoner grejer att göra :
- leta efter ett papper som ska skickas in till polisen för att jag ska kunna vikarera på förskolor
- ringa och beställa en klänning från HM
- STÄDA på rummet.
- diska. nöjet.
- och massa mer som jag med största säkerhet kommer glömma.

PLUS att jag tänkte ta med mig kameran nu när jag går ut, det är superfint väder, så lägger jag upp eventuella fotoskapelser här när jag är återkommen från staden !

nu : DUSCHEN.
hörs sen !

SAY THAT YOU LOVE ME

riktigt oinspirerad. det är vad jag är idag. och less på allt. och så har jag knappt ätit något heller, på något vis glömmer jag bort det när jag är ledig. imorse drack jag kaffe, åt två chips(BRA EBBA), ingen lunch, köpte en vit (!!) toblerone på stan som fick bli lunch, drack kaffe när jag kom hem, två rostbrödmackor och sen blev det lite lax till middag. fan vad bra liksom. vore rätt okej om någon kunde komma hit vis frukost och lunchtid imorgon och se till att jag får i mig föda. kanske. förresten, kan det vara så att det är denna ofrivillga matstrejk som gör mig på så dåligt humör?

eller så beror det på att vissa i min familj beter sig som idioter. jämt. och allt är alltid mitt fel.

igår blev min kära mamma arg på mig för att jag skriver med små bokstäver. hon stod och gormade i att det var SKRIVFEL och om hon hade varit svensklärare hade hon underkänt mig. kul att jag är så älskad jämt. och bra att det alltid verkar finnas något att klaga på. det är fan aldrig bra. kul. nej.

JAG ORKAR INTE RIKTIGT DET.

menaja, det ska inte ni behöva engagera er i. jag behövde bara skriva av mig un peu. med mina små bokstäver. LOVE IT. nu ska jag inte blogga mer ikväll för tusan vad jag är negativ ! så jag återkommer imorgon med ett strålande humör.

PUSS

MORNING

ännu en ledig morgon, jag börjar bli lite bekväm av mig tror jag ! helt ledig dag blir det i alla fall inte. just nu känns det som att jag har en miljon saker att göra, och jag är mycket väl medveten om att jag inte kommer hinna med alla ! tur att jag är ledig imorgon.

PLUS att jag är grymt sugen på att baka något. så vi får se vart detta leder. nu ska jag i alla fall äta lite frukost !så vi hörs igen om en stund.

pussen

PAIN AND ICECREAM. A GOOD COMBINATION.

hej. jag heter ebba och har precis dragit på mig en huvudvärk. plus att jag har ont i halsen. så nu sitter jag och funderar på om jag ska sjukpensionera mig för resten av livet. låter som en helt okej idé. ska bara hitta någon rik snubbe först så jag har någon som försörjer mig.

nu jävlar peppas det för desperate(och precis när jag skrev den meningen kom jag på mig själv med att fråga : hur fan peppar man till det?). PLUS att jag har hört att glass är bra om man har ont i halsen? BÄTTRE.

SNEAKPEAK

jag har hittat en sak. någonting som gör mig ganska glad inombords. någonting som påminner mig om de glada stunderna som väntar. kommer bli bra detta.




såå. gissa vad det är ! JAG VET.


DESPERATE HOUSEWIVES

jamen, religionsprovet satt ju som handen i handsken. hoho, eller inte. jag klarade i alla fall g-delen och skrev både vg- och mvg-delen och det kändes ganska bra. men vi får se ! för det kan ju ha promenerat käpprätt åt helvete också.

i alla fall. när vi hade skrivit provet gick vi ner till fanny en snabbis och fixade lite med uf. efter det begav jag mig till stan och träffade YLVA. oh, herrejösses, det var flera månader sen sist ! väldigt trevligt hur som helst. vi fikade och strosade lite på stan. BRA.

kvällens planer är :

(ochnej, det är inte jag som har lagt in texten heheh. allvarligt)


HOPPAS FÖR GUDS SKULL ATT INGEN MISSAR DETTA. hur många sitter bänkade?
jag ska parkera i soffan med en tallrik glass och en kopp kaffe. perfekt avslutning på dagen !

SKOLLESS? YES.

jaha, mina damer och herrar ! idag har jag som sagt prov i religion. hur tror ni det kommer gå? det ska bli intressant att se, kan jag säga. för just nu känns det som att jag bryr mig såhär lite (ALLTSÅ LITE). anledningen? ni gör det bra om ni hittar en tjej som är mer skolless än mig.

vi fick i alla fall sovmorgon idag, för vår svenskalärare är sjuk. inte helt fel.

nu ska jag fortsätta panikplugga här, tvekis om något går in. men i alla fall.

HUNGER

jag måste påstå att jag ogillar när det är korv och mos på skolan. nu är jag banne mig hungrig ! eftersom jag inte åt någon lunch DÅRÅ. så nu på bumsen ska jag bege mig ner till köket och ge mig själv något att äta !

HÖRS SNART